Dignity Health Global Education in Collaboration with Thunderbird School of Global Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja kumppanuudesta: DHGE ja Thunderbird School of Global Management

DHGE: n ja ASU: n Thunderbird School of Global Management -yhteistyö tuo yhteen yhden Yhdysvaltain suurimmista voittoa tavoittelemattomista terveydenhuollon tarjoajista, maailman johtavan johtamisen maisterin ykkönen ja Yhdysvaltojen innovatiivisimman koulun ykkönen. uraauurtavat ohjelmat.

138628_asu-tbird-cobranded.png

Tietoja Thunderbird Management Schoolista

Lähes 75 vuoden ajan Thunderbird School of Global Management on kouluttanut, valtuuttanut ja vaikuttanut monitieteisiin johtajiin, jotka edistävät osallistavaa ja kestävää vaurautta maailmanlaajuisesti. Nyt, enemmän kuin koskaan, maailma tarvitsee Thunderbirdin. Kun teknologinen innovaatio kehittyy vauhdissa, jota koskaan ennen ei ole nähty, maailma pyrkii selvittämään dramaattiset vaikutukset, joita tällä on työskentely- ja elinkeinoihimme. Yhteiskunta tarvitsee maailmanlaajuisia johtajia kaikilla aloilla, jotka voivat auttaa organisaatioita tarttumaan valtaviin mahdollisuuksiin ja hallitsemaan neljännestä teollisuudesta johtuvaa uutta. Thunderbird on edelläkävijä globaalin johtamisen ja johtamisen koulutuksessa uudelle aikakaudelle.

DHGE logo

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistettu tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, DHGE kehittää online-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa teollisuudelle. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

  • Master of Global Management Terveydenhuollon Palvelut
  • Todistus innovaatioista terveydenhuollon johtamisessa

Sijainnit

feeniks

Osoite
feeniks, Arizona, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin