ATI College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli kymmenen vuoden kokemuksella opetetaan liittoutuneita terveysohjelmia, ATI College on johtava yleinen ultraääni- ja ekokardiografian koulutus. Ohjelma-opetussuunnitelmat on kattavasti suunniteltu täydellisesti ja täysin valmistautumaan jännittävään uraan terveydenhuollon alalla.


ATI College valmistaa opiskelijoita saavuttaakseen tulevaisuuden tavoitteensa valitussa ammatillisessa uralla seuraavien tavoitteiden mukaisesti:

Tarjoaa erinomaiset akateemiset ja ammatilliset valmiudet opiskelijoille uraan valitsemallaan erikoistumisalueella.

 • Kehittää ja ylläpitää korkeatasoisia saavutuksia opiskelijoille.
 • Tarpeellista kannustusta kriittiseen ajatteluun, joka on välttämätön ammatillisessa maailmassa.
 • Opiskelijan auttamiseksi näiden tavoitteiden saavuttamisessa ATI on luonut ammattimaisen ympäristön, joka koostuu:
  • Korkeasti koulutettujen tiedekunta
  • Urakehitysosasto, joka on omistettu avustamaan tutkinnon suorittaneita ammattihenkilöstön palkkaamiseen;
  • Ura-aiheisiin aiheisiin liittyvä opetussuunnitelma, joka yhdistää teoreettisen koulutuksen ja käytännön koulutuksen siten, että opiskelijat voivat hankkia tietämystä ja taitoja erilaisissa urasuunnitelmissa, joita työnantajat vaativat voimakkaasti;
  • Nykyaikaisissa laitteissa harjoitettava kädentaito ammatillisessa työympäristössä stimuloidussa ympäristössä;
  • Osallistumis-, käyttäytymis- ja pukeutumispolitiikka, jonka tarkoituksena on jäljitellä enemmistöä ammatillisesta asennosta, joka valmistaa opiskelijoita ammatilliseen menestykseen työmarkkinoilla.


ATI College on Yksityisen laitoksen hyväksymä yksityisen postsecondary -opetuksen toimisto (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) Kalifornian koulutuskoodin 94311 mukaisesti.

Vaikka entinen yksityisen postsecondary- ja ammatillisen koulutuksen toimisto hyväksyttiin toimielimen toimesta, laitoksen toimisto ei ole tarkistanut tämän luvun mukaista toimilupahakemusta uudelleen.


Historia

ATI College on yksityinen postsecondary ammatillinen korkeakoulujärjestelmä, joka keskittyy teknologiaohjelmiin. Norwalk Kaliforniassa sijaitseva pääkeskus aloitti toimintansa tammikuussa 1998 ja avasi pian ATI-haarukampuksen Tustinissa Kaliforniassa helmikuussa 2004.

Elokuussa 2008 ATI-haarukampus siirsi sijainninsa 1125 E. 17th Street Suite N251: een Santa Ana Cityssä, jotta oppilaat saivat yhä paremmin. Yliopisto tarjoaa jatkossakin uraperäisiä ammatillisia ohjelmia aikuisopiskelijoille Los Angelesissa ja Orange-piirissä.

Kesäkuussa 2013 ATI-haarukampus sulautui pääkouluun 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 Norwalkin kaupungissa.


Tehtävä

ATI: n tehtävänä on parantaa ihmisten elämää tarjoamalla ammatillista työharjoittelua.

Opiskelijat, jotka haluavat menestyä ammattilaisina ja opettajat, jotka haluavat oppia tällaisia ​​opiskelijoita, vaativat oppimisympäristöä, joka on sitoutunut korkeisiin opetustarpeisiin.

ATI College pyrkii vastaamaan näihin tarpeisiin ja haasteisiin opettamalla oppilaita kehittämään korkeatasoista osaamista valitulla urallaan, kehittämään analyyttisiä ja kriittisiä ajattelutaitoja, auttamaan ymmärtämään itsekuria, hankkimaan itseluottamusta, kehittämään ammattitaitoinen asenne ja kyky vastata työnantajan odotuksiin ammattitaidon maailmassa.

ATI on akkreditoitu myös kansallisesti tunnustetulla akkreditointitoimistolla, joka on akkreditoiva urarikoulutusta ja korkeakouluja (ACCSC) elokuusta 2002 lähtien.


Laitos

ATI: n pääkampus sijaitsee osoitteessa 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, Kalifornia. Kätevästi lähellä I-5: ta, Norwalkin kampuksella on helpot yhteydet julkisiin liikennevälineisiin, joissa on laboratorion, yleiskäyttöisten luokkahuoneiden, opiskelijaristojen ja hallinnollisten toimistojen kaikki palvelut, jotka ovat hyvin valaistuja ja ilmastoituja.

Tietokonelaboratorioihin on asennettu Pentium IV -tietokoneita ohjaajille, joihin voi asentaa jopa 20 oppilaan luentotyyppiä jokaiselle opiskelijasemalle, joka on varustettu Pentium IV -tietokoneilla, joissa on internetyhteys.

Norwalkin kokonaisluku on noin 12 000. Kuvankäsittelylaboratorioissa on lääketieteellisiä tarvikkeita oppimiskokemusten tukemiseen. Jokainen laboratorio sekä pää- että haarakonttorissa on varustettu 2-D, 3-D

Koulun kirjasto / resurssikeskus on varustettu nykyisellä kokoelmalla käsikirjoista, oppaista ja aikakausjulkaisuista, jotka on suunniteltu tukemaan kaikkia kurssitarjouksia.

Lisäksi kirjastossa on kuusi tietokeskusta yksityiseen koulutukseen, tutorointiin ja tutkimukseen.

Kirjasto tarjoaa tietokonepalveluja kaikille opiskelijoille, henkilökunnalle ja yliopiston tiedekunnalle. Kirjaston aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8-22. Kirjasto on suljettu viikonloppuisin ja juhlapäivinä.


Akkreditointi

ACCSC

ATI College on akkreditoinut instituutioiden akkreditointirekisteri (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College hyväksyy yksityisen postsecondary and education -viraston (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Kalifornia, 95833) Kalifornian koulutuskoodin 94311 mukaisesti.

SEVIS

ATI College on valtuutettu liittovaltion lain (US Immigration and Customs Enforcement, Student and Exchange Visitor Programme: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) ATI College on hyväksynyt tarjoamaan I-20 opiskelijaviisumia kansainvälisille opiskelijoille kansainvälisen opiskelijavaihdon ja vaihto-vierailijaryhmän mukaisesti.

ED

ATI College on hyväksytty osallistumaan Yhdysvaltojen opetusministeriön (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) vuoden 1994 korkeakoulutuslain IV osaston mukaisesta opintotuen rahoittamisesta vuodesta 2004 lähtien.

VR

ATI College on pätevä hyväksymään opetusavustus Veteraani-asioiden osastolta ja Kalifornian kuntoutusyksiköltä.

Sijainnit

Norwalk

Osoite
Norwalk Campus
12440 Firestone Blvd. Suite 2001

90650 Norwalk, Kalifornia, Yhdysvallat

Los Angeles

Osoite
3460 Wilshire Blvd., Suite 550
90010 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin