Lue virallinen kuvaus

Tietoja LCCC: stä

Vuonna 1963 perustettu Lorain County Community College on auttanut paikallisia ihmisiä hankkimaan koulutusta, jota he tarvitsevat elääkseen parhaan elämänsä yli 50 vuoden ajan.

Olipa tavoitteesi assosioitunut tutkinto, ylimääräinen työvoiman koulutus tai jatkotutkinto, meillä on ohjelma tarpeitasi varten.

LCCC toimii ylpeänä Lorain Countyn kulmakivenä. Opisto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa:

  • Kandidaatintutkinto
  • Associate astetta
  • Lyhytaikaiset todistukset
  • Työvoiman koulutus

LCCC: n yliopistoyhteistyön kautta voit ansaita kandidaatin tai maisterin tutkinnon 14 Ohion yliopistosta ja korkeakoulusta. Olemme myös ensimmäinen Ohiossa toimiva yhteisöopisto, joka tarjoaa oman kandidaatin tutkinnon.

LCCC pitää opetuksen alhaisena - tällä hetkellä ohionin toiseksi alhaisimmalla lukukaudella -, jotta voit suorittaa tutkinnon työhön tarvittavilla taidoilla - eikä paljon velkaa.

Jatkuvan sitoutumisemme ansiosta opiskelijoillemme LCCC nimitettiin Yhdysvaltain yhdyskuntayhdistysten korkeakoulujen liiton (AACC) nimeksi maan parhaaksi korkeakouluopiskelijoiden menestymisen huippuosaamiseksi.120187_120139_InternationalStudents.jpg

Korkeasti ansaitsevat tutkinnon suorittaneet

Valmistuttuaan LCCC-koulutuksesi antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa korkeimmat ansiot, jotka yhteisöoppilaitosten tutkinnon suorittaneet ovat Ohion osavaltiossa ja maan 50 parhaan joukossa. Vuonna 2016 korkeakoulu sijoittui Ohiossa toiseksi ja 41. kansallisesti korkeimmin palkattujen korkeakoulujen tutkinnon suorittaneiden joukkoon, mukaan Payscale Human Capital. Payscale on palkka-, etuus- ja korvaustietoyritys, joka kokoaa tietoja elinikäisistä ansioista satojen tutkintojen ja suurten yhtiöiden kesken. LCCC saavutti myös korkeimman tutkinnon suorittaneiden kaikkien Ohio-yliopistojen korkeakoulujen keskuudessa Brookingsin Metropolitan Policy -ohjelman 2015 lisäarvoraportissa.

Lorain County Community College on osa Ohion yliopistojärjestelmää, joka on yksi maan suurimmista kattavista julkisista korkeakoulujärjestelmistä. Ohion julkiset korkeakoulut, yliopistot ja aikuiskoulutusohjelmat palvelevat lähes 600 000 opiskelijaa ja tarjoavat jokaisen vaihtoehdon GED: stä tohtoriksi. Näin varmistetaan, että kaikilla ohiolaisilla on helppo pääsy korkealaatuiseen ja edulliseen korkeakoulutukseen. Vieraile Ohion yliopistojärjestelmässä saadaksesi lisätietoja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kaksivuotinen soveltavien tieteiden tutkinto

Lorain County Community College

Apulaishoitajaohjelma valmistelee tutkinnon suorittaneita rekisteröityä sairaanhoitajana sairaaloissa, hoitokodeissa ja muissa terveydenhuollon toimistoissa. Rekisteröity ... [+]

Soveltavan tieteen tohtori hoitotyössä

Assosioitunut sairaanhoitajaohjelma valmistaa tutkinnon suorittaneita toimimaan rekisteröityinä sairaanhoitajina sairaaloissa, hoitokodeissa ja muissa terveydenhuollon toimistoissa. Rekisteröityneet sairaanhoitajat edistävät asiakkaiden terveyttä hygieenisen hoidon avulla; opetus; vartalojärjestelmien arviointi; hoitoprosessin toteuttaminen, mukaan lukien lääkärin määräämät hoitomuodot; ja kuntouttava hoito. Ohjelman päätyttyä tutkinnon suorittaneelle on oikeus suorittaa NCLEX-kokeilu rekisteröidyn sairaanhoitajan lisensointia varten. Lorain County Community College on solminut sopimuksia korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa, mukaan lukien Lorain County Community College yliopistoyhteistyön tarjoamat ohjelmat.... [-]

Yhdysvallat Elyria
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
5 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, Yhdysvallat