Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bostonin lääketieteellisen korkeakoulun (BUSM) tutkintojen lääketieteen osasto (GMS) on tunnustettu tutkimus- ja jatkokoulutuksen johtava biolääketieteellinen tiedekunta. Yli 900 opiskelijaa voi valita 33 oppiaineesta, joilla on monitieteisiä ohjelmia monilla alueilla. Opiskelija voi harjoittaa Ph.D. tai MD / Ph.D. tutkinto 15 eri osastolla ja ohjelmassa. Masters-astetta voidaan ansaita monilla näillä aloilla sekä lääketieteessä, mielenterveyden neuvonta- ja käyttäytymislääketieteessä, kliinisessä tutkimuksessa ja muissa tieteellisissä ja terveydenhuollon palveluissa. Todistukset ovat saatavilla myös useilla opintoaloilla.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS sijaitsee Bostonin historiallisessa South Endissä, Bostonin yliopiston lääketieteellisen keskuksen (BUMC) Bostonin yliopiston lääketieteen laitoksella , Bostonin yliopiston terveyskeskuksessa ja Bostonin yliopistossa Henry M. Goldmanin Hammaslääketieteen koulu . Myös kampuksella on Bostonin lääketieteellinen keskus , joka on yksi Bostonin johtavista opetussairaaloista ja BUSM: n perusopetuksen liitännäisyrityksestä. Yhdessä näissä laitoksissa on maailmanluokan tiedekunta, jossa on monia vakiintuneita yhteistyökumppaneita kliinisten ja perustutkintotutkijoiden välillä. Tämä tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua translaatio- ja ristitieteelliseen tutkimukseen huipputason ydinlaitosten avulla (esim. Kuvantaminen, virtaussytometria, proteomiikka ja geeniekspression analyysi). Käy Opiskelijan elämä- sivulla saadaksesi lisätietoja kampuksen elämästä ja Bostonista.

Historia

Boston University Medical School on rikas historia vuodelta 1848, kun se alkoi New England Nainen Medical College. Erityisesti se oli maailman ensimmäinen instituutti, joka tarjosi lääketieteellistä koulutusta naisille ja myös valmistui ensimmäisen mustan naisen lääkäriin. Vuonna 1873 lääketieteellinen yliopisto fuusioitui Boston Universityn kanssa, jolloin hänestä tuli kansakunnan ensimmäinen oppilaskoulu.

BUSMilla on nyt lähes 1600 jatko-opiskelijaa ja lääketieteen opiskelijaa, jotka ovat päättäneet jatkaa korkeakoulututkintoa laitoksessa, joka on sitoutunut huippuosaamiseen tutkijoiden, lääkäreiden ja biolääketieteellisten kasvattajien kouluttamisessa institutionaalisten oppimistavoitteiden, BU CARESin , johdolla .

Sijainnit

Boston

Osoite
72 East Concord Street L-315
02118 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin