Lue virallinen kuvaus

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS)

Tällä CPHS olemme sitoutuneet valmentaa opiskelijoita kunnostautua maailma laajenee terveydenhuollon. Oppilaitos tarjoaa ainutlaatuisen dual koulutusohjelmissa, palvelualtis koulutusta ja yksilöllistä koulutusta. Nämä kaksi koulutusohjelmissa sisältää kaksi dual astetta tarjotaan MS in Clinical Research ohjelma: Master of Business Administration ja tohtori Pharmacy. Ansaitsemalla yksi näistä asteen kanssa MSCR ohjelman opiskelijat on mahdollisuus kehittää johtamistaitojaan, paremmin ymmärtää terveydenhuollon tarpeet ja parantaa uransa.

CPHS ohjelmat rakentaa uraa

Tarjoamme erilaisia ​​terveystieteiden astetta ja edistettävä ammatillista koulutusta. Tällä CPHS akateemisen tarjoukset koostuvat kolmesta ammatillisia ohjelmia, kolme jatko-ohjelmia ja kahdeksan dual koulutusohjelmissa sekä ylempää astetta. Ne ovat:

Tohtori Pharmacy Tohtori Physical Therapy Master of Physician Assistant Practice Master of Clinical Research Online Master of Pharmaceutical Sciences Master of Public Health Lääkäri Farmasian / MBA Lääkäri Farmasian / MS Clinical Research Lääkäri Farmasian / MS Public Health Lääkäri Farmasian / MS Pharmaceutical Sciences Lääkäri Farmasian / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS Public Health JD / MS Public Health MS kansanterveyden / MBA pre-apteekki BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Campbell on oppilaitoksessa ensimmäinen

Campbell on oppilaitoksessa ennen kaikkea, mikä tarkoittaa opiskelijat kohdellaan kuin oikeita ihmisiä, ei vain numero. Tiedekunnan jäsenet tietävät niiden opiskelijoiden nimen ja on tietoa ja aikaa auttaa oppilaitaan perusteellisesti oppii tiedot.

Dual Degree ohjelmat rakentaa uraa

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS) tarjoaa erilaisia ​​dual koulutusohjelmissa auttaa opiskelijoita erottumaan ja laajentaa koulutustaan ​​erikoiskoulutusta ylimääräisen kentän, avaa oven enemmän uramahdollisuuksia.

Tehtävä

Tehtävänä Campbellin University College of Pharmacy & Health Sciences on kouluttaa opiskelijoita Christian ympäristössä olevan terveydenhuollon ammattilaisille, jotka toimivat tehokkaasti osana monitieteinen tiimi terveydenhuollon tarjoajien vastaamaan nykyisiä ja tulevia terveydenhuollon tarpeista ja kuka , johtaa heidän ammattinsa ja ammattijärjestöt.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Campbell University

Online MS in Clinical Research (MSCR) tutkinto on tarkoitettu laajentamaan opiskelijoille ymmärrystä kliinistä tutkimusta myös lääkekehityksen ja kliinisissä tutkimuksiss ... [+]

Master of Science in Clinical Research (MSCR) aste on online-ohjelma:

Tarkoituksena on kouluttaa opiskelijoita kirjallisuuden arviointi, tutkimuksen suunnittelu, tutkimusmenetelmiä, tiedonhallinnan ja tilastollinen analyysi ja tulkinta. Tarjoaa samalla intensiteetillä ja laatua face-to-face luokat, mutta ilman aikaa ja matkustaa rajoitteet perinteiseen opetukseen. Avulla opiskelijat voivat kunnostautua akateemisesti sekä ammattimaisesti jännittävä ja kasvava ala kliinisen tutkimuksen Suunniteltu parantamaan vuorovaikutusta ikäisensä, tiedekunnan ja alan ammattilaisten Huipentuu tutkimushankkeen, joka perustuu opiskelijoiden terapeuttista hyötyä. Opiskelija voi toimia itsenäisesti tai yhteistyössä toisen MSCR opiskelija. Tiedekunta toimivat tutkimushankkeen neuvonantajina koko tutkimushankkeen kokemus Valmistelee tutkinnon tulla alan asemissa kuten tietojen johtajille, lääketieteellisiä kirjailijat, kliininen tutkimus näytöt, tutkimus koordinaattorit, Regulatory Affairs asiantuntijoita, Institutional Review Board (IRB) ylläpitäjät ja hankeasiantuntijoita. Lisäksi monet valmistuneet harjoittaa ammatillista astetta sisällä lääketieteen ja terveystieteiden aloilla Voivat hyötyä opiskelijoille kaikilla elämänaloilla, jotka vaihtelevat ammattilaisia, opiskelijoiden muuta ammatillista koulutusohjelmiin sekä yksilöt haluavat parantaa työllistymismahdollisuuksia. Tämä ohjelma on täysin verkossa ilman residenssi tarvita; Siksi kansainväliset hakijat eivät ole oikeutettuja saamaan Yhdysvaltain opiskelija viisumin. ... [-]
Yhdysvallat Raleigh
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Campbell University Online Master of Science in Clinical Research Degree

Campbell CPHS promo

This is Campbell

Welcome to Campbell