Logan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koska 1935, Loganin yliopisto On pysynyt maassa Kiropraktiikka, Kun taas jatkuvasti rikastuttavia akateemisia vaihtoehtoja aste tarjoaa Terveystieteet.

Loganin yliopisto Tutkinnon suorittaneet työllistävät kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveys- ja hyvinvointiin vastaamaan vähemmän invasiivisia, edullisempia hoitoja ja kokonaisvaltaista hoitoa sekä johtamaan integroitua terveydenhuollon alaa. Innovatiivisen, lopputulosperusteisen akateemisen opetussuunnitelman, joka korostaa näyttöön perustuvaa hoitoa, erilaisia ​​kliinisiä upotusmahdollisuuksia, kehittyvää tekniikkaa ja käytäntöjä, Loganin yliopisto-opiskelijat ovat koulutettuja, luottavaisia ​​ja valmistautuneita tulevaisuuteen. At Logan, Opiskelijoillemme opetetaan potilaskeskeisen terveydenhuollon periaatteita. Opiskelijat, tiedekunta ja lääkärit ovat kyseenalaisia Parantaa potilaiden terveyttä ja samalla parantaa terveydenhuoltojärjestelmää kaikille potilaille.

Kun oletamme tämän johtavan roolin, potilas hyötyy. Integroidun terveydenhuollon johtajana varmistetaan, että potilaat saavat näyttöön perustuvia, koko henkilöiden hoitoa. Palautetaan toiminto, lievennetään kipua, edistetään hyvinvointia ja parannetaan potilaiden elämänlaatua. Se on Logan ero.

International Student Pääsymaksu

Olemme valmiina toivottaa sinut tervetulleeksi Loganin yhteisöön! Loganin yliopisto on korkealaatuinen akateeminen kohde, joka luo johtavat terveydenhuollon ammattilaiset kaikkialta maailmasta - kaikki yhdellä Yhdysvaltain kauneimmista kampuksista.

Meidän Dedicated International Admissions Coordinators

  • Apua sovelluksesta ja siirtyminen Yhdysvaltoihin.
  • Anna I-20: nne ja ansaitse F-1 Student Visa -asiakirjasi hankkimista
  • Esittele sinut Loganin yliopiston opiskelijaklubeille, järjestöille sekä vilkkaalle Chesterfieldin ja St. Louisin alueelle.

Hakemus Loganin yliopistolle kansainvälisenä opiskelijana

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella tai olet lukiossa Yhdysvalloissa, Loganin yliopisto hakee yleensä kolmea vaihetta:

  • Suorita online-sovellus.
  • Lähettäkää jälkikirjoituksesi kaikista keskiasteen koulutuksestasi Loganiin.
  • Lähetä kaikki viralliset standarditut testitulokset.

Kulttuurien erojen yhdistäminen kiropraktiikalla

Henkilökunnan kokemus määritellään usein akateemisilla intresseillä, kuinka hyvin he ylistävät ohjelmaan ja kuinka onnistuneita he ovat valmistumisen jälkeen. Loganissa yliopistokokemusta ei kuitenkaan määritellä ainoastaan ​​akateemisten tutkijoiden vaan myös tukemalla ja rohkaisulla, jotka opiskelijat saavat niiltä, ​​jotka ympäröivät niitä, laajentamalla heidän maailmanmukaansa ja valmistautumistaan ​​tulevasta menestyksestä kaikilla elämän alueilla.

Loganissa opiskelijaryhmä edustaa yli 15 maata, mukaan lukien Kanada, Brasilia, Puerto Rico ja Venezuela. Kansainvälisen opiskelijaväestön lisääntyessä ja amerikkalaisten opiskelijoiden kaipuudesta osallistua ulkomailla olevaan klinikkaan Logan aloitti kansainvälisen opiskelijaliiton (ISA), joka edistä kulttuurin monimuotoisuutta ja tietoisuutta koko Loganin kampuksella ja yhteisössä.

"Tarjoamme foorumin vuorovaikutukselle kansainvälisten opiskelijoiden ja Logan-opiskelijakunnan välillä kannustamalla ja tukemalla yhteistyösuhteita kulttuurierojen välillä", kertoi Kemmy Klein Ritter, Brasiliasta ja ISA: n presidentti. "Tavoitteenamme on edetä ja yhdistää globaali kiropraktiikkaharjoittelu inspiraation, rehellisyyden ja johtajuuden kautta." Kiropraktiikkaopiskelijoiden kansainvälisen kiropraktiikkaopiskelijoiden maailmankongressin (WCCS) kanssa ISA tuo opiskelijoille mahdollisuuksia oppimiseen ja yhteistyöhön Monipuolinen ryhmä tulevia terveydenhuollon ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa.

Kemmy sanoi, että ryhmä toisinaan tuo lääkäreitä käsittelemään reaalimaailman kokemuksia kiropraktiikan harjoittamisesta muualla maailmassa. "Se on erilainen kuin Yhdysvalloissa, ja on tärkeää tietää erilaiset säännöt ja säännöt kiropraktiikan harjoittamiseen eri maissa", hän sanoi.

Vaikka Kemmy palvelee parhaillaan kolmannen vuosineljänneksenä yhdistyksen puheenjohtajana, hänen näkemyksensä organisaatiosta on vasta alkamassa. Hän toivoo lisäävänsä opiskelijoita maailmanlaajuisesti, pyrkiessään yhdistämään ammatti ja tukemaan toisiaan. "Monet ihmiset unelmoivat tulevaisuudesta, ja me olemme tulevaisuutta", sanoi Kemmy. "Osallistuminen nyt tarkoittaa sitä, että meillä on mahdollisuus aloittaa tulevaisuus nykyhetkessä." Loganin opiskelijaviranomaisen ja lukuisten tiedekunnan jäsenten tuella Kemmy ja hänen virkamiehet ovat yhdistäneet opiskelijat eri puolilta maailmaa kolmeen yhteiseen etuun: Heidän intohimonsa terveydenhoitoon, kiropraktiikkaan ja ympäröivään maailmaan. "Loganin klinikan ulkopuolisten kiropraktiikan opiskelijoiden ja lääkäreiden elämänkokemus on hyvin nöyrä kokemus ja ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa tulevana DC: ksi."

Sijainnit

Chesterfield

Osoite
1851 Schoettler Rd.
MO 63017 Chesterfield, Missouri, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin