Lorain County Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja LCCC: stä

Vuonna 1963 perustettu Lorain County Community College on auttanut paikallisia ihmisiä hankkimaan koulutusta, jota he tarvitsevat elääkseen parhaan elämänsä yli 50 vuoden ajan.

Olipa tavoitteesi assosioitunut tutkinto, ylimääräinen työvoiman koulutus tai jatkotutkinto, meillä on ohjelma tarpeitasi varten.

LCCC toimii ylpeänä Lorain Countyn kulmakivenä. Opisto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa:

  • Kandidaatintutkinto
  • Associate astetta
  • Lyhytaikaiset todistukset
  • Työvoiman koulutus

LCCC: n yliopistoyhteistyön kautta voit ansaita kandidaatin tai maisterin tutkinnon 14 Ohion yliopistosta ja korkeakoulusta. Olemme myös ensimmäinen Ohiossa toimiva yhteisöopisto, joka tarjoaa oman kandidaatin tutkinnon.

LCCC pitää opetuksen alhaisena - tällä hetkellä ohionin toiseksi alhaisimmalla lukukaudella -, jotta voit suorittaa tutkinnon työhön tarvittavilla taidoilla - eikä paljon velkaa.

Jatkuvan sitoutumisemme ansiosta opiskelijoillemme LCCC nimitettiin Yhdysvaltain yhdyskuntayhdistysten korkeakoulujen liiton (AACC) nimeksi maan parhaaksi korkeakouluopiskelijoiden menestymisen huippuosaamiseksi.120187_120139_InternationalStudents.jpg

Korkeasti ansaitsevat tutkinnon suorittaneet

Valmistuttuaan LCCC-koulutuksesi antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa korkeimmat ansiot, jotka yhteisöoppilaitosten tutkinnon suorittaneet ovat Ohion osavaltiossa ja maan 50 parhaan joukossa. Vuonna 2016 korkeakoulu sijoittui Ohiossa toiseksi ja 41. kansallisesti korkeimmin palkattujen korkeakoulujen tutkinnon suorittaneiden joukkoon, mukaan Payscale Human Capital. Payscale on palkka-, etuus- ja korvaustietoyritys, joka kokoaa tietoja elinikäisistä ansioista satojen tutkintojen ja suurten yhtiöiden kesken. LCCC saavutti myös korkeimman tutkinnon suorittaneiden kaikkien Ohio-yliopistojen korkeakoulujen keskuudessa Brookingsin Metropolitan Policy -ohjelman 2015 lisäarvoraportissa.

Lorain County Community College on osa Ohion yliopistojärjestelmää, joka on yksi maan suurimmista kattavista julkisista korkeakoulujärjestelmistä. Ohion julkiset korkeakoulut, yliopistot ja aikuiskoulutusohjelmat palvelevat lähes 600 000 opiskelijaa ja tarjoavat jokaisen vaihtoehdon GED: stä tohtoriksi. Näin varmistetaan, että kaikilla ohiolaisilla on helppo pääsy korkealaatuiseen ja edulliseen korkeakoulutukseen. Vieraile Ohion yliopistojärjestelmässä saadaksesi lisätietoja.

Sijainnit

Elyria

Osoite
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, Yhdysvallat