Bellin College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hoito- tai lääketieteellisen kuvantamisen ura tarjoaa mahdollisuuden auttaa, parantaa ja tuoda toivoa, oppia ja menestyä - löytää tarkoitus, täyttää intohimo ja saada elämästä palkintoja. Bellin College olemme omistautuneet tarjoamaan sinulle erinomaisen koulutuksen, joka täyttää tämän lupauksen ja valmistautuu nopeasti muuttuvan terveydenhuollon vaatimuksiin.

Kohdennettu opetussuunnitelma, laaja käytännön käytäntö, johtajuus ja palveluoppiminen sekä omistautuminen huippuosaamisen, rehellisyyden, yhteisöllisyyden ja huolenpidon arvoihin auttavat oppilaitamme menestymään akateemisesti ja ammattimaisesti.

Bellin College on sitoutunut terveydenhuollon ammattilaisten valmistamiseen tarjoamalla älyllisesti stimuloivan ympäristön, joka keskittyy johtajuuteen, yhdyskuntapalveluun ja elinikäiseen oppimiseen, mikä edistää terveydenhuollon huippuosaamista ja ammatin etenemistä.

Bellin College tiedekunta on avustaja, roolimalli ja resurssi oppimisprosessissa. Tarjoamme ympäristön, joka tukee monipuolista opiskelijaväestöä. Pyrimme koulutuksen huippuosaamiseen auttamalla opiskelijoita kehittämään kriittisen ajattelun taitoja sitoutumaan korkeakoulun arvoihin: huippuosaaminen, rehellisyys, yhteisöllisyys ja huolenpito.

Opettaminen / oppiminen on dynaaminen löytöprosessi, joka saavutetaan vuorovaikutuksen ja sitoutumisen kautta. Tiedekunnan jäsenet toteuttavat yhteistyöhön perustuvia opetusstrategioita yhdessä opiskelijoiden kanssa ohjelman tulosten saavuttamiseksi. Opiskelijat jakavat vastuun oppimistavoitteidensa saavuttamisesta osallistumalla koulutusprosessiin. Oppimisensa luojina opiskelijat ovat vastuussa tieteellisen lähestymistavan kehittämisestä oppimiseen omaksumalla ja integroimalla uutta tietoa, hyödyntämällä tekniikkaa ja elämänkokemuksia.

Bellin College ovat valmiita toimimaan johtotehtävissä ja vaikuttamaan terveydenhuoltoon liittyviin sosiaalisiin, eettisiin, poliittisiin ja taloudellisiin kysymyksiin.

Sijainnit

Vihreä Lahti

Osoite
Eaton Road,3201
54311 Vihreä Lahti, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: