Lue virallinen kuvaus

Tehtävä Frances Payne Bolton School of Nursing Case Western Reserve University tarjoaa johtajuutta innovatiivista tutkimusta, koulutusta ja käytännön edistää terveyttä ja keventää taudin. Omistettu monitieteinen apuraha, olemme sitoutuneet harjoittamisesta huippuosaamista palvelun paikallisille ja maailmanlaajuisia yhteisöjä.

Visio Visiomme on luoda ja vaalia oppimisympäristö, joka perustuu meidän perinne tieteellisen tutkimuksen ja sitoutuminen korkeimpia huippuosaamista tutkimuksen, koulutuksen ja käytännön kansainvälisessä yhteisössä, ja jatkaa historiaan innovaation ja globaalin maksuja.

Kärjessä Hoitotyön johtaminen ja Frances Payne Bolton School of Nursing Case Western Reserve University on ansainnut maineensa innovatiivisena hoitotyön koulutuksen, tutkimuksen ja johtamisen.

Kun kokeellinen lähestymistapa koulutukseen oli yksi keskeisistä edellytyksistä kongressiedustaja Frances Payne Boltonin 1923 lahja $ 500.000 antaa koulun-aikojen suurin tuolloin varten yliopiston hoitotieteen. Bolton sanoi, että vaikka saattaa olla mitään varmuutta siitä, että erityinen panostus voisi onnistua, koulun pitäisi olla "vapaa kaikkina aikoina tulevaisuudessa harjoittaa muissa kokeissa, yhteistyötä sairaaloiden näissä pyrkimyksissä." Tämä henki innovatiivinen yhteistyö on edelleen yksi tunnusmerkkejä Frances Payne Bolton School of Nursing.

Nyt johdolla Dean Mary E. Kerr, School of Nursing on paikannus itse tehostaa sen vaikutusta hoitotyön koulutusta, tutkimusta ja tieteidenvälistä stipendi ja käytännössä ympäri maailmaa.

Muuttaminen elämää läpi johtamisen, tutkimuksen ja koulutuksen Frances Payne Bolton School of Nursing (FPB) Case Western Reserve University on maailmanlaajuisesti tunnustettu johtava hoitotyön koulutukseen ja tutkimukseen.

Asuu monia ensimmäisiä FPB asuu kansakunnan ensimmäinen:

Käytännössä tohtorin hoitotyössä akuutin hoidon sairaanhoitaja lääkärin ohjelma kehittynyt käytäntö lento hoitotyön ohjelma gerontologisen hoitotyön ohjelma BSN perioperatiivinen vaatimus BSN kanssa tietotekniikan kaikissa neljä vuotta

johtava tutkimus Välistä yhteistyötä tiedekunnan, opiskelijoiden, kliininen virastojen ja yhteisöjä tuetaan innovatiivisia, tuloksiin perustuva tutkimus ja tietämyksen. Tutkimuksen ja koulutuksen sisältävät Ongelma Science, perhe / yhteisö Care, Ikääntyminen läpi elämänkaaren, Self-Management terveyden ja sairauden ja Neuroscience.

Sijainti, sijainti, sijainti Case Western Reserve sijaitsee University Circle, 550 hehtaarin kulttuurisia ja tieteellisiä mekka itälaidalla Cleveland, Ohio. Opiskelijamme on helppo saada johtava terveydenhuollon organisaatioiden, kuten:

Yliopistollisen sairaalan Asia Medical Center: Yksi maan johtavista yliopistollisissa sairaaloissa, jotka muodostavat suurimman biolääketieteellisen tutkimuskeskuksen Ohiossa ja yksi alkuun 20 maassa Cleveland Clinic: Toiseksi suurin lääketieteellinen ryhmä käytännössä maailmassa ja suurin sairaala Ohiossa; yksi 10 Yhdysvaltain sairaaloissa nimetty "The Best of the Best" US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Tunnustettu enemmän ohjelmia kliinisen huippuosaamisen kuin mikään muu VA lääkärikeskus Yhdysvalloissa MetroHealth Medical Center: alueellinen lähete sairaalaan, joka on yksi vain 19 Taso 1 trauma keskuksia, joilla on polttaa yksikön ja kuntoutuslaitos erikoistunut selkäydinvamma

Vast kliininen kokemus BSN opiskelijoille Kandidaatin Nursing (BSN) opiskelijat aloittavat clinicals kolmannen viikon kampuksella ja kellon lähes kaksinkertainen kansalliseen keskiarvoon kliinisen tunnin aikana aika School of Nursing.

Innovatiivinen opetusohjelmia Olitpa suorittaville, joiden etua terveydenhuollossa, kokenut hoitotyön ammattilainen valmis etenemisessä, tai joku etsii siirtyminen uuden uran, FPB on akateeminen ohjelma auttaa täyttämään koulutus ja ammatilliset tavoitteet.

BSN (kandidaatti Nursing) Graduate Entry Hoitotyö (Master of Nursing - MN) MSN (Master of Science in Nursing) Post-master Sertifikaatit DNP (tohtori Nursing Practice) PhD (filosofian tohtorin hoitotyö) Täydennyskoulutus Monipuolinen yhteisö tutkijat

Frances Payne Bolton School of Nursing ja Case Western Reserve University uskovat kulttuurin osallisuuden joka kannustaa suhteita ja vuorovaikutusta ihmisten keskuudessa eri taustat, parantaa ihmisarvoa, aktiivisesti vähentää ennakkoluuloja ja syrjintää, sekä parantaa elämänlaatua kaikille yhteisömme. Opiskelijat taustasta rohkaistaan ​​hakemaan ottamista, ja vierailevat tutkijat ja tiedekunnan eri puolilta maailmaa ovat monivuotisia aineosia ympäristön.

globaali terveys Olemme koti Pan American Health Organization / Maailman terveysjärjestö yhteistyökeskus tutkimuksen ja kliinisen opetuksen kotihoidossa Hoitotyön ja tarjota opiskelijoille useita mahdollisuuksia opiskella tai suorittaa kliinisiä tai palvelun projekteja ulkomailla.

palvelu oppiminen Meidän opiskelijat osallistuvat useiden tarvitaan kansalaisten osallistumiselle hankkeisiin, ei ainoastaan ​​laajentaa maailmankatsomusten ja taitoja, mutta myös tarjota helposti terveydenhoidon ja kriittinen terveyskasvatus lapsille ja perheille Cleveland, eri puolilla maata ja eri puolilla maailmaa.

Laatu ja turvallisuus FPB on johtava ja innovaattori valmistelussa tulevaisuudessa sairaanhoitajien kanssa tietoja, taitoja ja asenteita tarvitaan jatkuvasti parantamaan laatua ja turvallisuutta terveydenhuoltojärjestelmiä.

Osaamiskeskusten FPB: n osaamiskeskusten tarjoavat runsaasti palveluja ja kokemuksia, jotka palvelevat opiskelijoita, tutkijoita, terveydenhuollon alalla ja yhteisön kanssa.

Pan American Health Organization / Maailman terveysjärjestö yhteistyökeskus Sarah Cole Hirsh Institute for Best hoitokäytäntöjen perusteella todisteiden University Center on Aging ja terveys Self-Management Advancement parantaminen tutkimus- ja Translation (SMART) keskus Full sisällyttäminen vammaisten in Research (ETSI) Lab QSEN Institute Dorothy Ebersbachin Academic Center for Flight Nursing

  • Rahoittaa National Institute of Nursing Research / National Institutes of Health

Faculty kaverit

Monet tiedekunnan jäseniä ovat stipendiaattiin American Academy of Nursing. Frances Payne Bolton School of Nursing on myös ylpeä 15 suotu professuurit (ja laskenta) -yli muita hoitotyön koulu maassa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Esimerkkejä Advanced sertifioinnit ovat: ACLS aikuisten gerontologian akuutin hoidon sairaanhoitaja lääkärin PALS pediatrisen akuutin hoidon hoitajalle NRP vastas ... [+]

Esimerkkejä Advanced sertifioinnit ovat:

ACLS aikuisten gerontologian akuutin hoidon sairaanhoitaja lääkärin PALS pediatrisen akuutin hoidon hoitajalle NRP vastasyntyneen sairaanhoitaja lääkärin ja kätilön CCRN puudutusta Tämä luettelo ei ole tyhjentävä, ja vaatimukset voivat muuttua. Ota yhteyttä ohjelman johtaja oman duuri uusin luettelo tarvitaan kehittyneitä sertifikaatit. [-]
Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Graduate Entry Hoitotyön ohjelma on opiskelijoille, jotka ovat valmiita uran hoitotyön ja saada Master of Nursing tutkinto. ... [+]

Uusi Ura Hoitotyön

Graduate Entry Nursing Program on opiskelijoille, jotka ovat valmiita uran hoitotyön ja saada Master of Nursing tutkinto. Tämä tutkinto valmentaa käytännön kehittynyt yleis sairaanhoitaja ja johtaa toimialakohtaisten, näyttöön perustuvaa aloitteita.

Master of Nursing tutkinto voit myös harjoittaa MSN, DNP, PhD, tai DNP / tohtorin tutkinto.

Graduate Entry Nursing Program Highlights Frances Payne Bolton School of Nursing on tarjonnut post-ylioppilastutkinnon, jatko merkintä sairaanhoitajakoulutus vuodesta 1979 MN opiskelijat ovat yli 1000 tuntia kliinisten kokemusten Meidän opiskelijat ansaita jopa 15 opintopistettä kohti eniten MSN suuret yhtiöt Opiskelija on mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä että CWRU Student Run Free Clinic vastaanottamaan toimialakohtaisten oppimiskokemuksia Opiskelijamme rutiininomaisesti kulkevat maan keskiarvoa annetun NCLEX, RN licensure tentti Opetuksen ja oppimisen strategiat ovat suunnattu ainutlaatuinen oppimisen yksilöiden tulevat hoitotyön jatko-opinnoissa Osana Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing on sekä tutkimusintensiivinen ympäristö ja johtava kliinisen opetuksen Emme liikkuvan tunnustukset lukuvuonna (syyskuusta toukokuun). Hakemukset käsitellään, kun ne ovat täydellisiä (katso alla). 1 huhtikuu on määräaika toimittamaan täydellinen hakemus tarkistetaan ilmoittautuminen seuraavissa syyslukukauden - eli 01 huhtikuu 2016 ilmoittautuminen syksyllä 2016 lukukauden. Täydellinen hakemus sisältää kaikki tarkistuslistan kohdat sovellusten; että on, hakemuslomake ja kaikki tarvittavat asiakirjat. Pääsyvaatimukset ... [-]
Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
20 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

DNP Ohjelma huipentuu suoritetusta tieteellinen hanke. Tieteellisissä projekti on suunnitellut opiskelija yhteistyössä kolmijäseninen komitea hyväksymän ohjelman johtaja. Tieteellisissä hankkeen tulee keskittyä liittyvä kysymys parantamiseen hoitotuloksia. Tieteellisissä hanke voi olla muodoltaan tutkielma tai käsikirjoitus soveltuu julkaistavaksi. Menettelyt ja kirjallinen tuote on noudatettava asetusten FPB School of Nursing.

Puolustus on avoin ja opiskelijat; Tuolin määrittää, onko puolustus on avoin niille yliopiston ulkopuoliseen. Valiokunta päättää riittävyyttä suullisen kokeen ja kirjallinen tuote. Opiskelija menee ohi, jos kaksi tai useampi komitean jäsenistä sopia, että opiskelija onnistuneesti vastasi kysymyksiin aikana puolustuksen kirjallisen tuotteen täyttänyt tieteellinen standardeja.... [-]

Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 5 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Jopa 8 op päällekkäisiä kurssien välinen ohjelmien (riippuen MSN suuret), polku on FT voidaan lyhentää niin tapaat tavoite maisteriksi erikoisuus valinta.

PhD Pääsyvaatimukset

Ratkaisun vaatimukset ovat:

Hakijan on oltava rekisteröity sairaanhoitaja (tai kansainvälinen vastaava) ja on kandidaatin tutkinnon hoitotyön (tai vastaava) tai maisteriksi hoitotyön. Kolme suositukset kuvaavat ammatillista hoitotyön osaamista, menestystä PhD-ohjelman, ja mahdollisuuksia merkittävästi hoitotyön. Kaksi näistä suosituksista tulisi olla PhD valmisteltu yksilöitä, mieluiten hoitotyössä. Kaksi- tai kolmisivuinen akateemisten ja uran tavoitteiden esitys ja miten hakijan tutkimusosaaminen on yhdenmukainen tiedekunnan tutkimusosaamisen kanssa. Kirjalliset vastaukset hakemuspakettiin sisältyviin kysymyksiin. Haastattelu kahden tiedekunnan jäsenen kanssa. Tämä voidaan tehdä puhelimitse. Virallinen TOEFL-piste ... [-]
Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing