Lue virallinen kuvaus

Koska 1935, Loganin yliopisto On pysynyt maassa Kiropraktiikka, Kun taas jatkuvasti rikastuttavia akateemisia vaihtoehtoja aste tarjoaa Terveystieteet.

Loganin yliopisto Tutkinnon suorittaneet työllistävät kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveys- ja hyvinvointiin vastaamaan vähemmän invasiivisia, edullisempia hoitoja ja kokonaisvaltaista hoitoa sekä johtamaan integroitua terveydenhuollon alaa. Innovatiivisen, lopputulosperusteisen akateemisen opetussuunnitelman, joka korostaa näyttöön perustuvaa hoitoa, erilaisia ​​kliinisiä upotusmahdollisuuksia, kehittyvää tekniikkaa ja käytäntöjä, Loganin yliopisto-opiskelijat ovat koulutettuja, luottavaisia ​​ja valmistautuneita tulevaisuuteen. At Logan, Opiskelijoillemme opetetaan potilaskeskeisen terveydenhuollon periaatteita. Opiskelijat, tiedekunta ja lääkärit ovat kyseenalaisia Parantaa potilaiden terveyttä ja samalla parantaa terveydenhuoltojärjestelmää kaikille potilaille.

Kun oletamme tämän johtavan roolin, potilas hyötyy. Integroidun terveydenhuollon johtajana varmistetaan, että potilaat saavat näyttöön perustuvia, koko henkilöiden hoitoa. Palautetaan toiminto, lievennetään kipua, edistetään hyvinvointia ja parannetaan potilaiden elämänlaatua. Se on Logan ero.

International Student Pääsymaksu

Olemme valmiina toivottaa sinut tervetulleeksi Loganin yhteisöön! Loganin yliopisto on korkealaatuinen akateeminen kohde, joka luo johtavat terveydenhuollon ammattilaiset kaikkialta maailmasta - kaikki yhdellä Yhdysvaltain kauneimmista kampuksista.

Meidän Dedicated International Admissions Coordinators

  • Apua sovelluksesta ja siirtyminen Yhdysvaltoihin.
  • Anna I-20: nne ja ansaitse F-1 Student Visa -asiakirjasi hankkimista
  • Esittele sinut Loganin yliopiston opiskelijaklubeille, järjestöille sekä vilkkaalle Chesterfieldin ja St. Louisin alueelle.

Hakemus Loganin yliopistolle kansainvälisenä opiskelijana

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella tai olet lukiossa Yhdysvalloissa, Loganin yliopisto hakee yleensä kolmea vaihetta:

  • Suorita online-sovellus.
  • Lähettäkää jälkikirjoituksesi kaikista keskiasteen koulutuksestasi Loganiin.
  • Lähetä kaikki viralliset standarditut testitulokset.

Kulttuurien erojen yhdistäminen kiropraktiikalla

Henkilökunnan kokemus määritellään usein akateemisilla intresseillä, kuinka hyvin he ylistävät ohjelmaan ja kuinka onnistuneita he ovat valmistumisen jälkeen. Loganissa yliopistokokemusta ei kuitenkaan määritellä ainoastaan ​​akateemisten tutkijoiden vaan myös tukemalla ja rohkaisulla, jotka opiskelijat saavat niiltä, ​​jotka ympäröivät niitä, laajentamalla heidän maailmanmukaansa ja valmistautumistaan ​​tulevasta menestyksestä kaikilla elämän alueilla.

Loganissa opiskelijaryhmä edustaa yli 15 maata, mukaan lukien Kanada, Brasilia, Puerto Rico ja Venezuela. Kansainvälisen opiskelijaväestön lisääntyessä ja amerikkalaisten opiskelijoiden kaipuudesta osallistua ulkomailla olevaan klinikkaan Logan aloitti kansainvälisen opiskelijaliiton (ISA), joka edistä kulttuurin monimuotoisuutta ja tietoisuutta koko Loganin kampuksella ja yhteisössä.

"Tarjoamme foorumin vuorovaikutukselle kansainvälisten opiskelijoiden ja Logan-opiskelijakunnan välillä kannustamalla ja tukemalla yhteistyösuhteita kulttuurierojen välillä", kertoi Kemmy Klein Ritter, Brasiliasta ja ISA: n presidentti. "Tavoitteenamme on edetä ja yhdistää globaali kiropraktiikkaharjoittelu inspiraation, rehellisyyden ja johtajuuden kautta." Kiropraktiikkaopiskelijoiden kansainvälisen kiropraktiikkaopiskelijoiden maailmankongressin (WCCS) kanssa ISA tuo opiskelijoille mahdollisuuksia oppimiseen ja yhteistyöhön Monipuolinen ryhmä tulevia terveydenhuollon ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa.

Kemmy sanoi, että ryhmä toisinaan tuo lääkäreitä käsittelemään reaalimaailman kokemuksia kiropraktiikan harjoittamisesta muualla maailmassa. "Se on erilainen kuin Yhdysvalloissa, ja on tärkeää tietää erilaiset säännöt ja säännöt kiropraktiikan harjoittamiseen eri maissa", hän sanoi.

Vaikka Kemmy palvelee parhaillaan kolmannen vuosineljänneksenä yhdistyksen puheenjohtajana, hänen näkemyksensä organisaatiosta on vasta alkamassa. Hän toivoo lisäävänsä opiskelijoita maailmanlaajuisesti, pyrkiessään yhdistämään ammatti ja tukemaan toisiaan. "Monet ihmiset unelmoivat tulevaisuudesta, ja me olemme tulevaisuutta", sanoi Kemmy. "Osallistuminen nyt tarkoittaa sitä, että meillä on mahdollisuus aloittaa tulevaisuus nykyhetkessä." Loganin opiskelijaviranomaisen ja lukuisten tiedekunnan jäsenten tuella Kemmy ja hänen virkamiehet ovat yhdistäneet opiskelijat eri puolilta maailmaa kolmeen yhteiseen etuun: Heidän intohimonsa terveydenhoitoon, kiropraktiikkaan ja ympäröivään maailmaan. "Loganin klinikan ulkopuolisten kiropraktiikan opiskelijoiden ja lääkäreiden elämänkokemus on hyvin nöyrä kokemus ja ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa tulevana DC: ksi."

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Logan University

... [+]

Kandidaatin tutkinto Human Biology -tutkinnossa on täytynyt saada vähintään 50 prosenttia vaadittavista suurista opintosuorituksista Loganissa. [-]
Yhdysvallat Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Logan University

MSR-tutkinto on monitieteinen, kattava jatko-ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisen valmistautumisen urheilullisiin vahinkoihin ja suorituskyvyn hallintaa ... [+]

Kehittynyt koulutus on tärkeää ammattilaisille, jotka suunnittelevat työskennellä urheilijoiden kanssa. Erikoistunut korkeakoulututkinto päällikön tasolla asettaa harjoittajat syrjään vertaisryhmistä. Tämä ohjelma myös valmistelee tutkinnon mahdollisuuksia tutkimukseen ja opetukseen.

MSR-tutkinto on monitieteinen, kattava jatko-ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisen valmistautumisen urheilullisiin vahinkoihin ja suorituskyvyn hallintaan. Opiskelijat valmistellaan didaktisilla oppimismahdollisuuksilla arvioida, hoitaa ja kunnostaa akuuttia ja kroonista kipua sekä tuki- ja liikuntaelinten patologiaa. MSR-tutkinnon vastaanottajalla on taitoja, jotka ovat välttämättömiä liikuntaan liittyvien vammojen arviointiin, hoitoon, kuntoutukseen ja hallintaan.... [-]

Yhdysvallat Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Logan University

Opetussuunnitelmien yhdistämistutkimuksella ja terveillä kliinisillä sovelluksilla valmistunut Master of Science in Nutrition and Human Performance -ohjelma on oppinut an ... [+]

Opetussuunnitelmien yhdistämistutkimuksella ja terveillä kliinisillä sovelluksilla valmistunut Master of Science in Nutrition and Human Performance -ohjelma on oppinut analysoimaan ruokavaliota ja terveydentilaa, arvioimaan ravitsemuksellisia puutteita ja ruoka-allergioita sekä tarjoamaan potilaille näyttöön perustuvia ravitsemus- ja elämäntapasuosituksia.

Logan parantaa opiskelijoiden tietämystä integroimalla ravitsemuksellisen biokemian, aineenvaihdunnan, terveyden ja hyvinvoinnin perusteet ravitsemukseen käytetyillä tutkimusmenetelmillä. Valmistuneet löytävät uran kansanterveysohjelmista, koulutuksesta, ravitsemuksesta ja terveysviestinnästä, konsultoinnista ja ravitsemukseen liittyvistä yrityksistä yksityisellä ja julkisella sektorilla.... [-]

Yhdysvallat Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

PhD

Logan University

Loganin yliopiston kiropraktiikan tohtorikoulutuksen opettaja pyrkii olemaan näyttöön perustuvia tietoja ja tulospohjaisia, jotta hän voi luoda käytännön valmennuksia Kir ... [+]

Loganin yliopiston kiropraktiikan tohtorikoulutuksen opettaja pyrkii olemaan näyttöön perustuvia tietoja ja tulospohjaisia, jotta hän voi luoda käytännön valmennuksia Kiropraktiikan lääkäreille. Logan-opetus perustuu akateemiseen opetussuunnitelmaan, joka perustuu Logan-perinneeseen ja joka sisältää nykyisen tutkimuksen, teknologian ja todistetut käytännöt, jotka edistävät huomisen kiropraktikon koulutusta.

Opiskelijat otetaan käyttöön jo aiemmin erilaisiin aiheisiin, mikä mahdollistaa luokkakurssien integroinnin käytännön kliiniseen käytäntöön. Loganin opiskelijat käyttävät 40% ajastaan ​​ensimmäisenä vuonna käytännön kliinisissä taidoissa. Tarjoamalla opiskelijoille käytännön kokemusta varhaisessa koulutuksessaan laaja-alaisella kliinisten upotusmahdollisuuksien avulla Loganin tutkinnon suorittaneet ovat varmoja ja paremmin valmistautuneita.... [-]

Yhdysvallat Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Logan University

Loganin yliopiston tohtorikoulutuksen (DHPE) koulutus keskittyy terveydenhuollon edistämiseen koulutusprosessin avulla. Se on suunniteltu tarjoamaan terveydenhuollon amma ... [+]

Loganin yliopiston tohtorikoulutuksen (DHPE) koulutus keskittyy terveydenhuollon edistämiseen koulutusprosessin avulla.

Se on suunniteltu tarjoamaan terveydenhuollon ammattilaisille työkalut, jotka ovat välttämättömiä onnistuneille kasvattajille valitussa terveydenhuollon ammateissa. Tämä online-ohjelma tarjoaa kiireisille työskenteleville ammattilaisille joustavuutta suorittaa tohtorin tutkinto ja ylläpitää nykyistä työtä.

Kurssilla on tarkoitus tarjota käytännön tietoa ja taitoja opetussuunnitelmien kehittämisen, suunnittelun ja arvioinnin, akateemisen johtamisen, koulutustekniikan, tilastojen ja tutkimuksen alalla. Ohjelman jatko-opiskelijat tulevat terveysalan kouluttajiksi, yliopiston tiedekunniksi tai yliopiston ylläpitäjille.... [-]

Yhdysvallat Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi