Dallas Nursing Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hoitotyön ja kehittyneiden terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulujen, aiemmin Dallas Nursing Institute (DNI), tiedämme, että terveydenhoito ei ala eikä pääty vierailulla lääkäriin, joten olemme kehittäneet ammatillisia, perustutkintoa ja jatko-opiskelijoita ohjelmat, jotka heijastavat terveydenhuollon eri näkökohtia - hoitotyötä, sairaalan hallintoa, politiikan kehittämistä ja mielenterveyspalveluja. Nämä edistyneet terveysohjelmat valmistavat opiskelijoita työskentelemään nykyaikaisessa ja integroidussa terveydenhuollon ympäristössä, parantamaan potilaiden tuloksia, parantamaan hallinnollisia toimintoja ja edistämään tehokkaita julkisia politiikkoja, käytäntöjä ja järjestelmiä terveydenhuollossa.

Vaikka meillä on kampus Dallasista pohjoiseen, joka tukee paikallista yhteisöämme, joka sijaitsee Richardsonissa, Texasissa, tarjoamme myös erilaisia online-ohjelmia. Erinomaisen tiedekunnan ohjauksessa syventävä ja monialainen lähestymistapa terveydenhuollon koulutukseen valmistaa tutkinnon suorittaneita aloittamaan kentän valmiina vaikuttamaan yksilön elämään ja muokkaamaan terveydenhuollon tulevaisuutta. Lisäksi sitoutunut-ammatillinen koulutusmallimme ja laaja ammattimaisten kumppanuuksien verkosto tarjoavat opiskelijoille käytännön koulutusta ja verkostoitumismahdollisuuksia heidän pyrkiessään aloittamaan tai edistämään terveydenhuollon uraa.

Huomisen terveydenhuollon ammattilaiset ansaitsevat terveydenhuollon tulevaisuutta varten suunnitellun koulutuksen. Hoitotyön ja kehittyneiden terveydenhuollon ammattien korkeakoulussa löydät sen.

Sijainnit

Richardson

Osoite
Waterview Parkway,2101
75080 Richardson, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin