Lue virallinen kuvaus

Perustaminen filosofia

South Baylo yliopisto on vanhin ja suurempien akupunktio koulu maassa, ja se perustui kolme päätavoitetta: arvo, rauha ja Ammattimaisuus.

David J. Park, Ph.D., perustaja, Etelä Baylo University

Tohtori David J. Park, perustaja Etelä Baylo University, on vuosien varrella menestyneet sekä aloilla Taloustieteiden. Hänen akateemisen valmistelu kuuluu kandidaatin tutkinnon Business ja julkishallinnon Claremont McKenna College ja maisterin ja tohtorin tutkinnot Economics University of Southern California.

Yli kolmen vuosikymmenen ajan, kunnes 90-luvun lopulla, tohtori Park oli professori Economics La Verne Yliopisto, University of Maryland, ja California State Polytechnic University. Keväällä 1977 hän perusti Etelä Baylo yliopiston joka oli sisällytetty voittoa yleishyödyllinen yhtiö vuonna 1980.

Koska perustaja suurimmista AOM oppilaitos Yhdysvalloissa, tohtori Park nivelletty perustajien filosofian Etelä Baylo yliopiston hahmotellaan kolme päätavoitetta: arvo, rauha, ja Ammattimaisuus.

Arvo

Yliopisto kannustaa kriittistä tarkastelua oman arvoarvostelmia ja löytö todellisia arvoja, joihin tiedon hankkiminen perustuu. Pedagogista arvoa Etelä Baylo yliopiston levätä ohjata opiskelijaa löytää näitä arvoja ja hyödyntää niitä tiedon hankkimista.

rauha

Yliopisto on hyväksynyt politiikkaa tehdä itsestään kohtauspaikka eri kulttuureista ja arvoista. Näin keskinäistä ymmärrystä ja yhteistyötä voi esiintyä. Tästä syystä yliopisto kannustaa ilmoittautuminen kansainvälisten opiskelijoiden, jotka haluavat oppia eri kulttuurien ja ymmärtämiseen toisten uskoa. Yliopiston koulutusohjelmat tarjoavat ympäristön, jossa kulttuurit sulautuvat yhteen luomaan kansainvälisesti tunnustettu kasvattava kokemus.

Ammattimaisuus

Yliopisto pyrkii auttamaan sen opiskelijoille saavuttamaan ammatillisen osaamisen tarjoamalla erittäin erikoistuneita kursseja liittoutuneiden terveydenhuollon aloilla. Yliopisto tarjoaa mahdollisuuden ammatillisen kasvun, mahdollisuudet saavuttaa ammatillista huippuosaamista, ja perustukset tyydyttävän työelämän sitoutumista ja panosta yhteiskunnan.

SBU History

Etelä Baylo yliopisto perustettiin vuonna 1977 kaupungin Los Angeles kuin jälkeiseen koulutukseen laitos. Yliopisto käsitti kaksi koulua: School of Akupunktio ja Oriental Medicine, ja School of Business Administration. Yliopisto muutti Garden Grove, Kalifornia keväällä 1982 voittoa, yleishyödyllisille yhtiö ja syksyllä 1994 muutti jälleen nykyiselle paikalleen Anaheimissa, Kaliforniassa. Sitten vuonna 1997, kouluissa erillään ja kukin tuli itsenäinen koulu. Koska vapaasti seisova, akkreditoitu School of Akupunktio ja Oriental Medicine, SBU edelleen ja on tullut yksi suurimmista ja arvostetuimmista AOM koulut Yhdysvalloissa.

Kuten johtava Aasian Medicine, SBU tarjoaa opiskelijakeskeisessä koulutuksen perusteella ydinarvoon HARMONY. Harmony elintoimintojen, harmonia Keho ja mieli, ja Harmony of Life and Nature ovat hyvin perusta Akupunktio ja Oriental Medicine.

Mission, arvo ja tarkoitus

South Baylo yliopisto on laitos omistettu etenee Akupunktio & Oriental Medicine (AOM) edistämällä laadukasta oppimista, uuden tiedon löytämiseen ja huippuosaamista kliinisessä soveltamisessa AOM koulutuksen hyväksi erilaisia ​​yhteisöjä myös meidän opiskelijoiden AOM ammatti, potilaat ja yleisölle. Pyrimme myöntää opiskelijoille poikkeuksellisuuden ja akateemisen saavutus koulutukseen tulee osaava ja huolehtiva perus- terveydenhuollon ammattilaisten AOM, tutkijat ja opettajat.

Etelä Baylo University Mission Statement

The Mission of South Baylo yliopisto on laajentaa ammatillista, kliininen ja tieteellistä tietoa itämaisen lääketieteen ja kokonaisvaltaista terveydenhuollon opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunta ja yleisön tehokkaan opetuksen, tieteellinen toiminta ja laatu potilaiden hoitoa.

Etelä Baylo University Arvo

Arvo Etelä Baylo University on tarkastella Harmony olevan sen arvostettuja arvo, esimerkkinä Harmony elintoimintojen, Harmony of Mind ja Body, ja Harmony of Life ja luonto. Niitä pidetään perusta Akupunktio ja Oriental Medicine (AOM)

Etelä Baylo University Tarkoitus

Tarkoituksena Etelä Baylo yliopisto on edistää hyvää terveyttä ja hyvinvointia koulutuksen, tutkimuksen ja AOM käytäntö.

Koulutuksen tavoitteet:

Täyttääkseen tehtävänsä, Etelä Baylo yliopisto on sitoutunut seuraavat tavoitteet:

Valmistella opiskelijoille tietoa ja taitoja menestyä nykypäivän terveydenhuollon ympäristössä ja edistää yhteisölle niiden johtaminen, liiketoiminnan oivalluksia, ja ammattitaitoa. Edistää huippuosaamista tieteellisen opetuksen, tehokas opiskelijoiden oppimista, erinomainen itämaisen lääketieteen ja kokonaisvaltaista terveydenhuollon ohjelmia. Jotta tehokkaasti potilaan hoidon itämaisen lääketieteen ja muita kokonaisvaltaisia ​​lähestymistapoja. Edistää ja edistää tutkimusta, akateemista toimintaa ja ammatillista kehitystä. Luoda mahdollisuuksia ja ympäristön opiskelijoille saada kokemusta akateemisen ja kliiniset taidot. Tarjota ja edistää oikeaan aikaan hyödyllistä koulutusmahdollisuuksia vahvistaa osaamista, jotka aloittavat uran akupunktio ja itämaisen lääketieteen, ja siihen liittyvän terveydenhuollon aloilla. Valmistaa opiskelijoita tulla osaava ja menestyksekästä terveydenhuollon ammattilaisille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

South Baylo University

South Baylo University (SBU) tarjoaa kursseja Akupunktio ja Oriental Medicine (AOM) Tutkintoon johtavan Master of Science in Akupunktio ja Oriental Medicine (MSAOM). MSAO ... [+]

South Baylo University (SBU) tarjoaa kursseja Akupunktio ja Oriental Medicine (AOM) Tutkintoon johtavan Master of Science in Akupunktio ja Oriental Medicine (MSAOM). MSAOM koulutusohjelman valmentaa opiskelijoita työelämään laillistettuna ja ensisijainen terveydenhuollon tarjoaja AOM. SBU kannustaa opiskelijoiden ja opettajakunnan kunnostautua akateemisista vaaliminen ja kannustava ympäristö.

Ohjelman tulokset

South Baylo yliopisto on perustettu ohjelma tuloksia Master of Science in Akupunktio ja Oriental Medicine (MSAOM) koulutusohjelma. Nämä tulokset edustavat tietoa, asenteita, arvoja, ja taitoja kukin jatko on oltava ja osoitettava. Jokainen opiskelija saavuttaa nämä ohjelman tuloksia, kun onnistuneesti päätökseen pakolliset kurssit, laboratorio, kliininen kokemuksia, ja läpimenoa kattavan pätevöitymiskuulusteluihin (CCE) I & II.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti,Kiinan kieli,Korealainen
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

South Baylo University

South Baylo University (SBU) tarjoaa kursseja ja clerkship koulutusta Jatko koulutusohjelman. SBU kannustaa opiskelijoiden ja opettajakunnan kunnostautua akateemisista va ... [+]

South Baylo University (SBU) tarjoaa kursseja ja clerkship koulutusta Jatko koulutusohjelman. SBU kannustaa opiskelijoiden ja opettajakunnan kunnostautua akateemisista vaaliminen ja kannustava ympäristö.

Jatko Tavoitteet ja kompetenssit

Kohdistettuna Etelä Baylo University (SBU) ajatus, seuraavat tavoitteet pyritään saavuttamaan ohjelman tavoitteet ja osaamista. Tutkinnon DAOM ohjelman SBU pystyy:

Osoittaa kehittynyttä tietoa potilaan arvio ja diagnoosi

Valmistuttuaan jatko-opiskelijat on pystyttävä osoittamaan syvennetty ja laajennettu tietoa:

Tulkinta klassisen tekstit AOM potilaan arviointi ja diagnosointi; Integrointi Molempien Biomedical lääketieteellinen diagnoosi; Potilaan arviointi ja diagnostisia taitoja eri sairauksia, jotka ovat yleisesti nähtävissä AOM kliinisessä käytännössä. ... [-]
Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti,Kiinan kieli,Korealainen
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

South Baylo University on The Best of Southern California

South Baylo University