University of Florida College of Public Health and Health Professions

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UF: n kansanterveys- ja terveysalan ammattikorkeakoulu keskittyy väestön ja yksilöiden terveyden ja hyvinvoinnin säilyttämiseen, edistämiseen ja parantamiseen. Se on yksi Yhdysvaltain 63 korkeakoulusta ja koulusta, joka on saanut kansanterveyskoulutuksen akkreditoinnin kansanterveyden koulutuksen neuvostolta.

Korkeakoulu tarjoaa monipuolisen valikoiman koulutusohjelmia - kaksi kandidaatin, seitsemän maisteria, kahdeksan tohtoria. ja kolme ammatillista tutkintoa sekä useita sertifikaattiohjelmia. Yhdistämällä kansanterveyden väestönäkökulma terveydenhuollon ammattialojemme potilaskeskeisyyteen, hoidon jatkuminen katetaan ennaltaehkäisystä ja hoidosta kuntoutukseen, joka tukee yhteisöjen ja yksilöiden terveyttä ja hyvinvointia.

Tutkimusrahoitus korkeakoulussa on yli kaksinkertaistunut viimeisen vuosikymmenen aikana. Tiedekunnan jäsenet työskentelevät osavaltiossa ja ulkomailla erilaisista aiheista, kuten dementiasta, urheilun aivotärähdyksistä, itsemurha-ajatuksista, väkivallasta ja riippuvuudesta, liikalihavuudesta, lihasdystrofiasta, ajoturvallisuudesta ja erilaisista tartuntataudeista. Kollegion tiedekunnan jäsenet tuottavat tutkimusta, jolla on ollut todellinen vaikutus potilaisiin ja väestöön. Viimeaikaisia esimerkkejä ovat ebolan leviämisen estäminen Afrikassa ja osallistuminen kliinisiin tutkimuksiin, joiden on osoitettu hidastavan Duchennen lihasdystrofian etenemistä.

Sijainnit

Gainesville

Osoite
Center Drive,1225
32611 Gainesville, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin