University of Southern California School of Pharmacy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Rohkeasti ensin!

USC: n farmasian korkeakoulu on toiminut yli 100 vuoden ajan innovaatioiden ja huippuosaamisen merkkinä lääketieteen koulutuksessa, tutkimuksessa ja käytännössä, ja US News on jo kauan saanut siitä luettelon.

USC on koti ainoalle apteekkikoululle, joka kattaa kaiken lääkekehityksen ja kliinisen palvelun - lääkkeiden löytämisestä lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden turvallisen siirtämisen markkinoille saattamiseen sääntelyyn, hoitotoimenpiteistä erilaisissa ympäristöissä vaikutusten arviointiin potilaan tulosten hoidosta sekä terveydenhuollon kustannuksista. Kliinisen tiedekunnan jäsenet etsivät uusia polkuja ja etsivät parhaita käytäntöjä monenlaisissa hoitoympäristöissä.

Koulu on saanut merkittäviä apurahoja kansallisilta terveyslaitoksilta merkittävien syöpään, Alzheimerin tautiin ja diabetekseen liittyvien löydösten kehittämiseen sekä Medicare and Medicaid Innovation -keskukselta lääkkeiden turvallisen ja optimaalisen käytön varmistamiseksi ja innovaatioiden kehittämiseksi parantaa potilaan tuloksia ja vähentää kustannuksia. Koulu tarjoaa vauhtia säätäviä maisteriohjelmia, jotka tarjoavat työskenteleville ammattilaisille uusia taitoja menestyäkseen muuttuvilla markkinoilla. Ja yhteistyökumppanimme USC: n Leonard D. Schaefferin terveyspoliittisessa ja taloustieteellisessä keskuksessa tuottaa näyttöön perustuvaa tutkimusta, joka vahvistaa proviisorien panoksen kestävästä arvosta yhteistyöhön.

USC Pharmacy School on ainoa yksityinen apteekkikoulu tärkeällä terveystieteiden kampuksella, ja se antaa opiskelijoillemme läheisyyden neljä suurta sairaalaa.

Lisäksi USC: n farmasian koulukunnan opiskelijat hyötyvät laajasta tytäryhtiöverkostosta noin 300 toimipisteessä ja yli 400 vapaaehtoisessa tiedekunnassa ja lääkärissä, joista monet ovat USC: n farmasian koulun alumneja. Koulu omistaa ja ylläpitää myös neljä yhteisöapteekkia ja erikoisapteekkia.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Tutkintovaihtoehdot: Perustutkinto-, tutkinnon ja farmasian tohtori (PharmD)

Koulu tarjoaa laajan valikoiman tutkinto- ja todistusohjelmia, koulun suurimmasta - farmasian tohtori (PharmD) ja sen lukuisat yhteiset ja kaksoistutkinto-mahdollisuudet - arvostettuihin maisteri- ja tohtoriohjelmiin. Koulu tarjoaa myös oleskelu- ja apurahamahdollisuuksia.

Jatko-ohjelmat

Valmistuneet USC Farmasian koulun monitieteellisestä tohtorista. ja maisterin tutkinto-ohjelmat ovat erittäin kysyttyjä johtavien korkeakoulujen, teollisuuden ja valtion laitosten toimesta. Nämä ohjelmat kattavat ainutlaatuisen tieteellisen kehyksen lääkkeiden löytämisestä, toimittamisesta ja kehittämisestä genetiikan ja genomian soveltamiseen kokeelliseen ja kliiniseen translaatiotutkimukseen.

lääkealan

 • Ph.D. Ohjelmoida
 • MS molekyylin farmakologiassa
 • MS lääketeollisuudessa
 • kliininen

Terveystaloustiede

 • Ph.D. terveystieteiden alalta
 • MS lääketeollisuudessa ja politiikassa
 • Progressiivinen MS terveystaloudessa

Terveydenhuollon päätöksen analyysi

 • MS terveydenhuollon päätöksentekoanalyysissä
 • MS biofarmaseuttisessa markkinoinnissa

Sääntelytieteet

 • Sääntelytieteiden tohtori
 • MS sääntelyn tieteessä
 • MS lääkekehityksen hallinnassa
 • MS lääketieteellisten tuotteiden laadussa

120408_Daryl-Davies.jpg

Farmasian tohtori (PharmD)

USC: n farmasian korkeakoulu perusti maan ensimmäisen PharmD-ohjelman vuonna 1950 ja on edelleen edelläkävijä huomenna harjoittavien farmaseuttien innovatiivisessa koulutuksessa ja valmistelussa.

Farmasian koulun suurin koulutusohjelma, nelivuotinen, kokopäiväinen PharmD-ohjelma tarjoaa opiskelijoille:

 • Ainutlaatuinen apteekkiharjoitteluohjelma ensimmäisen opiskeluvuoden alkaessa, joka antaa opiskelijoille välittömän ja asteittain haastavan kliinisen kokemuksen.
 • Laaja tarjonta kaksoistutkintoa, yhteistä tutkintoa ja todistusohjelmia.
 • Alueen suurin alumni-apteekkarien verkosto, joka voi tarjota arvokasta uratukea lääkärin ammattiin siirtyville tutkinnon suorittaneille.

Valmistuneet USC: n PharmD-ohjelmaan ovat työnantajien erittäin kysyttyjä kaikkialta Yhdysvalloista monenlaisille uramahdollisuuksille.

Apteekista edeltävä perustutkinto

USC: n farmasian koulutusohjelma rohkaisee lahjakkaita opiskelijoita jatkamaan uraa farmasian alalla ja tarjoaa merkittäviä farmakologian ja lääkekehityksen aloitteita sekä alaikäisiä biolääketieteen hoidossa. Perus- ja sivuaineopinnot on tarkoitettu valmistelemaan paremmin apteekkeihin, lääkkeisiin ja muihin terveyteen liittyviin ammatteihin keskittyviä tutkinnon suorittaneita.

120407_Keck.jpeg

Työpaikat

USC School of Pharmacy-tutkinnon suorittaneet työskentelevät johtavissa lääkeyhtiöissä, tutkimuslaitoksissa ja sääntelyvirastoissa ympäri maailmaa. Viimeisimmät tutkinnon suorittaneet työskentelevät organisaatioissa, kuten Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins University of Medicine, Yhdysvaltain ruoka- ja lääkehallinto, Stanfordin yliopisto, Novartisin biolääketieteellisen tutkimuksen instituutti, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvardin yliopisto, Merck, Genentech ja Facebook.

Monet MS-tutkinnoistamme ovat STEM-tunnustettuja optille.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat