West Georgia Technical College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

West Georgia Technical College palvelee Carrollin, Cowetan, Douglasin, Haralsonin, Heardin, Meriwetherin ja Troup Countyn kasvavia tarpeita. Korkeakoulu pyrkii tarjoamaan erinomaisia koulutusmahdollisuuksia palveluyhteisöissään ja tulemaan johtajaksi näiden koulutusresurssien sekä liike-elämän ja teollisuuden välisten kumppanuuksien kehittämisessä.

West Georgia Technical College jäsenenä West Georgia Technical College on sitoutunut tarjoamaan huippuosaamista sekä fyysisissä tiloissa, jotka on suunniteltu opiskelijoille, että päteville tiedekunnille, jotka ovat valmiita työskentelemään opiskelijoiden kanssa. Uskomme tiedekunnan ja opiskelijoiden väliseen kumppanuuteen, jolla on vastuu oppimisesta.

West Georgia Technical College myös edelleen suora vaikutus alueen taloudelliseen kehitykseen tarjoamalla ammattitaitoista työvoimaa uusille ja olemassa oleville työnantajille. Laajentamalla laajaa todistus-, tutkinto- ja tutkintotarjontaa West Georgia Technical College pyrkii tarjoamaan henkilöiden koulutusta ja uudelleenkoulutusta, uuden tekniikan siirtoa yrityksille ja teollisuudelle sekä yhteisön tukipalveluja.

Sijainnit

Carrollton

Osoite
Newnan Road,997
30116 Carrollton, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin