Dignity Health Global Education in collaboration with American University in Washington

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistettu tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, kehitämme teollisuuden kanssa online-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa. Saavutamme tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

We were on a medical mission for spine surgery in Monterrey, México. Our team took care of more than 60 patients all over Mexico with a group of volunteers including doctors, nurses, admin team, and more…

Opetus- ja oppimislähestymistapamme

 • Suunniteltu vaikutukseksi: DHGE Health Global Education (DHGE) pyrkii luomaan asiaankuuluvia oppimiskokemuksia, jotka vaikuttavat oppijan elämän positiivisiin muutoksiin ja vaikuttavat heidän organisaatioihinsa.
 • Parhaiden hyödyntäminen tekniikassa ja luonnontieteiden oppimisessa: Toimitamme alan pisimmällisiä pilvipohjaisia oppimiskokemuksia, joiden avulla saat uusia tietoja, taitoja ja kykyjä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Valmistettu ihmisiä, ihmisiä: Meidän oppimisratkaisut ovat ihmiskeskeistä, kuten terveydenhuolto on ihmisläheistä. Haluamme toimittaa oppimissisältömme tavalla, joka on kaunista ja oppijoiden rakastamaa.
 • Arvostamme aikaasi: Tiedämme, että työskentelemällä terveydenhuollossa olet kiireinen niin paljon kuin tulee. Siksi haluamme varmistaa, että jokainen kanssamme oppimiseen käytetty minuutti on aikasi tehokas käyttö.

Oppimiskokemuksemme

Ohjelmissamme sinulla on pääsy seuraaviin:

 • Strukturoitu oppiminen: Tarjoamme kiireisille oppijoille rakennettuja jäsenneltyjä Pathways , joiden avulla pääset tehtävään heti.
 • Lumoava ja vuorovaikutteinen sisältö: Oppimissisältöömme kuuluu asiantuntevasti tuotettu kiinnostava video ja vuorovaikutteinen sisältö sen varmistamiseksi, että sinulla ei ole koskaan passiivista oppimiskokemusta ja että olet aina aktiivisesti mukana.
 • Helppokäyttöinen oppiminen: Kokousten välillä, työmatkalla, tauon aikana - oppimiseesi voidaan päästä milloin tahansa millä tahansa laitteella.
 • Todellisen maailman projektit: Teemme yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa suunnitellaksemme käytännöllisiä, projektipohjaisia oppimistehtäviä, joissa keskitytään nykyisiin työpaikkaprojekteihin ja haasteisiin. Lähestymistapamme avulla voit ottaa oppimasi ja vaikuttaa välittömästi työhösi, organisaatioosi ja potilaisiisi.
 • Asiantuntijaohjeet: Kanssamme itsenäinen oppiminen verkossa ei tarkoita sitä, että opisit yksin. Kurssejamme johtavat terveydenhoitoalan asiantuntijat - mukaan lukien presidentit, CNO: t ja muut ylimmän tason johtajat - jakaen henkilökohtaisia tarinoitaan, oivalluksiaan ja tietonsa.
 • Yhteistoiminnallinen oppiminen: Käyttämällä oppimiskokemuksiamme osallistut online-sosiaaliseen vuorovaikutukseen, joka tarjoaa mahdollisuuksia vaihtaa ideoita, saada palautetta ja verkostoitua. Olemme jopa pelanneet sitä hiukan tehdäksemme siitä hauskaa ja kiehtovaa!
 • Ystävällinen kannustus: Ymmärrämme, että olet kiireinen ja elämää tapahtuu. Tarvittaessa annamme sinulle ystävällisen pykälän saadaksesi sinut takaisin raiteillesi.
 • Digitaaliset valtakirjat: Tarjoamme sinulle digitaaliset tunnukset ja sertifikaatit, jotka on myönnetty parhaiten tunnustetuilta laitoksilta ja joita voidaan jakaa ylpeänä LinkedInissä ja muilla sosiaalisilla alustoilla. Työnantajat voivat tarkistaa ne heti, jolloin voit esitellä taitojasi varmasti.
 • Huomattava asiakaspalvelu: Olemme täällä auttamassa sinua saamaan kaiken hyödyn oppimiskokemuksestamme kanssamme.

Sijainnit

Washington

Osoite
4400 Massachusetts Ave NW
20016 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Toronto

Osoite
Exchange Tower 130 King St. W Suite 1904
M5X 2A2 Toronto, Ontario, Kanada