Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja DHGE + American University -yhteistyöstä

DHGE ja American University's Professional and Extended Studies (SPExS) toimittivat yhteistyössä huippuluokan koulutusohjelmia terveydenhuollon ammattilaisille projektijohtamisessa, hallinnossa ja tietotekniikassa.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Tietoja American Universitystä

American University on yksityinen oppilaitos, joka perustettiin vuonna 1893. Ammatillisten ja jatko-opintojen koulu (SPExS) tarjoaa toimivia tietoja ja reaalimaailman taitoja opiskelijoille heidän koulutus- ja uramatkansa kaikissa vaiheissa. Heidän kattava, kokemuksellinen lähestymistapa tarjoaa räätälöityjä mahdollisuuksia, jotka edistävät opiskelijoiden elämää ja yhteisöjä. Hyödyntämällä Washington DC: n ainutlaatuisia ominaisuuksia, ne muotoilevat tulevaisuuden työvoimaa innovatiivisen opetuksen, tiukasti sovellettavan stipendin, luovien kumppanuuksien ja käytännön työkokemuksen avulla.

DHGE logo

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistettu tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, DHGE kehittää online-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa teollisuudelle. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

Terveydenhuollon projektijohtamisen sertifikaatti

Sijainnit

Washington

Osoite
4400 Massachusetts Ave NW
20016 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin