St. Elizabeth College Of Nursing

Esittely

Lue virallinen kuvaus

St. Elizabeth College Of Nursing on perustettu kaksivuotinen yksityinen voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka tarjoaa sairaanhoitajan ammattikorkeakoulun (AAS) apulaisopetussuunnitelman, joka on suunniteltu vastaamaan koulutustarpeitasi. Yli 3800 tutkinnon suorittaneella ohjelmamme tarjoavat parhaan valmistautumisen työskennellä nykypäivän terveydenhuollon ympäristössä, henkilökohtaiset suhteet tiedekuntaan, kokemuksen huippuluokan tekniikasta ja laajimman käytännön kliinisen kokemuksen, joka on saatavilla hoitotyön ohjelmassa tänään .

Hoitotyöohjelmaamme integroi teoreettisen oppimisen täysin kliinisiin kokemuksiin hoitoympäristössä. Hoitokurssit sisältävät potilaan suoran hoidon, jonka on suunnitellut ja valvoo tiedekunnan jäsen, jolla on asiantuntemusta tietyllä hoitoalueella. Yksi St. Elizabethin ohjelman vahvuuksista on sen kliininen komponentti, joka yhdistää luokassa opitun teorian todelliseen hoitotyöhön, mikä mahdollistaa tiedon välittömän siirtämisen ja soveltamisen. St Elizabeth College of Nursing tarjoaa myös ilta- / viikonloppuohjelman. Tämä ohjelma on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden tarpeita, jotka eivät pysty osallistumaan luokkiin perinteisinä arkipäivinä.

St. Elizabeth College Of Nursing on tarjota vahva perusta teoriaa ja hoitokäytäntöä varten akateemisen huippuosaamisen ympäristössä, joka edistää aktiivista kansalaisuutta ja halua elinikäiseen oppimiseen. Franciscan-perinteen ja arvohengen mukaisesti College on sitoutunut luomaan huolehtiva oppimisympäristö erilaisille opiskelijaryhmille.

Lähi-idän valtioiden komissio on akkreditoinut St. Elizabeth College Of Nursing on Higher Education.

Sijainnit

Utica

Osoite
Genesee Street,2215
13501 Utica, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: