Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja DHGE + Pepperdine Graziadio Business School -kumppanuudesta

Dignity Health Global Educationin ja Pepperdine Graziadio Business Schoolin kumppanuudessa yhdistyvät kurinalaisuus, maine ja omistautuminen ajamaan merkityksellistä ja positiivista muutosta yhteisöissä vertaansa vailla olevan koulutuksen avulla.

138625_pepperdinelogo.jpg

Tietoja Pepperdine Graziadio Business Schoolista

Viimeisen 50 vuoden ajan Pepperdine Graziadion kauppakorkeakoulu on haastanut yksilöitä ajattelemaan rohkeasti ja ajamaan mielekästä muutosta teollisuudessaan ja yhteisöissään. Omistettu kehittämään parhaita maailmanjohtajille, Graziadio-koulu tarjoaa kattavan valikoiman MBA-, MS-, johto- ja jatkotutkinto-ohjelmia, jotka perustuvat eheyteen, innovaatioihin ja yrittäjyyteen. Graziadion koulu edistää kokemuksellista oppimista pienten luokkien kautta, joissa on arvostettuja tiedekuntia ja jotka stimuloivat kriittistä ajattelua ja tarkoituksenmukaista yhteyttä, inspiroivat opiskelijoita ja työskenteleviä ammattilaisia hyödyntämään suurinta potentiaaliaan arvokeskeisinä johtajina.

DHGE logo

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Sitoutunut tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelija-keskeinen kokemus, DHGE kehittää online-ohjelmia ja työvoiman kehittämiseen ratkaisuja teollisuuden, teollisuudelle. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

  • Todistus terveydenhuollon markkinoinnista
  • Sertifikaatti päätöksentekijöiden terveydenhuollon analyysissä

Sijainnit

malibu

Osoite
malibu, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin