Lue virallinen kuvaus

Lääketieteellinen tiedekunta on Tšekin nuorin lääketieteellinen tiedekunta. Tällä hetkellä tiedekunnassa on noin 1700 opiskelijaa 27 koulutusohjelmassa, ja yli 400 opiskelijaa valmistuu vuosittain. Tutkinnon suorittaneet ovat hyvin valmiita jatkamaan uraa monissa lääketieteellisissä ja terveydenhuollon ammateissa. Tiedekunnan tarjoama ydinkurssiohjelma on kuusi vuotta kestävä maisterin tutkinto yleisessä lääketieteessä (tämä "pitkä" maisterin tutkinto ei vaadi edeltävää kandidaatin tutkintoa); tämä ohjelma antaa opiskelijoille täydellisen tiedon ja käytännön taitoja, jotka ovat välttämättömiä uran harjoittamiseksi lääketieteessä.

Tiedekunnan opettaminen keskittyy kehittämään opiskelijoiden käytännön taitoja sisällyttämällä käytännön harjoittelut opetusjärjestelmään jo ensimmäisestä lukukaudesta alkaen. Opiskelijoiden saanti on rajoitettua yksittäisen lähestymistavan mahdollistamiseksi. käytännön harjoittelu järjestetään pienryhmissä, jotta opiskelijat voivat kokea henkilökohtaista yhteyttä potilaisiin. Tiedekunta käyttää nykyaikaisia ​​opetusvälineitä ja menetelmiä, kuten simulaattoreita; Lisäksi esitämme Ostrava-yliopistosairaalan valituista teattereista suorat lähetykset, mikä on arvokas opetustuki. Tiedekunta on myös edelläkävijä simulointiin perustuvien opetusmenetelmien käytössä käyttämällä multimediatietoja, käytännön simulointityökaluja ja kokeellisia opetusmahdollisuuksia.

Opiskelijoilla on mahdollisuus viettää osaa opinnoistaan ​​ulkomaille - sekä Euroopassa (meillä on yhteyksiä yli 40 kumppanuuslaitokseen osana Erasmus + -ohjelmaa) ja sen jälkeen.

Tiedekunta toimii läheisesti Ostrava-yliopistosairaalan (johon kuuluu useita erittäin erikoistuneita osastoja), kahden muun suuren sairaalan Ostravassa sekä lukuisia muita lääketieteellisiä ja terveydenhuollon laitoksia alueella sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Tiedekunnassa on vahva läsnäolo lääketieteen tutkimusyhteisössä. Sen erityisryhmiä ovat obesitologiakeskus (liikalihavalmisteiden kehittäminen), Emergency Medicine -instituutio (kehittämällä vastauksia potentiaalisiin bioterroristi-ilmiöihin ja sotilaallisiin konflikteihin, kehittämällä lääketieteellisiä ja kirurgisia menetelmiä ihmisen aiheuttamille ja luonnonkatastrofeille), Hematooncology-klinikka (genomiikka tutkimus, jolla tunnistetaan geneettiset muutokset, joita esiintyy potilailla, joilla on hematokonologiset häiriöt ja jotka estävät tehokkaan hoidon) ja Epidemiologisen tutkimuksen keskus (keskittyy epidemiologiaan tarttuvien ja ei-tarttuvien sairauksien sekä luonnollisen ja työympäristön alueella). Tiedekunnan keskeiset tutkimusprioriteetit heijastavat kansanterveyden kannalta ensisijaisia ​​kysymyksiä sekä kansallisella että alueellisella tasolla. Tiedekunnan opiskelijat ovat tiiviisti mukana useissa tutkimustoiminnoissa, jotka osallistuvat säännöllisesti opiskelijoiden avustuskilpailuihin ja opiskelijoiden konferensseihin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen
  • Czech

Tämä koulu tarjoaa myös:

M.D.

University of Ostrava - Faculty of Medicine

Tämä kuuden vuoden kokopäiväinen alalla Master tutkimusten valmistelee tutkinnon ammatin lääkäri. Se suoritetaan tohtorin General Medicine. ... [+]

Avain oppimistulokset

Tutkinnon saa tietoonsa biolääketieteen alojen, rakenteen ja toimintojen yksittäisten elimissä, diagnostisia ja ennaltaehkäiseviä menettelyjä, kyky asettaa suunnitelma hoidon ja toteuttaa sitä. Tutkinnon tulee osoittaa syvällinen tuntemus biolääketieteen tieteenalojen, syy sairauksien yksittäisten kehon järjestelmien, sepsis ja antisepsis, kyky järjestää ja todistaa ennaltaehkäisevää hoitoa, lääketieteen etiikka, oikeudellisia normeja noudattaen lääkärikunta. Ne osoittavat tietämystä lääkehoidon, ensiapu tapauksessa äkillinen vika elinten, pääasiassa tarttuva ja tulehduksellinen perusteella, epäonnistuminen immuunijärjestelmän, diagnosointiin ja hoitoon kasvaimia ja geneettisesti määritetty sairauksia. Valmistuneet pystyvät suorittamaan tutkimus, osoittavat, ja tulkita tuloksia, jotka ovat tarpeen perustaa oikean diagnoosin, antaa nuorille ja aikuisille potilaille, joiden sairaanhoidon, kommunikoida potilaiden ja heidän omaistensa sekä yhteistyötä muiden lääketieteen asiantuntijoiden käyttämät menetelmät sähköisen viestinnän ja tietotekniikan vähintään yhdellä maailman kieli, arvioi määräpäivänä potilaille, ja suorittaa yleistä tarkastelua. Myös valmistuneet käyttää tietoja modernin teknologian lääketieteellisissä, aseta vaiheet läpäiseminen johtaa diagnoosin. He tekevät nykyaikaisten viestintävälineiden hankkia uutta tietoa ja soveltaa sen käytäntöön, ja läsnä tuloksia lääketieteen konferensseissa.... [-]

Tšekki Ostrava
Request Info
Englanti
Full-time
6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi