American College Of Osteopathic Surgeons

Esittely

Lue virallinen kuvaus

American College Of Osteopathic Surgeons ( ACOS ) on sitoutunut edistämään osteopaattisen kirurgisen hoidon huippuosaamista koulutuksen, edunvalvonnan, johtajuuden kehittämisen sekä ammatillisten ja henkilökohtaisten suhteiden edistämisen avulla.

American College Of Osteopathic Surgeons hyväksyy ja hyväksyy American Osteopathic Associationin eettiset säännöt; vaatii jäseniltään kaikissa luokissa tuntemaan AOA: n eettiset säännöt; ja vaatii, että niiden on noudatettava sen säännöksiä siten, että ne on esitetty ja joita on ajoittain tarkistettu, muutettu ja / tai tulkittu.

Viime vuosikymmenet olivat täynnä lukemattomia ensimmäisiä ja saavutuksia korkeakoululle, kuten tiukkojen kirurgisten koulutusohjelmien koulutusstandardien ja pakollisten jatkokoulutusta koskevien vaatimusten kehittäminen; vuotuisen kliinisen edustajakokouksen (ACA) perustaminen; ja johtokunnan uudelleenjärjestely edustamaan paremmin jäsentä ja vastaamaan sen ammatillisia tarpeita. Lopulta American College Of Osteopathic Surgeons -alat järjestettiin seuraavien luokkien mukaan: yleiskirurgia, neurologinen kirurgia, plastiikka- ja rekonstruktiivinen kirurgia, urologinen sekä kardiotorakalinen ja verisuonikirurgia.

Kerta toisensa jälkeen College on voittanut päättäväisyytensä, sitkeytensä ja uskonsa tehtäväänsä.

Sijainnit

Alexandria

Osoite
1680 Duke Street, Suite 500
Alexandria, VA 22314

22314 Alexandria, Virginia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: