Boutique Universities Consortium

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Consortium Boutique Yliopistot auttaa opiskelijaa saavuttamaan taloudellista ja sosiaalista edistystä kautta opiskelija-keskeinen lähestymistapa koulutukseen. Pieni oppilaitokset ansiosta pystymme tarjoamaan poikkeuksellisen, yksilöllisiä ja joustavia opiskelijapalvelut sekä laadukasta koulutusta edulliseen hintaan.

United States University

On-Campus, online, ja Blended Asetukset

Menestyminen Kautta opiskelijakeskeisiä Koulutus Alueellisesti akkreditoitu Kaupungissa San Diego, Kalifornia Monipuolinen ylioppilaskunta

Yhdysvallat University sijaitsee Lounais nurkassa Yhdysvallat: kaunis San Diego, Kalifornia. San Diego kauniit rannat ja kansainvälinen kulttuuri houkuttelevat kävijöitä eri puolilta maailmaa. San Diego on luokiteltu yhdeksi suosituimmista Yhdysvaltain kaupungeissa perustuu sään, virkistys, liike, ja kulttuurillisia mahdollisuuksia.

Klo alueellisesti akkreditoitu Yhdysvaltain yliopistossa, olemme ylpeitä periaatteista opiskelija-centered koulutus; koulutus, jossa koko yliopistoyhteisön on omistettu menestyksen jokaisen opiskelijan. Osoitamme tätä omistautumista pienten luokkakoot, että varmistetaan kukaan opiskelija jää taakse, edullinen lukukausimaksuista hinnat, jotka tekevät koulutusta saatavilla ihmisiä kaikista luokista ja kansallisuuksia, ja monipuolinen ylioppilaskunnassa joka edistää osallisuutta ja ymmärrystä luokkahuoneessa, yhteisö ja maailma.

University of Potomac

On-Campus, online, ja Blended Valinnat Me opastaa Your Future. Me Juhli Your Success.

Alueellisesti akkreditoitu Toimipaikat Washington DC ja Wien, Virginia Joustava opiskelijoille kaikkien aikatauluja

University of Potomac tarjoaa vilkas monikulttuurinen ilmapiiri. Se sijaitsee keskellä Yhdysvaltain pääkaupunki, Washington, DC; myös kotiin päämaja monien johtavien organisaatioiden, voittoa tavoittelemattomat järjestöt, kansainväliset järjestöt ja suurlähetystöjen eri puolilta maailmaa.

Opiskelijat voivat osallistua yliopiston luokat Washington DC, Virginiassa tai verkossa. University of Potomac on monia etuja opiskelijoille varattu elämää. Riippumatta aikataulujen vaatimuksia, University of Potomac kumppaneiden kanssa jokaisen oppilaan tarjota työkaluja ja resursseja henkilökohtaisen opettavainen kokemus, joka vastaa tarpeitasi.

London College of International Business Studies

Hotelli sijaitsee Lontoon keskustan sydämessä, England Sovellus, kokemus, ja harjoittelupaikkoja saatavilla Kansainvälinen kampukselle maailmanlaajuista kokemusta

London College of International Business Studies (LCIBS) on yksityinen college sijaitsee Lontoon sydämessä. LCIBS on luonut ympäristön, jossa opiskelija voi saada sekä käytännöllinen ja analyyttinen tietoa valitsemastaan ​​aiheesta sekä on osa aidosti globaalissa ympäristössä. Meillä on ohjelmia, jotka kattavat liiketoiminnan, terveydenhuollon hallinnon, kirjanpidon / rahoitus, markkinointi, suhdetoiminnan ja Sports Management. Mikä erottaa LCIBS erilleen muista HÄN college on, miten julkisen politiikan ja etiikan tukee kaikkia ohjelmiamme.

UBIS

On-Campus, online, ja Blended Asetukset

Kansainvälisesti akkreditoitu Sydämessä sijaitseva Geneve, Sveitsi - liiketoiminnan pääoman maailmassa Exclusive maailmanlaajuisia mahdollisuuksia

UBIS sijaitsee Geneven sydämessä, Sveitsi, luultavasti yksi vaikutusvaltaisimmista pääkaupungeissa maailman. UBIS antaa valita fyysisesti opiskelusta Geneva- vilkas, maailmanlaajuista liiketoimintaa pääomaa tai opiskella verkossa. UBIS Yliopisto tarjoaa Alempi ja maisterin tutkinnot Business Administration ja kansainväliset suhteet.

UBIS hetkellä ilmoittautuu opiskelijoita noin 40 eri maassa ja on aktiivinen kumppani yli 35 yhteistyön ohjelmia monissa muissa maissa. Ne dynamiikka luovat yksin astetta ja mahdollisuuksia yksilöllisesti räätälöity vastaamaan vaatimuksiin yritysten ja järjestöjen globaalissa uran.

Sijainnit

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat

Sveitsi Online

Osoite
Sveitsi Online, Sveitsi

San Diego

Osoite
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Washington

Osoite
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Lontoo

Osoite
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Geneve

Osoite
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Geneve, Geneve, Sveitsi