University of the Sciences in Philadelphia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja tiedeyliopistosta

Tiedeyliopisto on valmistellut opiskelijoita olemaan johtajia ja toimijoita terveydenhuollon ja tieteen aloilla lähes 200 vuoden ajan. Avain sen erottuvaan koulutukseen on käytännön tutkimuksen ja kokemuksellisen oppimisen perinne, joka ilmenee jokaisella yliopiston kampuksella kävelevästä tutkinnosta. Perustamisestaan vuonna 1821 Philadelphia Pharmacy Collegeksi, joka on Pohjois-Amerikan ensimmäinen farmasian korkeakoulu, USciences on kasvanut yli 30 astetta myöntävään ohjelmaan terveystieteiden, penkkitieteiden ja terveydenhuollon yritystoiminnan ja politiikan alojen kandidaatista tohtoriksi. . Yhdysvaltain tieteiden opiskelijat on todistettu kaikkialle, missä he menevät.

130599_130511_USciences-STC-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Tiedeyliopiston tehtävä, visio ja arvot

Tehtävä

Tiedeyliopisto valmistelee opiskelijoita tulemaan johtaviksi, innovoiviksi ja ammattitaitoisiksi lääkäreiksi tieteiden, terveydenhuollon ammattien ja niihin liittyvien tieteiden aloilla. Tarjoamme huippuosaamista opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa turvallisen ja tukevan ympäristön kautta, jossa opiskelijamme elävät, oppivat ja menestyvät.

Näkemys

Tiedeyliopisto tunnustetaan luonnontieteiden ja terveydenhuollon koulutuksen ja tutkimuksen johtajaksi. Tarjoamme monitieteisiä, yhteistyöhön perustuvia koulutuskokemuksia ja globaaleja mahdollisuuksia, jotka inspiroivat tutkinnon suorittaneita, tiedekunnan jäseniä ja henkilökuntaa edistämään positiivista muutosta. Valmistuneita jatketaan, koska he ovat myötätuntoisia terveydenhuollon tarjoajia, kriittisiä ajattelijoita ja muutoksen diplomaateja, jotka toteuttavat innovatiivisia muutoksia yhteiskunnan parantamiseksi.

arvot

  • Me puolustamme innovointia ammattien välisessä koulutuksessa, opetuksessa ja tutkimuksessa.
  • Käytämme stipendejä, teknologian kehittämistä ja elinikäistä oppimista.
  • Kannustamme yrittäjyyttä, ammattitaitoa ja yhteistyötä rakentamalla ylpeää perintöämme maan ensimmäisenä apteekkikouluna.
  • Me kasvatamme kunnioitusta, monimuotoisuutta, kansalaisuutta, ystävällisyyttä ja osallisuutta.
  • Pyrimme laatuun, rehellisyyteen ja kestävyyteen yliopistoelämän kaikilla osa-alueilla.
  • Tuemme yhteisöämme ja edistämme sen taloudellista elinvoimaa.

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
600 South 43rd Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin