South Baylo University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustaminen filosofia

South Baylo yliopisto on vanhin ja suurempien akupunktio koulu maassa, ja se perustui kolme päätavoitetta: arvo, rauha ja Ammattimaisuus.

David J. Park, Ph.D., perustaja, Etelä Baylo University

Tohtori David J. Park, perustaja Etelä Baylo University, on vuosien varrella menestyneet sekä aloilla Taloustieteiden. Hänen akateemisen valmistelu kuuluu kandidaatin tutkinnon Business ja julkishallinnon Claremont McKenna College ja maisterin ja tohtorin tutkinnot Economics University of Southern California.

Yli kolmen vuosikymmenen ajan, kunnes 90-luvun lopulla, tohtori Park oli professori Economics La Verne Yliopisto, University of Maryland, ja California State Polytechnic University. Keväällä 1977 hän perusti Etelä Baylo yliopiston joka oli sisällytetty voittoa yleishyödyllinen yhtiö vuonna 1980.

Koska perustaja suurimmista AOM oppilaitos Yhdysvalloissa, tohtori Park nivelletty perustajien filosofian Etelä Baylo yliopiston hahmotellaan kolme päätavoitetta: arvo, rauha, ja Ammattimaisuus.

Arvo

Yliopisto kannustaa kriittistä tarkastelua oman arvoarvostelmia ja löytö todellisia arvoja, joihin tiedon hankkiminen perustuu. Pedagogista arvoa Etelä Baylo yliopiston levätä ohjata opiskelijaa löytää näitä arvoja ja hyödyntää niitä tiedon hankkimista.

rauha

Yliopisto on hyväksynyt politiikkaa tehdä itsestään kohtauspaikka eri kulttuureista ja arvoista. Näin keskinäistä ymmärrystä ja yhteistyötä voi esiintyä. Tästä syystä yliopisto kannustaa ilmoittautuminen kansainvälisten opiskelijoiden, jotka haluavat oppia eri kulttuurien ja ymmärtämiseen toisten uskoa. Yliopiston koulutusohjelmat tarjoavat ympäristön, jossa kulttuurit sulautuvat yhteen luomaan kansainvälisesti tunnustettu kasvattava kokemus.

Ammattimaisuus

Yliopisto pyrkii auttamaan sen opiskelijoille saavuttamaan ammatillisen osaamisen tarjoamalla erittäin erikoistuneita kursseja liittoutuneiden terveydenhuollon aloilla. Yliopisto tarjoaa mahdollisuuden ammatillisen kasvun, mahdollisuudet saavuttaa ammatillista huippuosaamista, ja perustukset tyydyttävän työelämän sitoutumista ja panosta yhteiskunnan.

SBU History

Etelä Baylo yliopisto perustettiin vuonna 1977 kaupungin Los Angeles kuin jälkeiseen koulutukseen laitos. Yliopisto käsitti kaksi koulua: School of Akupunktio ja Oriental Medicine, ja School of Business Administration. Yliopisto muutti Garden Grove, Kalifornia keväällä 1982 voittoa, yleishyödyllisille yhtiö ja syksyllä 1994 muutti jälleen nykyiselle paikalleen Anaheimissa, Kaliforniassa. Sitten vuonna 1997, kouluissa erillään ja kukin tuli itsenäinen koulu. Koska vapaasti seisova, akkreditoitu School of Akupunktio ja Oriental Medicine, SBU edelleen ja on tullut yksi suurimmista ja arvostetuimmista AOM koulut Yhdysvalloissa.

Kuten johtava Aasian Medicine, SBU tarjoaa opiskelijakeskeisessä koulutuksen perusteella ydinarvoon HARMONY. Harmony elintoimintojen, harmonia Keho ja mieli, ja Harmony of Life and Nature ovat hyvin perusta Akupunktio ja Oriental Medicine.

Mission, arvo ja tarkoitus

South Baylo yliopisto on laitos omistettu etenee Akupunktio & Oriental Medicine (AOM) edistämällä laadukasta oppimista, uuden tiedon löytämiseen ja huippuosaamista kliinisessä soveltamisessa AOM koulutuksen hyväksi erilaisia ​​yhteisöjä myös meidän opiskelijoiden AOM ammatti, potilaat ja yleisölle. Pyrimme myöntää opiskelijoille poikkeuksellisuuden ja akateemisen saavutus koulutukseen tulee osaava ja huolehtiva perus- terveydenhuollon ammattilaisten AOM, tutkijat ja opettajat.

Etelä Baylo University Mission Statement

The Mission of South Baylo yliopisto on laajentaa ammatillista, kliininen ja tieteellistä tietoa itämaisen lääketieteen ja kokonaisvaltaista terveydenhuollon opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunta ja yleisön tehokkaan opetuksen, tieteellinen toiminta ja laatu potilaiden hoitoa.

Etelä Baylo University Arvo

Arvo Etelä Baylo University on tarkastella Harmony olevan sen arvostettuja arvo, esimerkkinä Harmony elintoimintojen, Harmony of Mind ja Body, ja Harmony of Life ja luonto. Niitä pidetään perusta Akupunktio ja Oriental Medicine (AOM)

Etelä Baylo University Tarkoitus

Tarkoituksena Etelä Baylo yliopisto on edistää hyvää terveyttä ja hyvinvointia koulutuksen, tutkimuksen ja AOM käytäntö.

Koulutuksen tavoitteet:

Täyttääkseen tehtävänsä, Etelä Baylo yliopisto on sitoutunut seuraavat tavoitteet:

Valmistella opiskelijoille tietoa ja taitoja menestyä nykypäivän terveydenhuollon ympäristössä ja edistää yhteisölle niiden johtaminen, liiketoiminnan oivalluksia, ja ammattitaitoa. Edistää huippuosaamista tieteellisen opetuksen, tehokas opiskelijoiden oppimista, erinomainen itämaisen lääketieteen ja kokonaisvaltaista terveydenhuollon ohjelmia. Jotta tehokkaasti potilaan hoidon itämaisen lääketieteen ja muita kokonaisvaltaisia ​​lähestymistapoja. Edistää ja edistää tutkimusta, akateemista toimintaa ja ammatillista kehitystä. Luoda mahdollisuuksia ja ympäristön opiskelijoille saada kokemusta akateemisen ja kliiniset taidot. Tarjota ja edistää oikeaan aikaan hyödyllistä koulutusmahdollisuuksia vahvistaa osaamista, jotka aloittavat uran akupunktio ja itämaisen lääketieteen, ja siihen liittyvän terveydenhuollon aloilla. Valmistaa opiskelijoita tulla osaava ja menestyksekästä terveydenhuollon ammattilaisille.

Sijainnit

Anaheim

South Baylo University

Osoite
1126 North Brookhurst Street
92801 Anaheim, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 714-533-1495

Los Angeles

Osoite
2727 West 6th Street

90057 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Annandale

Osoite
7535 Little River Turnpike, Unit 325-A

22003 Annandale, Virginia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin