Southwest Acupuncture College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Southwest Acupuncture College on klassinen itämaisen lääketieteen koulu, joka tarjoaa akkreditoitua ammattitutkinto-ohjelmaa, joka johtaa akupunktiomestariin (MA) tai akupunktiomestariin kiinalaisen kasviperäisen lääketieteen erikoistumisalalla.

Päävastuullamme on kouluttaa opiskelijoita itsenäisiksi terveydenhuollon tarjoajiksi, tärkein tavoitteemme on tarjota huippuosaamista näiden mahdollisten lääkäreiden koulutuksessa. Yliopiston samanaikaista tavoitetta kasvattaa johtajuutta ja palvelua yhteisölle tällä tehokkaan sairaanhoidon nousevalla alueella tuetaan opetussuunnitelmassa ja korkeakouluyhteisön koulutuselämässä edullisten julkisten klinikoiden ja lukemattomien kampuksen ulkopuolella. ulkoklinikat, joissa tarjoamme ilmaista palvelua.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi: korkealaatuisen koulutuksen edistäminen ja ammatillisen suorituskyvyn korkeimman tason ja toteutuksen edistäminen, henkilöstö ja tiedekunta arvioivat jatkuvasti ohjelmaa ja tukevat institutionaalisen toiminnan alueita etsimällä tapoja parantaa ja ylläpitää koulutusta yliopiston huippuosaamista.

Sijainnit

siirtolohkare

Osoite
Gunpark Drive,6620
80301 siirtolohkare, Colorado, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: