Read the Official Description

El Pason Varsinais-yliopiston tehtävänä on tarjota poikkeuksellista uraa ja teknistä koulutusta, edistää älyllistä kasvua, kriittistä tutkimusta ja tietoyhteiskuntaa yleissivistävän koulutuksen kautta ja sitoutumista koulutukselliseen huippuosaamiseen, jota vahvistavat laadukas opetus, positiivinen oppimisympäristö ja kehittyvien teknologioiden integrointi jotta opiskelijat voivat saavuttaa potentiaalinsa, osallistua uusiin työllistymismahdollisuuksiin ja jatkaa elinikäisiä oppijoita.

Monet Lontoon yliopiston El Pason kokemuksen osa-alueet ovat hyvin samanlaisia ​​kuin mikä tahansa korkeakoulu.

Voit osallistua luokkahuoneisiin, opiskeluun, täydellisiin tehtäviin ja tehdä testejä. Kun tulet Varsinais-yliopiston opiskelijaksi, tiedekunta ja henkilökunta keskittyvät välittömästi auttamaan sinua. Ennen kuin aloitat, osallistut siihen suuntaan, johon osallistut kaiken, mitä laitoksemme on tarjonnut.

Nyt tiedät, mitä voit odottaa meiltä ... laadukas oppiminen ja vahva tukijärjestelmä, joka auttaa sinua saamaan ja pysymään radalla. Emme kuitenkaan voi tehdä sitä yksin.

Siksi pyydämme teitä sitoutumasta vastineeksi. Sitoutuminen töihin, keskittyä ja kysyä apua, kun tarvitset sitä. Tietysti kouluun osallistuminen ei ole helppoa. Mutta sitoutumisesi mukaan Southwest University El Paso mahdollistaa sen.

59062_SouthwestPicture1.jpg

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Southwest University at El Paso

Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan rekisteröityjä sairaanhoitajia, joilla on sairaanhoitajakoulututkinto, hoitamaan hoitotyöhönsä ja osaamaan osallistua eri hoitota ... [+]

[-]
Yhdysvallat El Paso
September 2019
Full-time
14 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Southwest University at El Paso

Radiologian hallintaohjelma on suunniteltu auttamaan kuvantamisalan ammattilaisia ​​valmistautumaan monenlaisiin johtotehtäviin Radiologic Sciences -ohjelmassa. ... [+]

Radiologian hallintaohjelma on suunniteltu auttamaan kuvantamisalan ammattilaisia ​​valmistautumaan monenlaisiin johtotehtäviin Radiologic Sciences -ohjelmassa.

Koulutusohjelma tarjoaa olennaisia ​​tietoja suhteessa nykyisiin suuntauksiin ja tehokkaisiin hoitokäytäntöihin radiologiassa.

Ohjelman keskeinen sisältö keskittyy lääketieteellisen kuvantamisen hallinnan (AHRA) ammatillisen kehityksen resursseihin sekä nykyisiin lääketieteellisiin toimenpiteisiin. Näihin menettelyihin kuuluvat kurssit, jotka soveltavat sähköisen lääketieteellisen rekisterin muuntamista PACS-järjestelmiin ja komission yhteisiin käytäntöihin.

Hakemusvaatimukset:

1. Lukiokoulututkinto tai sen vastaavuus vaaditaan otettavaksi ohjelmaan;... [-]

Yhdysvallat El Paso
September 2019
Full-time
14 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

Certificate

Southwest University at El Paso

Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan rekisteröity radiologi teknologia (RT) radiologian alalla etenemään uransa ja olla osaava osallistua eri tavalla hänen ammatti. T ... [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan rekisteröity radiologi teknologia (RT) radiologian alalla etenemään uransa ja olla osaava osallistua eri tavalla hänen ammatti. Tämä todistus toimii radiologian erikoiskehityksessä radiologian liitännäiskoulutuksesta tietokonetomografian sertifiointiin.

Kriteereillä:

Ohjelmaan pääsemiseksi tarvitaan lukion tutkintotodistus tai sen vastaavuus; Onnistunut haastattelu saannin (admissions) neuvonantajan kanssa; ja

[-]
Yhdysvallat El Paso
September 2019
Full-time
9 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi