Lue virallinen kuvaus

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Rohkeasti ensin!

USC: n farmasian korkeakoulu on toiminut yli 100 vuoden ajan innovaatioiden ja huippuosaamisen merkkinä lääketieteen koulutuksessa, tutkimuksessa ja käytännössä, ja US News on jo kauan saanut siitä luettelon.

USC on koti ainoalle apteekkikoululle, joka kattaa kaiken lääkekehityksen ja kliinisen palvelun - lääkkeiden löytämisestä lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden turvallisen siirtämisen markkinoille saattamiseen sääntelyyn, hoitotoimenpiteistä erilaisissa ympäristöissä vaikutusten arviointiin potilaan tulosten hoidosta sekä terveydenhuollon kustannuksista. Kliinisen tiedekunnan jäsenet etsivät uusia polkuja ja etsivät parhaita käytäntöjä monenlaisissa hoitoympäristöissä.

Koulu on saanut merkittäviä apurahoja kansallisilta terveyslaitoksilta merkittävien syöpään, Alzheimerin tautiin ja diabetekseen liittyvien löydösten kehittämiseen sekä Medicare and Medicaid Innovation -keskukselta lääkkeiden turvallisen ja optimaalisen käytön varmistamiseksi ja innovaatioiden kehittämiseksi parantaa potilaan tuloksia ja vähentää kustannuksia. Koulu tarjoaa vauhtia säätäviä maisteriohjelmia, jotka tarjoavat työskenteleville ammattilaisille uusia taitoja menestyäkseen muuttuvilla markkinoilla. Ja yhteistyökumppanimme USC: n Leonard D. Schaefferin terveyspoliittisessa ja taloustieteellisessä keskuksessa tuottaa näyttöön perustuvaa tutkimusta, joka vahvistaa proviisorien panoksen kestävästä arvosta yhteistyöhön.

USC Pharmacy School on ainoa yksityinen apteekkikoulu tärkeällä terveystieteiden kampuksella, ja se antaa opiskelijoillemme läheisyyden neljä suurta sairaalaa.

Lisäksi USC: n farmasian koulukunnan opiskelijat hyötyvät laajasta tytäryhtiöverkostosta noin 300 toimipisteessä ja yli 400 vapaaehtoisessa tiedekunnassa ja lääkärissä, joista monet ovat USC: n farmasian koulun alumneja. Koulu omistaa ja ylläpitää myös neljä yhteisöapteekkia ja erikoisapteekkia.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Tutkintovaihtoehdot: Perustutkinto-, tutkinnon ja farmasian tohtori (PharmD)

Koulu tarjoaa laajan valikoiman tutkinto- ja todistusohjelmia, koulun suurimmasta - farmasian tohtori (PharmD) ja sen lukuisat yhteiset ja kaksoistutkinto-mahdollisuudet - arvostettuihin maisteri- ja tohtoriohjelmiin. Koulu tarjoaa myös oleskelu- ja apurahamahdollisuuksia.

Jatko-ohjelmat

Valmistuneet USC Farmasian koulun monitieteellisestä tohtorista. ja maisterin tutkinto-ohjelmat ovat erittäin kysyttyjä johtavien korkeakoulujen, teollisuuden ja valtion laitosten toimesta. Nämä ohjelmat kattavat ainutlaatuisen tieteellisen kehyksen lääkkeiden löytämisestä, toimittamisesta ja kehittämisestä genetiikan ja genomian soveltamiseen kokeelliseen ja kliiniseen translaatiotutkimukseen.

lääkealan

 • Ph.D. Ohjelmoida
 • MS molekyylin farmakologiassa
 • MS lääketeollisuudessa
 • kliininen

Terveystaloustiede

 • Ph.D. terveystieteiden alalta
 • MS lääketeollisuudessa ja politiikassa
 • Progressiivinen MS terveystaloudessa

Terveydenhuollon päätöksen analyysi

 • MS terveydenhuollon päätöksentekoanalyysissä
 • MS biofarmaseuttisessa markkinoinnissa

Sääntelytieteet

 • Sääntelytieteiden tohtori
 • MS sääntelyn tieteessä
 • MS lääkekehityksen hallinnassa
 • MS lääketieteellisten tuotteiden laadussa

120408_Daryl-Davies.jpg

Farmasian tohtori (PharmD)

USC: n farmasian korkeakoulu perusti maan ensimmäisen PharmD-ohjelman vuonna 1950 ja on edelleen edelläkävijä huomenna harjoittavien farmaseuttien innovatiivisessa koulutuksessa ja valmistelussa.

Farmasian koulun suurin koulutusohjelma, nelivuotinen, kokopäiväinen PharmD-ohjelma tarjoaa opiskelijoille:

 • Ainutlaatuinen apteekkiharjoitteluohjelma ensimmäisen opiskeluvuoden alkaessa, joka antaa opiskelijoille välittömän ja asteittain haastavan kliinisen kokemuksen.
 • Laaja tarjonta kaksoistutkintoa, yhteistä tutkintoa ja todistusohjelmia.
 • Alueen suurin alumni-apteekkarien verkosto, joka voi tarjota arvokasta uratukea lääkärin ammattiin siirtyville tutkinnon suorittaneille.

Valmistuneet USC: n PharmD-ohjelmaan ovat työnantajien erittäin kysyttyjä kaikkialta Yhdysvalloista monenlaisille uramahdollisuuksille.

Apteekista edeltävä perustutkinto

USC: n farmasian koulutusohjelma rohkaisee lahjakkaita opiskelijoita jatkamaan uraa farmasian alalla ja tarjoaa merkittäviä farmakologian ja lääkekehityksen aloitteita sekä alaikäisiä biolääketieteen hoidossa. Perus- ja sivuaineopinnot on tarkoitettu valmistelemaan paremmin apteekkeihin, lääkkeisiin ja muihin terveyteen liittyviin ammatteihin keskittyviä tutkinnon suorittaneita.

120407_Keck.jpeg

Työpaikat

USC School of Pharmacy-tutkinnon suorittaneet työskentelevät johtavissa lääkeyhtiöissä, tutkimuslaitoksissa ja sääntelyvirastoissa ympäri maailmaa. Viimeisimmät tutkinnon suorittaneet työskentelevät organisaatioissa, kuten Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins University of Medicine, Yhdysvaltain ruoka- ja lääkehallinto, Stanfordin yliopisto, Novartisin biolääketieteellisen tutkimuksen instituutti, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvardin yliopisto, Merck, Genentech ja Facebook.

Monet MS-tutkinnoistamme ovat STEM-tunnustettuja optille.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University of Southern California School of Pharmacy

Diplomi-insinööri biofarmaseuttisessa markkinoinnissa (BPMK) on 27 yksikön korkeakoulututkinnon tarkkuusmarkkinoinnin jatkokoulutusohjelma, joka on tarkoitettu yksinomaan ... [+]

Yleiskatsaus

Diplomi-insinööri biofarmaseuttisessa markkinoinnissa (BPMK) on 27 yksikön korkeakoulututkinnon tarkkuusmarkkinoinnin jatkokoulutusohjelma, joka on tarkoitettu yksinomaan uraan biofarmaseuttisissa ja maksajilla. BPMK on suunniteltu rakentamaan bioteknologiaan kohdistuvaa ydintietoa ja strategisia taitoja

BPMK on ensimmäinen laatuaan oleva ohjelma, jonka tarkoituksena on käsitellä koko ”terveydellistä taloudellista ekosysteemiä”, parantaa ja helpottaa tietopohjaisen markkinoinnin käytännön sovelluksia, mikä parantaa asiakkaiden ja potilaiden pääsyä, segmentointia ja ymmärrystä. Tämän syvemmän analyyttisen strategisen prosessin tuloksena on merkittävä väheneminen markkinariskeissä ja mahdollisuuksien menetys parantuvien oivalluksien ja suunnittelun tehokkuuden avulla.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern California School of Pharmacy

USC: n farmasian koulutusohjelma kliinisessä ja kokeellisessa terapeuttisessa lääketieteessä (CXPT) valmistaa opiskelijoille perustutkimusta translaatiotieteissä, farmako ... [+]

Yleiskatsaus

USC: n farmasian koulutusohjelma kliinisessä ja kokeellisessa terapeuttisessa lääketieteessä (CXPT) valmistaa opiskelijoille perustutkimusta translaatiotieteissä, farmakologiassa ja kliinisessä kehittämisessä helpottamaan heidän suoritustaan korkean tason perus-, translaatio- ja sovellustutkimuksessa tieteenalakohtaisesti tutkinnon painopistealue.

Tähän voi kuulua lääkkeiden seulonnan, prekliinisen kehityksen, ADME: n (esim. Imeytyminen, jakautuminen, metabolia, eliminaatio) ja turvallisuuden arviointi sekä kliininen testaus.

Opiskelijoille annetaan laaja kirjo perustieteiden ja translaatiotieteiden koulutusta , jonka avulla he voivat harjoittaa lääkekehitystä, optimoitua yhdistelmähoitoa ja räätälöidä terapeuttisia lääkkeitä (esim. Farmakogenomiikka, tartuntataudit ja metabolomiikka).... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern California School of Pharmacy

Tutkijat USC School of Pharmacy monitieteellisestä maisteriohjelmasta ovat erittäin kysyttyjä johtavien korkeakoulujen, teollisuuden ja valtion laitosten toimesta. Lääket ... [+]

Yleiskatsaus

Tutkijat USC School of Pharmacy monitieteellisestä maisteriohjelmasta ovat erittäin kysyttyjä johtavien korkeakoulujen, teollisuuden ja valtion laitosten toimesta. Lääketieteiden maisteri painottaa lääketieteellisen kemian, laskennallisen kemian, farmasian, farmakokinetiikan, farmakodynamiikan, immunologian sekä molekyyli- ja solubiologian perustutkimusta sekä soveltavaa tutkimusta lääkkeiden toimittamisessa ja kohdistamisessa.

sisäänpääsy

Hakijoita, joilla on kandidaatin tai maisterin tutkinto farmasiassa, kemiassa, biologiassa tai muilla vastaavilla tieteenaloilla, kutsutaan hakemaan. Hakijoiden on osoitettava taito suullisessa ja kirjallisessa englannissa sekä perusteellisilla tieteenaloilla, kuten orgaaninen ja fysikaalinen kemia, biokemia, biologia, matematiikka, tilastotiede ja tietotekniikka.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern California School of Pharmacy

USC terveystaloustieteen jatko-ohjelma tarjoaa lääketieteen maisterin ja lääketieteen talouden ja politiikan. Tätä MS-ohjelmaa tarjotaan yhdessä kauppatieteiden laitoksen ... [+]

Yleiskatsaus

USC terveystaloustieteen jatko-ohjelma tarjoaa lääketieteen maisterin ja lääketieteen talouden ja politiikan . Tätä MS-ohjelmaa tarjotaan yhdessä kauppatieteiden laitoksen ja USC: n julkisen politiikan hintakoulun kanssa. Maisteriopiskelijat koulutetaan käyttämään farmakoekonomiaa ja arviointitekniikoita käytännön päätöksentekoympäristöissä, kuten hoidettujen apteekkien, kolmansien osapuolien maksajien ja valtion virastojen palveluksessa.

Erillinen ominaisuus USC: n maisteriohjelmassa farmaseuttisessa taloustieteessä ja politiikassa on se, missä määrin opiskelijat ovat aktiivisesti mukana julkaisettavassa tutkimuksessa joko pääkirjailijana tai toissijaisena kirjoittajana yhteistyössä tiedekunnan jäsenen kanssa.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern California School of Pharmacy

STEM-niminen lääketieteellisten tuotteiden laatututkinto on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on tausta biologisissa, lääke- ja biolääketieteissä sekä lääketieteellisess ... [+]

Yleiskatsaus

STEM- niminen lääketieteellisten tuotteiden laatututkinto on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on tausta biologisissa, lääke- ja biolääketieteissä sekä lääketieteellisessä tekniikassa. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita teoriaan nykyisten ja tulevien säännösten takana, jotka vaikuttavat tuotteiden laatuun, ja tarjota käytännön työkaluja, joita he käyttävät urallaan.

Laadunvarmistuksessa ja laadunvalvonnassa työskentelevät ammattilaiset ovat vastuussa lääkinnällisten tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi tarvittavasta testauksesta ja valvonnasta. Opiskelija oppii säännöksistä ja ohjeista, joilla varmistetaan lääkkeiden, biologien ja lääkinnällisten laitteiden laatu Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti, sekä kuinka tätä tietoa voidaan soveltaa jatkuvasti kasvavalla lääketieteellisten tuotteiden kehittämisen ja valmistuksen alalla. He kehittävät ymmärryksen perusperiaatteista, jotka ovat välttämättömiä laatukäytäntöjen ja laatujärjestelmien tulkinnan ja toteuttamisen kannalta.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern California School of Pharmacy

Tutkijat USC School of Pharmacy monitieteellisestä maisteriohjelmasta ovat erittäin kysyttyjä johtavien korkeakoulujen, teollisuuden ja valtion laitosten toimesta. Diplom ... [+]

Yleiskatsaus

Tutkijat USC School of Pharmacy monitieteellisestä maisteriohjelmasta ovat erittäin kysyttyjä johtavien korkeakoulujen, teollisuuden ja valtion laitosten toimesta. Diplomi-insinööri molekulaarisessa farmakologiassa

sisäänpääsy

Hakijoita, joilla on kandidaatin tai maisterin tutkinto farmasiassa, kemiassa, biologiassa tai muilla vastaavilla tieteenaloilla, kutsutaan hakemaan. Hakijoiden on osoitettava taito suullisessa ja kirjallisessa englannissa sekä perusteellisilla tieteenaloilla, kuten orgaaninen ja fysikaalinen kemia, biokemia, biologia, matematiikka, tilastotiede ja tietotekniikka.

Maahanmuuttohakemukset tarkistaa farmasian koulun farmakologian ja lääketieteen tutkinnon suorittaneiden komitea, ja ne arvioidaan ensisijaisesti akateemisen tason perusteella.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern California School of Pharmacy

USC Healthcare Decision Analysis on teollisuuden validoima jatko-ohjelma, joka valmistelee sinua suoraan uralle terveydenhuollossa, biofarmaseuttisissa lääkkeissä ja lääk ... [+]

Yleiskatsaus

USC Healthcare Decision Analysis on teollisuuden validoima jatko-ohjelma, joka valmistelee sinua suoraan uralle terveydenhuollossa, biofarmaseuttisissa lääkkeissä ja lääkinnällisissä laitteissa

Todellisen maailman STEM-koulutuksemme tarjoaa strategisia hallintatyökaluja ja toimivia oivalluksia terveydenhuollon arvon, saatavuuden, korvaamisen ja hinnoittelun parantamiseksi.

MS Terveydenhuollon päätöksentekoanalyysiohjelmassa on sovellettu opetussuunnitelma, jolla on erikoistumisalueita ja jotka valmistelevat tutkinnon suorittaneita suoraan analytiikkaan keskittyvään terveydenhuollon yritysuraan. Jokainen kurssi on rakennettu kuulemalla globaalin terveydenhuollon, biofarmaseuttisten ja lääkinnällisten laitteiden johtajia... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

University of Southern California School of Pharmacy

STEM: n nimeämä lääkekehityksen hallintaohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on tausta prekliinisissä biologisissa ja lääketieteellisissä tieteissä. Sen tavoitte ... [+]

Yleiskatsaus

STEM: n nimeämä lääkekehityksen hallintaohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on tausta prekliinisissä biologisissa ja lääketieteellisissä tieteissä. Sen tavoitteena on tuottaa lähtö- ja keskitason tutkijoita, joilla on soveltuvia tietoja ja taitoja translaatiotutkimuksen ammatilliseen harjoitteluun, painottaen erityisesti siirtymistä varhaisen vaiheen prekliinisen lääketutkimuksen ja kliinisen lääkekehityksen välillä. Tämä alue, jota yleisesti kutsutaan ”kuoleman laaksoksi”, on yksi haastavimmista ja tärkeimmistä alueista translaatiotutkimuksessa, mutta tulevia translaatiotieteiden johtajia kouluttavia ja kouluttavia ohjelmia ei ole.

... [-]
Yhdysvallat Los Angeles
Joulukuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

University of Southern California School of Pharmacy

USC Farmasian koulu perusti maan ensimmäisen farmasian tohtoriohjelman (PharmD) vuonna 1950, ja se on edelleen edelläkävijä huomenna harjoittavien farmaseuttien innovatii ... [+]

Yleiskatsaus

USC Farmasian koulu perusti maan ensimmäisen farmasian tohtoriohjelman (PharmD) vuonna 1950, ja se on edelleen edelläkävijä huomenna harjoittavien farmaseuttien innovatiivisessa koulutuksessa ja valmistelussa.

Farmasian koulun suurin koulutusohjelma, nelivuotinen, kokopäiväinen PharmD-ohjelma tarjoaa opiskelijoille:

Ainutlaatuinen apteekkiharjoitteluohjelma ensimmäisen opiskeluvuoden alkaessa, joka antaa opiskelijoille välittömän ja asteittain haastavan kliinisen kokemuksenLaaja tarjonta kaksoistutkintoa, yhteistä tutkintoa ja todistusohjelmiaAlueen suurin alumni-apteekkarien verkosto, joka voi tarjota arvokasta uratukea lääkärin ammattiin siirtyville tutkinnon suorittaneille... [-]
Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
University of Southern California 1985 Zonal Avenue
Los Angeles, California, Yhdysvallat