University of Delaware College of Health Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Terveystieteiden korkeakoulu on myös paikka, jossa kumppanuuksilla on keskeinen rooli terveystutkimuksen ja -koulutuksen edistämisessä. Laadukkaat perustutkinto- ja jatko-ohjelmat, tutkimuksen siemenapurahaohjelmat ja kliiniset tutkimushankkeet antavat meille mahdollisuuden tarjota opiskelijoille rikas luokkahuone-, laboratorio- ja kliininen kokemus.

Monissa ohjelmissamme ja kuudessa osastossamme on laaja ja dynaaminen kokoelma erikoisuuksia. Kussakin ohjelmassa luomme kokemuksen, joka muokkaa käytännön muutoksia tieteellisen näytön perusteella. Lähestymistapamme on kääntää vahva foorumi tieteidenväliseen tieteeseen terveydenhuollon käytännöiksi, terapioiksi ja interventioiksi, jotka parantavat ihmisten elämää välittömästi.

Opiskelijamme uppoutuvat varhaisessa vaiheessa käytäntöihin ja tiedekuntamme maailmanluokan tutkimusohjelmiin. Tämän seurauksena tutkinnon suorittaneet ovat hyvin valmistautuneet jatkamaan uraa erilaisissa terveydenhuollon ammateissa sekä jatkamaan opintojaan yhdellä lääketieteen alasta tai siirtymään jatko-opintoihin jatkaakseen tieteellistä tutkimusta. Perimmäinen tavoitteemme on auttaa oppilaitamme menestymään valitsemassaan ammatissa terveyden alalla.

Sijainnit

Newark

Osoite
Discovery Boulevard,100
19713 Newark, Delaware, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin