Baylor University Louise Herrington School of Nursing

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Baylor University Louise Herrington School of Nursing ( LHSON ) perustettiin tutkinto-ohjelmaksi Baylorin sairaalaan Dallasissa, nykyään Baylor University Medical Center. Myöhemmin siitä tuli yksi Baylorin yliopiston kuudesta tutkintotodistuksesta.

Baylor University Louise Herrington School of Nursing on akkreditoinut kollegiaalisen hoitotyön koulutuksen toimikunnan (CCNE) * ja tarjoaa hoitotieteiden kandidaatin tutkintoja perinteisen ohjelman ja FastBaccin (yhden vuoden nopeutettu ohjelma) kautta.

Tehtävämme Baylor University Louise Herrington School of Nursing on valmistaa ylioppilastutkinnon suorittaneita ja tutkinnon suorittaneita sairaanhoitajia kristillisessä yhteisössä ammattikäyttöön, terveydenhuollon johtamiseen ja maailmanlaajuiseen palveluun.

Baylorin yliopistolle on siunattu sairaanhoitokoulu, joka kouluttaa tulevia sairaanhoitajia, jotka ovat esimerkki koulumottomme Learn.Lead.Serve.

Opi: Myötävaikuttaa merkittävästi tai ainutlaatuisesti hoitotyön ammattiin kliinisen käytännön, koulutuksen, opetuksen, hallinnollisen johtajuuden, tutkimuksen, kirjoittamisen, julkaisemisen ja / tai terveydenhuollon innovaatioiden avulla.

Lyijy: Osoittaa johtajuutta yhteisöasioissa, hoitotyön ammatillisissa järjestöissä ja muiden kasvussa ja kehityksessä näillä alueilla.

Palvelu: Edistää ja edistää positiivisesti hoitotyön ammattia yhteisössä vapaaehtoistyön ja / tai tiedotustoimien avulla.

Sijainnit

Dallas

Osoite
North Washington Avenue,333
75246 Dallas, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: