Dongguk University Los Angeles

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Erinomaisen akateemisen ohjelman ja tiedekunnan jäsenten kanssa alansa kärjessä opiskelijat ympäri maailmaa kääntyvät Dongguk University of Los Angelesiin ( DULA ) maailmanluokan akupunktion ja itämaisen lääketieteen koulutukseen, mikä tekee koulusta todella monikulttuurisen Yhteisö.

Dongguk University Los Angeles yhdistää kansainvälisesti tunnustetun akateemisen ja tieteellisen huippuosaamisen vertaansa vailla oleviin todellisiin kliinisiin kokemuksiin.

Dongguk University Los Angeles tutkinto itämaisesta lääketieteestä antaa sinulle koulutuksellisen tiedon ja kliinisen kokemuksen, jota tarvitset henkilökohtaisen ja ammatillisen menestyksen edistämiseksi.

Dongguk University Los Angeles on tutkia ja ilmentää perinteisen Itä-Aasian lääketieteen periaatteita ja käytäntöjä. Kehitetään ammattitaitoisten lääkäreiden yhteisö; Tarjota esteettömiä terveydenhuoltopalveluja paikallisyhteisölle.

Koulutamme parantajia, jotka voivat osoittaa ymmärryksen itäisen lääketieteen teoreettisesta ja historiallisesta kontekstista; Käytä tätä ymmärrystä potilaiden diagnosoimiseksi tarkasti; Käytä biolääketieteellisiä diagnoosimenetelmiä ja ota tarvittaessa yhteyttä muihin lääkäreihin; Suunnittele, suorita, arvioi ja säädä akupunktiohoitoja pätevästi yleisten olosuhteiden ja mallien mukaan; Määritä ja muokkaa pätevästi kasviperäisiä kaavoja yleisiin olosuhteisiin ja malleihin; Kehitä ja neuvoa terveellisten elämäntapojen valinnoissa sekä tunnista, määrittele ja mallintaa parhaita käytäntöjä ammatilliseen menestykseen.

Todisteisiin perustuvaa, tulospainotteista, akateemisesti tarkkaa opetussuunnitelmaa parannetaan innovatiivisilla oppimisstrategioilla ja kliinisillä kokemuksilla.

Dongguk University of Los Angeles tarjoaa kliinistä koulutusta ja oleskelumahdollisuuksia integroivassa ja ammattienvälisessä ympäristössä.

Akupunktion ja itämaisen lääketieteen akkreditointikomissio (ACAOM) myönsi Los Angelesin Donggukin yliopistolle ja sen itämaisen lääketieteen maisteriohjelmille (englanniksi, kiinaksi ja koreaksi).

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
Shatto Place,440
90020 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: