Lue virallinen kuvaus

Yli kymmenen vuoden kokemuksella opetetaan liittoutuneita terveysohjelmia, ATI College on johtava yleinen ultraääni- ja ekokardiografian koulutus. Ohjelma-opetussuunnitelmat on kattavasti suunniteltu täydellisesti ja täysin valmistautumaan jännittävään uraan terveydenhuollon alalla.


ATI College valmistaa opiskelijoita saavuttaakseen tulevaisuuden tavoitteensa valitussa ammatillisessa uralla seuraavien tavoitteiden mukaisesti:

Tarjoaa erinomaiset akateemiset ja ammatilliset valmiudet opiskelijoille uraan valitsemallaan erikoistumisalueella.

 • Kehittää ja ylläpitää korkeatasoisia saavutuksia opiskelijoille.
 • Tarpeellista kannustusta kriittiseen ajatteluun, joka on välttämätön ammatillisessa maailmassa.
 • Opiskelijan auttamiseksi näiden tavoitteiden saavuttamisessa ATI on luonut ammattimaisen ympäristön, joka koostuu:
  • Korkeasti koulutettujen tiedekunta
  • Urakehitysosasto, joka on omistettu avustamaan tutkinnon suorittaneita ammattihenkilöstön palkkaamiseen;
  • Ura-aiheisiin aiheisiin liittyvä opetussuunnitelma, joka yhdistää teoreettisen koulutuksen ja käytännön koulutuksen siten, että opiskelijat voivat hankkia tietämystä ja taitoja erilaisissa urasuunnitelmissa, joita työnantajat vaativat voimakkaasti;
  • Nykyaikaisissa laitteissa harjoitettava kädentaito ammatillisessa työympäristössä stimuloidussa ympäristössä;
  • Osallistumis-, käyttäytymis- ja pukeutumispolitiikka, jonka tarkoituksena on jäljitellä enemmistöä ammatillisesta asennosta, joka valmistaa opiskelijoita ammatilliseen menestykseen työmarkkinoilla.


ATI College on Yksityisen laitoksen hyväksymä yksityisen postsecondary -opetuksen toimisto (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) Kalifornian koulutuskoodin 94311 mukaisesti.

Vaikka entinen yksityisen postsecondary- ja ammatillisen koulutuksen toimisto hyväksyttiin toimielimen toimesta, laitoksen toimisto ei ole tarkistanut tämän luvun mukaista toimilupahakemusta uudelleen.


Historia

ATI College on yksityinen postsecondary ammatillinen korkeakoulujärjestelmä, joka keskittyy teknologiaohjelmiin. Norwalk Kaliforniassa sijaitseva pääkeskus aloitti toimintansa tammikuussa 1998 ja avasi pian ATI-haarukampuksen Tustinissa Kaliforniassa helmikuussa 2004.

Elokuussa 2008 ATI-haarukampus siirsi sijainninsa 1125 E. 17th Street Suite N251: een Santa Ana Cityssä, jotta oppilaat saivat yhä paremmin. Yliopisto tarjoaa jatkossakin uraperäisiä ammatillisia ohjelmia aikuisopiskelijoille Los Angelesissa ja Orange-piirissä.

Kesäkuussa 2013 ATI-haarukampus sulautui pääkouluun 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 Norwalkin kaupungissa.


Tehtävä

ATI: n tehtävänä on parantaa ihmisten elämää tarjoamalla ammatillista työharjoittelua.

Opiskelijat, jotka haluavat menestyä ammattilaisina ja opettajat, jotka haluavat oppia tällaisia ​​opiskelijoita, vaativat oppimisympäristöä, joka on sitoutunut korkeisiin opetustarpeisiin.

ATI College pyrkii vastaamaan näihin tarpeisiin ja haasteisiin opettamalla oppilaita kehittämään korkeatasoista osaamista valitulla urallaan, kehittämään analyyttisiä ja kriittisiä ajattelutaitoja, auttamaan ymmärtämään itsekuria, hankkimaan itseluottamusta, kehittämään ammattitaitoinen asenne ja kyky vastata työnantajan odotuksiin ammattitaidon maailmassa.

ATI on akkreditoitu myös kansallisesti tunnustetulla akkreditointitoimistolla, joka on akkreditoiva urarikoulutusta ja korkeakouluja (ACCSC) elokuusta 2002 lähtien.


Laitos

ATI: n pääkampus sijaitsee osoitteessa 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, Kalifornia. Kätevästi lähellä I-5: ta, Norwalkin kampuksella on helpot yhteydet julkisiin liikennevälineisiin, joissa on laboratorion, yleiskäyttöisten luokkahuoneiden, opiskelijaristojen ja hallinnollisten toimistojen kaikki palvelut, jotka ovat hyvin valaistuja ja ilmastoituja.

Tietokonelaboratorioihin on asennettu Pentium IV -tietokoneita ohjaajille, joihin voi asentaa jopa 20 oppilaan luentotyyppiä jokaiselle opiskelijasemalle, joka on varustettu Pentium IV -tietokoneilla, joissa on internetyhteys.

Norwalkin kokonaisluku on noin 12 000. Kuvankäsittelylaboratorioissa on lääketieteellisiä tarvikkeita oppimiskokemusten tukemiseen. Jokainen laboratorio sekä pää- että haarakonttorissa on varustettu 2-D, 3-D

Koulun kirjasto / resurssikeskus on varustettu nykyisellä kokoelmalla käsikirjoista, oppaista ja aikakausjulkaisuista, jotka on suunniteltu tukemaan kaikkia kurssitarjouksia.

Lisäksi kirjastossa on kuusi tietokeskusta yksityiseen koulutukseen, tutorointiin ja tutkimukseen.

Kirjasto tarjoaa tietokonepalveluja kaikille opiskelijoille, henkilökunnalle ja yliopiston tiedekunnalle. Kirjaston aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8-22. Kirjasto on suljettu viikonloppuisin ja juhlapäivinä.


Akkreditointi

ACCSC

ATI College on akkreditoinut instituutioiden akkreditointirekisteri (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College hyväksyy yksityisen postsecondary and education -viraston (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Kalifornia, 95833) Kalifornian koulutuskoodin 94311 mukaisesti.

SEVIS

ATI College on valtuutettu liittovaltion lain (US Immigration and Customs Enforcement, Student and Exchange Visitor Programme: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) ATI College on hyväksynyt tarjoamaan I-20 opiskelijaviisumia kansainvälisille opiskelijoille kansainvälisen opiskelijavaihdon ja vaihto-vierailijaryhmän mukaisesti.

ED

ATI College on hyväksytty osallistumaan Yhdysvaltojen opetusministeriön (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) vuoden 1994 korkeakoulutuslain IV osaston mukaisesta opintotuen rahoittamisesta vuodesta 2004 lähtien.

VR

ATI College on pätevä hyväksymään opetusavustus Veteraani-asioiden osastolta ja Kalifornian kuntoutusyksiköltä.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

ATI College

Echocardiography-teknikko on erikoistunut keskittymä diagnostisen lääketieteellisen ultraäänen alalla. Echo Technologist oppii tunnetuksi hankkimaan ja tulkitsemaan sydäm ... [+]

Echocardiography-teknikko on erikoistunut keskittymä diagnostisen lääketieteellisen ultraäänen alalla. Echo Technologist oppii tunnetuksi hankkimaan ja tulkitsemaan sydämen ja ympäröivien rakenteiden diagnostisia kuvia, arvioimaan sydämen anatomiaa, kammion kokoa ja sydämen toimintaa. Ohjelma koordinoi akateemista tutkimusta kliinisen laboratoriokokemuksen kanssa sairaalassa tai klinikassa.

Mitä echo-teknikko tekee?

Echo techs kutsutaan joskus echocardiographers tai sydämen sonographers. Ensisijainen vastuu kaiku tekniikka on kerätä tietoja, joita lääkäri voi käyttää sydänsairauksien diagnosointiin. Lue lisää saadaksesi lisätietoja kaikuustekniikan tehtävistä ja koulutuksesta, jonka tarvitset. Echo tech on kardiovaskulaarinen teknologia, joka on erikoistunut käyttämään ei-invasiivista kuvantamistekniikkaa potilaan sydämen analysoimiseksi, erityisesti sen suonien, valtimoiden, kammioiden ja venttiilien toiminnalle. Kokonaisvastuuseen kuuluu kalibroida ja käyttää lääketieteellisiä diagnostisia kuvantamiskoneita ottamaan kuvia potilaan sydämestä. Sinun on ehkä sijoitettava potilas kuvantamiseen, kun he ovat makaamassa tai tarkkailemaan sydämensä kävelemällä juoksumattoa. Koska työskentelet monien erilaisten potilaiden kanssa, sinulla on oltava erinomaiset viestintätaidot. Muita työtehtäviä, joita voit joutua tekemään, ovat puhumalla potilaille menettelystä, ottamalla useita kuvia sydämestä ja antamalla potilaille lääkkeitä, jotta saataisiin selville heidän sydämensä reaktio farmakologiseen stressiin. Tämän ohjelman valmistuvien tutkijoiden asemat ovat keskitason invasiiviset kardiologit, ekokardiografit, vaskulaariset sonografit ja / tai välitason avustaja ultraäänitutkimukseen / sonografiatekniikan teknikoon.... [-]

Yhdysvallat Norwalk Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 27 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ATI College

Hierontaterapio-ohjelma valmistaa opiskelijoille pääsyn tason hierontaterapeuttiasemiin helpotusta ja parempaa terveyttä ja hyvinvointia asiakkaille soveltamalla manuaali ... [+]

Hierontaterapio-ohjelma valmistaa opiskelijoille pääsyn tason hierontaterapeuttiasemiin helpotusta ja parempaa terveyttä ja hyvinvointia asiakkaille soveltamalla manuaalisia tekniikoita ihon, lihasten ja sidekudosten manipulointiin. Ohjelma sisältää ohjeet anatomiaan

Hierontaterapiaohjelma koostuu seuraavista:

AnatomiaAnatomiaPatologiamyologiaHygienia, ensiapu, CPR, eettinen käytäntöLänsimaisten perusteetTherapeutic ThaiSyväkudoshierontaUrheiluhierontaexternship

Tämän ohjelman suorittamisen jälkeen valmistuneet saavat lopputodistuksen.

California Massage Therapy Council (CAMTC) perustettiin toteuttamaan valtakunnallinen sertifiointiohjelma, jossa on selkeät valmistelu- ja koulutusstandardit, joiden ansiosta hierontaan erikoistuneet ammattilaiset voivat hankkia yhden kahdesta sertifikaatista:... [-]

Yhdysvallat Norwalk Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ATI College

Ultraäänitekniikan ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita opiskelemaan lääketieteellisen alan ammattimainen sonografi, päästäkseen kehittämään ihmisten välistä v ... [+]

Ultraäänitekniikan ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita opiskelemaan lääketieteellisen alan ammattimainen sonografi, päästäkseen kehittämään ihmisten välistä vuorovaikutusta potilaan ja lääketieteellisen hallinnon kanssa, kouluttamaan ääniaaltoja hyödyntäen ihmiskehon kuvaamista tutkimusprosessissa, auttamaan parantamaan kykyä harjoittaa asianmukaista potilashoitoa, varmistaakseen, että opiskelijoilla on mahdollisuus käsitellä korkealaatuista kuvaa optimaalisella tiedolla diagnoosimenettelyyn ja tarjota ymmärrystä, lääketieteellistä kykyä ja ongelmanratkaisutaitoa työskentelemään sonografiaammalla.

Mitä Ultrasound teknikko tekee?

Tämän ohjelman suorittaneiden henkilöiden voidaan olettaa olevan vastuullinen asema terveysryhmän jäsenenä sairaalassa, kuvantamiskeskuksessa, lääkärin vastaanotossa tai klinikassa. Asema voi olla myös yksityisessä käytännössä, teollisuudessa tai hallituksessa. Tehtäviin voi kuulua ylemmän vatsan, lantion, mikroskopian / scopicin, anemian ja verisuonien, tai pinnallisten rakenteiden ultraäänitutkimukset.... [-]

Yhdysvallat Norwalk Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 27 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi