Lue virallinen kuvaus

University of South Florida (USF) on suuri, julkinen 4 vuoden yliopisto tarjoaa perustutkintoa, jatko, asiantuntija ja tohtorin tutkinnot. USF järjestelmä sisältää kolme, erikseen akkreditoitu laitokset: USF; USF Pietarissa; ja USF Sarasota-Manatee. Palvelee yli 49000 opiskelijoita, USF System vuosibudjetti on $ 1.6 miljardia euroa ja on sijoittunut 41. kansakunnan tutkimuksen menot kaikkien yliopistojen, julkisen tai yksityisen. USF ylpeilee sillä, että iskunkestävä globaali tutkimusyliopistoa omistettu opiskelija menestys.

USF College of Pharmacy (COP) on yksi 14 korkeakoulujen sisällä USF System. USF COP on osa USF Health yritys, joka on kumppanuus USF Terveys on kumppanuus yliopiston Etelä-Floridan Morsani College of Medicine, College of Nursing, College of Public Health, College of Pharmacy, koulu Lääketieteellisen Sciences ja School of Kuntoutus Sciences; ja lääkärit USF Health. USF Terveys on olennainen osa Etelä-Floridan yliopistossa, iskunkestävä, Global Research yliopisto omistettu opiskelija menestys.

Noudattaen tehtävänä USF COP, jonka tavoitteena on ”mullistaa terveys” USF COP perustettu toimisto Graduate Programs (OGP). Visio opinto COP kuuluu kehitettäviä huippututkimuksen koulutusta lukien didaktisiin (sekä verkossa ja face-to face) kursseista useilla alueilla farmasian, luoda monipuolinen oppimisympäristö opiskelijoiden ja opettajakunnan, ja luoda kehittyneitä opiskelumahdollisuuksia käyttämällä uusia teknologioita.

Strategiset tavoitteet OGP ovat:

 • parantaa kotimaisen ja kansainvälisen rekrytoinnin, ilmoittautuminen ja säilyttäminen jatko-opiskelijoille, joka heijastaa monimuotoisuutta
 • pyrkiä parantamaan akateemista kokemusta ja elämänlaadun jatko-opiskelijoille
 • jatkaa tutkimusrahoitusta ja tehdä ja julkaista tutkimusta, joka johtaa mahdollisuuksia jatko opiskelija menestys
 • kumppanin kanssa muiden USF Korkeakoulut ja SUS toimielimiä kehittämään luovia, jotka edistävät opiskelija tutkimusta
 • palvelemaan johtavana monitieteisten jatko-ohjelmia.

Koulutusohjelmia tarjotaan muun muassa jatko todistukset ja maisterin of Science in Pharmaceutical Nanotechnology. Filosofian tohtorin (FT) on kehittymättömyys. Olevia Pride:

 • Tohtori Shyam Mohapatra, perustajajäsen avustava dekaani USF COP Office of Graduate ohjelmat on inductee FL Keksijät Hall of Fame. Hän oli yksi kuudesta keksijöiden vihittiin vuonna avajais jäseneksiottoseremonian panoksestaan ​​biolääketieteen nanoteknologian. Tämä induktio asettaa hänet rinnalla joukkoon keksijä ilmastoinnissa ja jäähdytyksessä, keksijä Gatorade, ja Thomas Edison.
 • USF System sai ennätykselliset $ +458,5 miljoonan sopimukset ja avustukset verovuonna 2016.
 • USF järjestelmä riveissä 9. kansakunnan keskuudessa julkisia yliopistoja ja 21. maailmanlaajuisesti selvinä patentteja Yhdysvalloissa kaikkien yliopistojen mukaan Intellectual Property Owners Association / NAI (2015).
 • USF Tampa nimettiin yhdeksi Top 100 parhaista arvot julkiset korkeakoulut (# 66), jonka Kiplinger n Personal Finance 2016.
 • University of South Florida System asuu ylioppilaskunta lähes 50000 opiskelijat edustavat yli 130 eri maasta.
 • US News and World Report (USNWR) rankattu USF Tampa kuin Paras College Veterans (2016).
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University of South Florida College of Pharmacy

Nanopharmacy ja nanomedicine on ainutlaatuinen tieteidenvälinen tiede, joka yhdistää luonnontieteiden ja tekniikan tuntemuksen apteekissa ja lääketieteessä kehittääkseen ... [+]

Nanopharmacy ja nanomedicine on ainutlaatuinen tieteidenvälinen tiede, joka yhdistää luonnontieteiden ja tekniikan tuntemuksen apteekissa ja lääketieteessä kehittääkseen nanohyönteisiä. Nanoteknologia on kasvava ala, jonka ennustettu kasvu on 13-19% vuosina 2012-2022 ja 5 400 uuden työpaikan luominen. Palkkiot vaihtelevat $ 50K ja 80K MS-tutkinnon.

Master of Science in Pharmaceutical Nanotechnology (MSPN) on suunniteltu kouluttamaan opiskelijoiden taitoja, joiden on ymmärrettävä kasvava teknologinen kehitys tieteessä nanomittakaavassa ja miten uusia nanomateriaaleja ja prosesseja voidaan soveltaa lääkkeiden toimittamiseen, diagnoosi, hoito seuranta, kudosten uudistamista, henkilökohtaista lääkettä ja paljon muuta. Ohjelman tavoitteena on nostaa nanoteknologian ja lääketieteen välinen kuilu antaen opiskelijoille korkeatasoista tietoa, taitoja ja käytännön kokemusta periaatteista, tekniikasta ja sovelluksista tässä jännittävässä ja innovatiivisessa ympäristössä. Ohjelma tarjoaa nyt kaksi vaihtoehtoista akateemista pitoisuutta:... [-]

Yhdysvallat Tampa
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

USF Health Professor Shyam Mohapatra Named to Florida Inventors Hall of Fame

Welcome to the University of South Florida

USF Health Video