National University of Health Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa Kansallisesta terveystieteestä

Vuonna 1906 perustettu Terveydenhuollon Yliopisto on johtava integraalisen lääketieteen kasvavassa alalla, ja sitä arvostetaan maailmanlaajuisesti menestyksekkäästi tasapainottaen parantavaa taiteen ja tieteen yhdistämällä laaja-alainen integraalilääketiede potilaskeskeiseen hoitoon.

Kansallinen yliopisto asettaa standardin terveydenhuollon uran koulutukseen ja tarjoaa dynaamisen ilmapiirin, jossa eri täydentävien ja vaihtoehtoisten terveydenhuollon ammattihenkilöiden opiskelijat, tiedekunnat ja kliinikot tekevät yhteistyötä integroivassa ympäristössä. National University tarjoaa useita ohjelmia, mukaan lukien: tohtori kiropraktiikka (DC) ja tohtori naturopathic lääketiede (ND) astetta, ja Master of Science astetta molempiin akupunktio (MSAC) ja itämaisen lääketieteen (MSOM). Tarjotaan myös akateemisen asteen tutkinto ja todistus hierontaterapiasta sekä kandidaatin tutkinnon suorittanut biolääketieteellinen tiedekunta .

Kansallinen yliopisto on vakiintunut tutkinnon mestari, korkeat ammattiehtosäännöt, akkreditointi ja akateeminen huippuosaaminen ammatteihinsa. Siksi opiskelijat eri puolilta maailmaa valitsevat NUHS: n jatkaakseen terveydenhuollon korkeakoulutusta.

Kampuspaikoilla sekä Illinoisissa että Floridassa NUHS luo uusia polut terveydenhuollon maailmassa, joka perustuu ymmärrykseen ja yhteistyöhön kaikkien tieteenalojen lääketieteen ammattilaisten kanssa.

Miksi kansallinen?

Kansallinen terveysfysiikan yliopisto on valtakunnallinen terveysalan koulutuksen instituutti. Täältä löydät erinomaista valmennusta integroivissa terveydenhuollon ammateissa, kuten kiropraktiikka ja naturopathic lääketiede, akupunktio ja itämainen lääketiede, hieronta hoito, biolääketieteellinen tiede ja paljon muuta.

Googlen filosofia

Kansallisessa korkeakoulussa huippuluokan terveydenhuollon koulutus alkaa:

  • Todisteisiin perustuva lääketiede: diagnoosi- ja parantamismenetelmät, jotka perustuvat ääneen ja kliiniseen tutkimukseen
  • Laaja- alainen opetussuunnitelma: arvioidaan koko potilaan terveydentilaa ja sovelletaan laajaa valikoimaa parannusmuotoja
  • Potilaslähtöinen hoito: Potilaiden diagnoosi ja hoito niiden yksilöllisen terveysprofiilin ja historian perusteellisen arvioinnin perusteella
  • Integraatiolääketiede: Tietämyksen paraneminen on mahdollista, kun eri lääketieteen alan ammattilaiset työskentelevät yhdessä

Akateemisen ylivertaisuus

Kansallisen yliopiston akateeminen ohjelma on tiukka, tinkimätön ja perustunut vankkaan perustaan ​​perustieteissä. Pidämme yllä korkeat pääsyvaatimukset opiskelijoillemme; esimerkiksi NUHS on ainoa kiropraktiikka koulutusohjelma edellyttää kandidaatin tutkinnon. Naturopaattisen lääketieteen opiskelijoille on myös annettava ylioppilastutkinto. Tämän seurauksena kansallisen korkeakoulun oppilaitoksella on korkeampi akateeminen kaliiperi ja opiskelijamme saavuttavat huomattavasti kansallisia keskiarvoja vaadituista hallitus- ja lisensointitesteistä. Heistä tulee usein johtajia ammateissaan, ja luotto National University on syynä heidän luottamukseen ja menestykseen.

Urakehitys

Kun terveydenhuollon maailma siirtyy integroituneelle lääketieteelle, uusia mahdollisuuksia kasvaa täydentäville ja vaihtoehtoisille terveydenhuollon tarjoajille sairaaloissa, armeijassa, hoitokodeissa ja integroivissa hoitopalveluissa. Valmistuneilla on paremmat mahdollisuudet näihin uramahdollisuuksiin. Ne ovat upotettu käytännön koulutukseen diagnoosiin ja hoitomenetelmiin, osaavat hallita monenlaisten asiantuntijoiden tapauksia ja toimivat integroituneen lääketieteellisen ryhmän arvokkaana jäsenenä.

Johtajuuden historia

Kansallinen yliopisto arvostetaan maailmanlaajuisesti johtajana integraalisessa lääketieteessä. Luovaa terveydenhuollon liikkuvuutta valtavirtaislääketieteen liikkeellepanijana voisimme olla:

  • ensin tarjota sairaalahoidon kokemusta kiropraktiikka opiskelijoille
  • ensin työntää kansallista akkreditointia kiropraktiikan oppilaitoksille
  • ensin julkaista lääketieteellisesti indeksoituja ja vertaisarvioituja tieteellisiä aikakauslehtiä

Aina kun näet luonnollisen terveydenhuollon kunnioittamisen, korkeammalle tasolle, National University ja sen valmistuneet ovat siellä.

Näin määritellään integroidun terveydenhuollon tulevaisuus.

Sijainnit

Lombard

Osoite
200 E. Roosevelt Road Lombard, IL
60148 Lombard, Illinois, Yhdysvallat

Pietari

Osoite
St. Petersburg, FL area
Pietari, Florida, Yhdysvallat