Vet Tech Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vet Tech Institute tarjoaa 18 kuukauden ohjelman opiskelijoille, jotka etsivät ydinosaamisia valmistautuakseen pääsyyn eläinlääketieteelliseen hoitoon. Opetussuunnitelma, tilat, paikan päällä oleva kennel, kohortinopetus ja kokenut tiedekunta ovat kaikki suunniteltu opiskelijoiden menestykseen.

Opetussuunnitelman suunnittelu rakentaa tietoa ja taitoja eläinlääkärin uran aloittamiseksi erityisten opetus- ja taitoharjoitusten järjestyksellä. Kurssin sisältö kattaa laajan valikoiman aiheita ja on AVMA: n eläinlääkintäteknikoiden koulutuksen ja toiminnan komitean (CVTEA) standardien mukainen.

Opetussuunnitelman kannalta on välttämätöntä työskennellä eläinten kanssa paikan päällä koko ohjelman ajan. Oppimistiloihin kuuluvat hyvin varustetut laboratoriot, kirurgiset sviitit, eläinystävälliset luokkahuoneet, radiografiasviitit ja paikan päällä olevat kennelit.

Tiedekunnallamme on intohimo eläimiä ja opetusta kohtaan, ja he tuovat alan kokemuksensa luokkahuoneeseen. Ohjelmakohtainen tiedekunta ja samaan päämäärään keskittynyt ikäisensä muodostavat kohdennetun ympäristön koulutuksellesi.

Eläinlääkäriteknikot tai eläinlääkärit ovat tärkeä osa eläinten terveydenhuollon tiimiä. He voivat tukea eläinlääkäriä samalla tavalla kuin koko lääkäriryhmä tukee ihmislääkäriä. Täten eläinlääkäri voi olla eri aikoina kuten sairaanhoitaja, laboratorioteknikko, kirurginen avustaja, radiologian teknikko, hammashygienisti, farmasian teknikko, potilaan kouluttaja ja jopa ravitsemusterapeutti!

Opetussuunnitelman painopiste on kissojen ja koirien eläinlääketieteellisessä hoidossa, mutta se kattaa myös eksoottiset, laboratorioeläimet ja tuotantoeläimet. Luokat tarjoavat paljon käytännön opetusta. Vietät 8 viikkoa harjoitteluun harjoittelemaan oppimiasi ja luomiasi kontakteja!

Suurin osa 18 kuukauden ohjelman kursseista valmistaa sinut suoraan työkaluilla menestyvälle eläinlääkäriuralle.

Sijainnit

Houston

Osoite
Southwest Freeway,4669
77027 Houston, Texas, Yhdysvallat

Pittsburgh

Osoite
7th Street,125
15222 Pittsburgh, Pennsylvania, Yhdysvallat

Indianapolis

Osoite
Shadeland Station,7205
46256 Indianapolis, Indiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: