Lue virallinen kuvaus

Columbia Video Network on ollut johtava alalla online oppimisen alusta alkaen vuonna 1986, jolloin tuhannet työskentelevät ammattilaiset ja etäälle opiskelijoiden hyötyvät etäopetuksen ja harjoittaa astetta ilman asuinpaikkaa vaatimuksia kampuksella New York. Fu Foundation Insinööritieteiden ja ammattikorkeakoulu (SEAS) tarjoaa laaja-alainen opastusta merkittävä yliopistoista ja on ihanteellinen kouluttaa tulevaisuuden insinööri johtajat ja rohkaisee teknisiin lukutaitoa. Insinöörimme ja ammattikorkeakoulujen ohjelmista, jotka ovat yksi maan vanhimmista ja vaikutusvaltaisimmista, omaksua uusia teknologioita ja tieteidenvälistä mahdollisuuksia.

Tavoitteenamme on antaa opiskelijoillemme tulla huomisen teknologian johtajia. Kohti Tämän vuoksi meidän edistämään huippuosaamista opetuksen ja osallistua maailmanluokan tutkimusta, jonka tavoitteena on edistää preeminence kärjessä. Tervetuloa liittymään meihin tässä jännittävä matka tulevaisuuteen.

On monia jatko akateemista mahdollisuuksia käytössäsi verkossa Columbia Video Network. CVN opiskelijaa hyötyvät henkilökohtaista huomiota liittyvät pieniin oppilaitokset sekä laajasta akateemisen resursseja suuren tutkimuslaitoksen. Koska Columbia opiskelija, sinulla on pääsy maailmankuulu professoreita, jotka ovat johtajia ja innovaattoreita omilla aloillaan.

Jatko netissä engineering opiskelijoille Columbia nauttivat monenlaisia ​​akateemisia ohjelmia valita myös Operations Research, Methods in Finance, Industrial & Systems Engineering, lääketieteellisen tekniikan kemiantekniikan, sovelletun matematiikan, fysiikan, Computer Science, sähkötekniikka, mekaanisten ja Civil Engineering, Construction Engineering & Management järjestelmät, Materials Science.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Biomedical Engineering on kehittyvä kurinalaisuutta tekniikan että pohjautuu välistä yhteistyötä insinöörien, lääkärit ja tutkijat tarjota poikkitieteellistä näkemystä lä ... [+]

Master of Science in Biomedical Engineering

Biomedical Engineering on kehittyvä kurinalaisuutta tekniikan että pohjautuu välistä yhteistyötä insinöörien, lääkärit ja tutkijat tarjota poikkitieteellistä näkemystä lääketieteen ja biologian ongelmia. Ala on kehittänyt oman tietopohjaa ja periaatteita, jotka ovat perusta opetusohjelmia suunnitellut Biolääketieteen tekniikan laitos Columbian.

MS-ohjelma lääketieteellisessä tekniikassa Columbian valmistaa opiskelijoita soveltamaan tekniikan ja ammattikorkeakoulujen ongelmia biologian, lääketieteen, ja ymmärrys elävien järjestelmien ja niiden käyttäytymistä sekä kehittää biolääketieteen järjestelmiä ja laitteita. Modernin tekniikan sisältää kehittyneitä lähestymistapoja mittaus-, tiedonkeruu ja analysointi, simulointi ja järjestelmien tunnistus. Nämä lähestymistavat ovat käyttökelpoisia tutkimuksessa yksittäisten solujen, elinten, koko organismit, ja populaatioita organismeja. Arvon nousu matemaattisten mallien analyysissä elävien järjestelmien on tärkeä merkki menestyksestä nykyajan toimintaa. Ohjelmat tarjosi in Biolääketieteen tekniikan laitos pyrkivät korostamaan yhtymäkohta perus- tekniikan luonnontieteiden ja soveltavan tekniikan kanssa fyysiset ja biologiset tieteiden, etenkin vuonna aloilla of biomekaniikan, solu- ja kudosteknologia, ja biolääketieteen kuvantaminen.... [-]

Yhdysvallat New York
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi