School of Medicine - University of California Irvine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LÄÄKETIETEELLISESTI

Arvostettu yhdeksi 50 Yhdysvaltain huippututkimuskoulusta US Newsin tutkimukseen

Lääketieteellinen koulu ylläpitää lääketieteen opiskelijoiden, lääkäreiden ja tutkijoiden kehittymistä kliinisissä ja perustutkimuksissa sekä tukee tutkimustulosten levittämistä yhteiskunnan hyväksi.

School of Medicine Facts

  • Joka vuosi koulu kouluttaa yli 400 lääketieteellistä opiskelijaa ja kouluttaa yli 600 asukasta ja työtovereita UC Irvine Medical Centerissä ja siihen liittyvissä oppilaitoksissa.
  • Koulun 560 kokopäivätoimista ja 1 300 vapaaehtoisen tiedekunnan jäsentä ovat mukana opetuksessa, lääketieteellisen hoidon ja tutkimuksen tekemisessä 2000-luvun terveyshaasteista.
  • Koulussa on 26 osastoa, jotka ulottuvat perustutkimuksen tutkimuksesta kliinisiin lääketieteellisiin ja kirurgisiin erikoisaloihin. Se on tutkimus, kliininen ja opetussuhde VA Long Beach Healthcare System ja Long Beach Memorial Medical Center.
  • Koulu tarjoaa MD-tutkinnon, yhdistetyn MD / Ph.D. lääketieteen tutkijan koulutusohjelma, maisterin tutkinto geneettisestä neuvonnasta, yhdistetty MD / MBA-ohjelma Paul Merage School of Business -yrityksen kanssa ja ainutlaatuinen MD / master-ohjelma, jota kutsutaan Latinalaisen yhteisön lääketieteellisen koulutuksen ohjelmaksi (PRIME-LC).

UC Irvine Medical Center on UC Irvine Healthin ja UC Irvine Health School of Medicinein opetus- ja tutkimusohjelmien pääasiallinen kliininen laitos. Kahdentoista peräkkäisen vuoden ajan lääketieteellinen keskus on arvosteltu Yhdysvaltain parhaiden sairaaloiden joukossa

Vuoden 2009 alussa UC Irvine Health avasi UC Irvine Douglas -sairaalan, joka on moderni järjestely uusimman lääketieteellisen tutkimuksen ja koulutuksen jatkamiseksi ja lääkäreille. Seitsemän kerroksen sairaalassa on tilavia, enimmäkseen yksityisiä huoneita ja 15 modernia hoitohuonetta. Lisäksi sairaala tarjoaa käännöstutkimuksen ympäristön - mikä antaa tutkijoille ja lääkäreille enemmän mahdollisuuksia yhteistyöhön potilaan hoidossa.

Lääketieteelliseen keskukseen kuuluu myös UC Irvine Health Chao Family Comprehensive Cancer Center, ainoa National Cancer Institute -niminen kokonaisvaltainen syöpäkeskus Orange County, ja yksi vain 48 tällaista korkean tason keskuksia kansakunnassa.

Lääketieteen laitoksen läheinen tutkimus, kliininen ja opetussuhde lääketieteelliseen keskukseen on auttanut paikannamme kliinisen yrityksen alueelliseksi ja kansalliseksi kääntäjälääketieteen johtajaksi. UC Irvine Health käyttää viimeisintä kliinistä tutkimusta, mukaan lukien tutkimustensa edelläkävijät, jotta potilaat saisivat edistyneimmät hoitomuodot ja hoidot.

Farmakologian laitos

UC Irvine School of Medicine Farmakologian laitos asuu tutkimukseen ja opetukseen seuraavilla aloilla:

  • Molekulaarinen farmakologia
  • Cellular säätely
  • Neuropharmacology
  • Kardiovaskulaarinen biologia
  • Käyttäytymistieteellinen farmakologia
  • Huumeidenkäyttö

Painotetaan tutkimuksia toimia välittäjäaineiden ja neuropeptidien in vitro ja in vivo ja löytö uusien signaloinnin Pathways ja niiden fysiologiset tehtävät.

Tehtävämme

Laitoksen tehtävänä on kehittää tutkimussuunnitelma, joka tulee kääntämään terapeuttisiin sovelluksiin ja mentoroimaan seuraavan sukupolven tutkijoita, jotka ovat omistautuneet farmaseuttiseen löytöön.

Sijainnit

Irvine

School of Medicine - University of California Irvine