Lue virallinen kuvaus

Opiskelijat valitsevat toinen Faculty sen poikkeuksellisen tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamista, koska ennenkin ystävyyden ja yhtenäisyyttä opettajien, opiskelijoiden ja hallintohenkilöstön, ja ainutlaatuinen opiskelijan kokemus, että tarjoamme. Sitoutumisemme valmistelee onnistuneen ammattilaisten ensisijainen tai sairaalan johdolla sairaanhoidon tekee tiedekunnan erinomainen valinta tutkimuksiin.

Tutkimus & opetus huippuosaamista

Toisessa tiedekunnan hyödyt päivittäin yhteydessä kansainvälisesti tunnettu tutkijoita sekä tutkimus markkinajohtajia monilla lääketieteen aloilla Tšekissä. Me keskittyä erityisesti tutkimuksen osalta, ihmisen genetiikan ja genomiikan, lapsuuden onkologian ja hematologian, oncogynaecology, neurotieteen ja lastentaudit. Olemme säännöllisesti julkaista tuloksemme parhaassa kansainvälisissä tiedelehdissä. Monet akateemisen henkilöstön ja jatko-opiskelijat ovat saajat kansallisia tai kansainvälisiä palkintoja ja palkintoja, ja meidän tunnustettu asiantuntijat hoitavat kansallisen urheilun esityksiä. Kaikki tämä antaa sinulle parasta mahdollisuus tulla merkittävä terveydenhuollon ammattilainen.

Koe suurimmista yliopistollisen sairaalan maassa

Opiskelijat viettävät suurimman osan opetusharjoittelusta Motol yliopistollisen sairaalan kliinisen pohja toisen lääketieteellisen tiedekunnan ja yksi suurimmista ja eniten kehittynyt sairaaloissa Keski-Euroopassa. Motol University Hospital tarjoaa hoitoa kaikilla lääketieteen aloilla asukkaille Praha ja koko Tsekin tasavallassa. Se on tunnettu sen hoitoon erottaa VIP potilaalla, joista Tšekin presidentti. Siinä on yhteensä noin 2 300 vuodetta, joista 690 ovat Paediatric osassa, kun taas aikuisten osaston on 1 230 vuodepaikkaa. Vuosittain yli 70 000 potilasta sairaalahoitoon, ja yli 750 000 avohoidossa hoidetaan. Yhteensä 3 000 hoitohenkilökunta työskentelevät, mukaan lukien 800 lääkäriä. Kaikki Paediatric osastot ovat erittäin erikoistuneita, joidenkin lääkäripalvelut ovat ainutlaatuisia Tšekissä (Oncology, Hemodialyysi, epilepsian jne.).

Opiskelijoiden harjoittelun tapahtuu myös Na Bulovce sairaalan ja Military University Hospital Praha.

Lastentaudit - ainutlaatuista bonuksena standardin koulutukseen

Toinen Lääketieteellinen tiedekunta historiallisesti jatkuu tiedekunnan Lastentautien. Vaikka se antaa yleistä lääketieteellistä koulutusta ja sen valmistuneet ovat menestyksekäs sisätautilääkärien sekä lastentautien (tai asiantuntijat muiden tieteenalojen), opetussuunnitelma on säilyttänyt laaja Lastentautien. Verrattuna muihin tiedekuntien opiskelijat voivat tutummiksi lapsipotilailla erikoisalojen, kuten Neurology, hematologian, onkologian, Psychiatry, Ortopedia, kardiologian, Stomatologia, mm.

State-of-the-art opetus ja oppimisympäristö

Koska opiskelija, voit hyödyntää hyvin varustettuja ja teknisesti kehittyneitä laboratoriotilat ja hienostunut tutkimus välineitä. Uudisrakennus (kutsutaan Žížala '-' Kastemadon) tarjoaa state-of-the-art koulutuksen ja tutkimuksen tilat. Kaikki teoreettinen, prekliinisiä ja kliinisiä aineita opetetaan merkittäviä käyttämällä ajan tasalla audiovisuaalinen ja tietotekniikkaa.

Erinomaiset tilat & palvelut

Pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki palvelut ja tukevat henkilöstöä tarvitaan suuri oppimisen ja elävä kokemus. Kuten opiskelijat, sinulla on käytössäsi luento huonetta tietokoneita päästämällä bibliografisten verkkoon tietokantoihin, kirjasto hyvin varusteltu vieraskielistä kirjallisuutta ja rentoutumista alueilla, kahvi huoneessa ja ylioppilaskunnan. Kansainvälinen opiskelijoiden koordinaattori on aina valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, Care for your tarpeisiin ja auttaa ratkaisemaan jokapäiväiseen opiskelija-elämän ongelmia.

Yksilöllinen lähestymistapa ja "perheen" ympäristö

Toinen Tiedekunta on rankattu pienempiä tiedekunnissa. Suotuisa luennoitsijat vs opiskelijoita suhteessa 1: 2 (in Englanti ohjelma) ja yksilöllisen lähestymistavan parantaa opetuksen laatua, joka mahdollistaa opiskelijoiden tuntea täysin kotona tiedekunnan. Koska kansainvälinen opiskelija, sinulla on etu tietää periaatteessa kaikki työtovereiden, jotta voit luottaa ystävällisyys ja tuen ryhmässä.

Laaja kansainvälistä tunnustusta

Tutkintotodistuksia toisen lääketieteellisen tiedekunnan täysin tunnustetaan kaikissa EU-maissa ja USA: ssa on liittovaltion tasolla. (Lisätietoja lupaprosessia toimia lääkärinä, on tarpeen ottaa yhteyttä ammatillinen elin kyseisen maan.)

Globaali tutkimus & koulutusmahdollisuuksia

Koska opiskelija toisen tiedekunnan, voit valita monenlaisia ​​opiskelijavaihto-ohjelmia ja harjoittelupaikkoja ulkomailla. Voit viettää lukukauden tai koko lukuvuoden joitakin partneriyliopistoja Euroopassa ja ympäri maailmaa; läpikäyvät käytännön harjoittelun sairaaloissa ja lääketieteen laitokset kaikkialla maailmassa (lue meidän opiskelijoiden kokemuksia); tai osallistua humanitaarisiin lääkintämatkojen.

Huoneen kehittää oman kykyjä

Jos et pidä vain luennoilla, vaan haluamme todistaa kykyjä, te voidaan sallia osallistua opetuksen nuoremmille opiskelutovereiden. Vuodesta toinen vuosi, voit olla käyttökelpoinen lääketieteen demonstrator in anatomia ja histologia luokat, koska olet lähellä ikä ja ammatti muille opiskelijoille ja voi ymmärtää niiden ongelmia ja tarpeita.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Prahan saavutetaan 15 minuutissa metrolla. Metroasema uloskäynti johtaa suoraan sisäänkäynnin tiedekunnan.

Tyytyväisen opiskelijoille ja menestyksekkään valmistuneet

Omien arviointiin opetuksen toinen lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijat ovat tyytyväisiä pitkällä aikavälillä ja valmistuneiden suorittaa menestyksekkäästi Tsekin ja kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Opiskelijaelämä, viihde & kulttuuri

Tiedekunta takaa miellyttävän ilmapiirin ja hyvät suhteet keskuudessa opiskelijoiden ja henkilökunnan. Meidän opiskelija yhteiskunnissa pyrkiä parantamaan opiskelijaelämään lukuisia oppimäärään tapahtumiin, klassisen ja kevyen musiikin konsertteja, taidenäyttelyitä ja urheilukilpailujen, kuten perinteinen kesäjuhla on höyrylaiva. Freshers "Viikko alussa vuosi on arvokas tilaisuus tavata opiskelutovereiden ja oppia tuntemaan Praha sekä Tsekin tasavallassa.

Aktiivinen ja alkuperäinen opiskelija yhteiskunnissa

Jäsenenä joitakin opiskelija yhteiskunnissa voit osallistua aktiivisesti kaikkiin näihin toimintoihin. Lisäksi osallistu tapahtumien järjestäminen, voit kehittää luovuuttaan toimittaja tai valokuvaaja kanssa Motolák; avustaa hallinnan käytännön työharjoitteluun ulkomailla International Federation of Medical Opiskelijat Associations Tsekin tasavalta (IFMSA); tai sitoutumaan kansainväliseen opiskelijoiden yhteisön kautta Association of International Medical Opiskelijat (AIMS).

Convenience sähköisten asiakirjojen

Voit välttää tarpeetonta paperisotaa, otamme paljon elektronisia sovelluksia kuten tutkimus sovelluksia, tentti ilmoittautuminen, opetuksen arviointi ja elektronisten opetusresursseja.

Sport & Fitness

Koska opiskelija, sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin kaikki ympäri vuoden urheilun kursseja sekä kesällä ja talvella kursseja. Nykyaikaisen yliopiston urheilukeskuksen Hostivař tarjoaa erinomaiset tilat aqua-aerobic, yleisurheilu, koripallo, salibandy, melonta, uinti, kehonrakennusaluetta, softball, lentopallo, golf, squash ja kiipeilyä. Voit osallistua melonta, hiihto ja pyöräily kursseja ja myös kursseja järjestetään meren rannalla.

Helppo ja edullinen opiskelija-

Praha on loistava paikka asua ja Charles yliopiston opiskelija-asuntolat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Suurin osa opiskelijoiden jäädä Kajetánka Hall, joka sijaitsee lähellä Břevnov luostari ja viehättävä puisto, vain kahdeksan minuutin bussimatkan päässä tiedekunnan ja myös kävelyetäisyydellä. Komenského Hall ja Hvězda Hall ovat myös suosittuja keskuudessa kansainvälisiä opiskelijoita.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Czech

Tämä koulu tarjoaa myös:

M.D.

Charles University Second Faculty of Medicine

Prahan lääketieteen tohtorikoulun yleislääketieteen laajuus on verrattavissa muihin lääketieteellisiin tiedekuntiin Tšekin tasavallassa ja myös ulkomailla. Plus on, että ... [+]

Toinen lääketieteellinen tiedekunta tarjoaa yleislääketieteen kuudennen kokopäiväisen MD-ohjelman.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvaus

Sisääntulotesti:

Tentti suoritetaan tiettyinä päivämäärinä Kaarlen yliopiston toisessa lääketieteellisessä tiedekunnassa. Lisäksi se tapahtuu valituissa paikoissa ulkomailla.

Kokeiluversio koostuu kahdesta osasta: Kirjallisesta monivalintakokeesta ja haastattelusta.

1. osa:

Hakijat ottavat kirjallisen monivalintakokeen biologiassa, fysiikassa, kemiassa ja logiikassa (4 x 15 kysymystä), jotka vastaavat keskiasteen opetussuunnitelmia. Sisääntulotutkinnon aiheet ja esimerkkejä kysymyksistä löytyvät verkkosivuiltamme. Hakijoilla on 75 minuuttia aikaa suorittaa testi. Jokainen kysymys esitetään neljällä mahdollisella vastauksella. Neljä pistettä myönnetään, jos kaikki oikeat vastaukset kysymykseen on valittu ja kaikki vääriä vastauksia ei ole valittu. Pisteitä ei myönnetä, jos lopullisen valinnan ja oikean vastauksen välillä on eroja. Kirjalliseen kokeeseen hankittavien pisteiden kokonaismäärä on 240. Valmiit kirjalliset kokeet on merkitty nimettömästi.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

Charles University Second Faculty of Medicine

Biokemia ja patobiokemia käsittelevät pääasiassa biomakromolekyylien biokemiallisia ja molekyylibiologisia ongelmia, kuten proteiineja ja entsyymejä, lipidejä ja nukleiin ... [+]

Biokemia ja patobiokemia käsittelevät pääasiassa biomakromolekyylien biokemiallisia ja molekyylibiologisia ongelmia, kuten proteiineja ja entsyymejä, lipidejä ja nukleiinihappoja sekä niiden rakenteellisia ja muita tärkeitä pienimolekyylisiä aineita ravintojärjestelmissä.

Tutkimuksessa selvitetään myös niiden keskinäistä aineenvaihduntaa ja niiden roolia elämän prosessien, kuten hormonien, neurotransmitterien, kasvutekijöiden, reseptorien, vasta-aineiden, signaalimolekyylien jne. Säätelyssä. Erittäin tärkeä ala on myös biologisten kalvojen, kalvonsiirtimien tutkiminen , subcellulaariset komponentit, energian muunnokset, solunulkoinen matriisi ja toisten lähettiläiden rooli solujen säätelyssä. Tutkimuksessa keskityttiin vapaiden radikaalien rooliin niiden vaikutuksessa mutageenina, muiden myrkyllisten aineiden tutkimukseen nukleiinihappoja ja biomembraaneja varten sekä karsinogeneesin ja aterogeneesin tutkimuksesta. Metodologinen kenttä vaatii tuntemusta perustekniikoista ja biomakromolekyylien erottamisesta ja toiminnallisesta karakterisaatiosta sekä solujen ja kehon nesteiden pienimolekyylisistä biokemiallisista komponenteista tai molekyylibiologisista tekniikoista tai solu- ja kudosviljelystä.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Tutkija voi käsitellä itsenäisesti ja asianmukaisella tasolla aiheita biolääketieteen tietotekniikan alalta. Hän osaa soveltaa hankittua tietoa tutkijana ja johtajana bio ... [+]

Tutkija voi käsitellä itsenäisesti ja asianmukaisella tasolla aiheita biolääketieteen tietotekniikan alalta. Hän osaa soveltaa hankittua tietoa tutkijana ja johtajana biolääketieteen ja terveydenhuollon alalla esimerkiksi terveydenhuollon tietojärjestelmien suunnittelussa ja arvioinnissa telelääketieteen, päätöksentekijärjestelmien, biolääketieteen tietokantojen tietämyksen löytämisen ja biolääketieteellisten tietojen ja tiedon analysointi keinotekoisen älykkyyden tilastollisten menetelmien ja menetelmien avulla. Hän voi työskennellä kaikilla biolääketieteellisen tutkimuksen aloilla ja myös luoda tieto- ja tietoyhteiskunta terveydenhuoltoon. Hänen asemansa löytyy terveydenhuoltojärjestelmien kehittämistä ja jakelua, lääketieteellisten laitteiden ja ohjelmistojen tuotantoa ja jakelua käsittelevissä yrityksissä.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Biomekaniikka on monitieteinen tieteellinen tieteenala, joka käsittelee asiaan liittyvien prosessien anatomian ja biokemian yksityiskohtaisen tuntemuksen perusteella eläv ... [+]

Biomekaniikka on monitieteinen tieteellinen tieteenala, joka käsittelee asiaan liittyvien prosessien anatomian ja biokemian yksityiskohtaisen tuntemuksen perusteella elävien järjestelmien mekaanista rakennetta ja käyttäytymistä sekä niiden keskinäistä mekaanista vuorovaikutusta.

Tärkein teoreettinen tavoite on yleisesti voimassa olevien sääntöjen laatiminen sekä solu- että orgaanisella tasolla sekä ihmisen, yksilön tasolla. Biofysikaalista ja teknistä metodologista lähestymistapaa tehtävien ratkaisemiseen tuetaan biologisen luonteen korkean tason tuntemuksella. Tutkimus tapahtuu eri tasoilla mikromekaniikasta (solutaso) eläviin makrojärjestelmiin (esim. Ihmisen biomekaniikka). Biomekaanisia sovelluksia on mahdollista kohdata monenlaisissa tieteenaloissa ja ammatillisessa toiminnassa.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Opinto-ohjelmassa tutkitaan organismin elävien ja työympäristöjen kemiallisten, fysikaalisten ja biologisten tekijöiden vuorovaikutuksen mekanismeja. Se yhdistää metodolo ... [+]

Opinto-ohjelmassa tutkitaan organismin elävien ja työympäristöjen kemiallisten, fysikaalisten ja biologisten tekijöiden vuorovaikutuksen mekanismeja. Se yhdistää metodologisia lähestymistapoja erityisesti toksikologian, molekyylibiologian ja immunologian alalla. Se on ennaltaehkäisevien lääketieteen alojen, ts. hygienia ja epidemiologia.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvausAsianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessäVäitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessäTentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.... [-]
Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Farmakologia ja toksikologia ovat tutkimusaiheita, joissa tutkitaan aineiden ja lääkkeiden vuorovaikutuksen mekanismeja biologisten järjestelmien kanssa ja seurataan niid ... [+]

Farmakologia ja toksikologia ovat tutkimusaiheita, joissa tutkitaan aineiden ja lääkkeiden vuorovaikutuksen mekanismeja biologisten järjestelmien kanssa ja seurataan niiden positiivisia ja kielteisiä seurauksia organismille. Lopullisena tavoitteena on käyttää näitä tietoja ihmisten ja eläinten sairauksien ehkäisyyn, diagnosointiin ja hoitoon. Tutkimuksen kohteena on molempien prosessien tutkimus molekyylitasosta, joka vaikuttaa koko kehoon ja myös kliinisen käytännön tutkimukseen potilailla.

Uusimpien tutkimusmenetelmien määrittäminen mahdollistaa tieteidenvälisen tutkimuksen reseptorin tasolla, messenger-järjestelmissä ja geneettisen tiedon välittämisessä. Luotu uusia tieteenaloja, kuten farmakokemian, farmakologian, farmakologian ja muiden.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Tutkimusohjelma tutkii immuunivasteiden mekanismeja solu- ja molekyylitasolla normaaleissa ja patologisissa olosuhteissa. Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin t ... [+]

Tutkimusohjelma tutkii immuunivasteiden mekanismeja solu- ja molekyylitasolla normaaleissa ja patologisissa olosuhteissa.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin tasavallan tiedeakatemian molekyyligeneettisen instituutin ja Mikrobiologian instituutin kanssa.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvausAsianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessäVäitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessäTentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.... [-]
Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Kinesiologian ja kuntoutuksen tohtorintutkimusohjelma perustuu pääosin lääketieteen, fysioterapian, ergoterapian ja muiden maisteri- tai insinööritieteiden maisteriin. Ni ... [+]

Kinesiologia käsittelee ihmisen liikettä, sen ohjausta ja motorista oppimista suhteessa liikkuvan laitteen biomekaanisiin parametreihin. Kuntoutus liittyy tähän tietoon liikuntaelinten toimintojen palauttamiseksi tai parantamiseksi, kun ilmenee sairauksia, vammoja tai synnynnäisiä vikoja.

Kinesiologian ja kuntoutuksen tohtorintutkimusohjelma perustuu pääosin lääketieteen, fysioterapian, ergoterapian ja muiden maisteri- tai insinööritieteiden maisteriin. Niiden tieteellistä tietämystä käytetään kuntoutuksessa (esim. Biolääketieteen ja kliinisen tekniikan, biolääketieteen tekniikan, proteesien, biokybernetiikan, robotiikan ja tietotekniikan). Ehdotettu tohtorintutkinto-ohjelma keskittyy ihmisen liikehäiriöiden fysiologisten parametrien tunnistamiseen, liikkumishäiriöiden syiden tunnistamiseen ja terapeuttisen väliintulon mahdollisuuteen.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Monimutkaisten biolääketieteellisten alojen käsiteohjelman aiheena on elävän organismin fysikaaliset prosessit, fysikaalisten tekijöiden vaikutus eläviin organismeihin ja ... [+]

Monimutkaisten biolääketieteellisten alojen käsiteohjelman aiheena on elävän organismin fysikaaliset prosessit, fysikaalisten tekijöiden vaikutus eläviin organismeihin ja modernien fyysisten menetelmien käyttö biolääketieteen aloilla. Biofysiikka monitieteisenä kenttänä tarjoaa tohtorikoulutusta eri erikoisalojen (lääketiede, luonnontieteet, matematiikka, fysiikka jne.) Suorittaneille.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin tiedeakatemian Fysiologian instituutin kanssa.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvausAsianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessäVäitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessäTentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.... [-]
Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Tutkimuksissa keskitytään mikro-organismeissa esiintyvien biologisten prosessien tuntemiseen organisaatioiden molekyyli-, solu- ja ekosysteemitasolla. Tutkinnon suorittav ... [+]

Tutkimuksissa keskitytään mikro-organismeissa esiintyvien biologisten prosessien tuntemiseen organisaatioiden molekyyli-, solu- ja ekosysteemitasolla. Tutkinnon suorittavat itsenäisen tutkimuksen ja tieteellisen työn taito mikrobiologiassa.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvausAsianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessäVäitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessäTentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.... [-]
Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Neurotieteellä on erityinen asema tieteenalojen järjestelmässä, koska funktionaalisen hermokudoksen korkea spesifisyys eroaa merkittävästi muista kudoksista lähes kaikill ... [+]

Neurotieteellä on erityinen asema tieteenalojen järjestelmässä, koska funktionaalisen hermokudoksen korkea spesifisyys eroaa merkittävästi muista kudoksista lähes kaikilla havaittavissa olevilla parametreilla kaikilla tasoilla. Tähän lisätään funktionaalisen neuronaalisen populaation valtava heterogeenisyys ja se, että yksi ulkoisen maailman sydänfunktionaalisista ilmenemismuodoista on henkisen toiminnan heijastus. Neurotiede yhdistää joukon alatieteitä, kuten neuroanatomia, neurofysiologia, neurokemia, neurologia, neurokirurgia ja psykiatria.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin tasavallan tiedeakatemian kokeellisen lääketieteen ja fysiologian instituutin kanssa.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Opinto-ohjelma Kokeellinen leikkaus on tarkoitettu lääketieteellisten alojen teoreettisten perusteiden tutkimiseen, jotka käyttävät kirurgisia toimenpiteitä laajimmassa m ... [+]

Opinto-ohjelma Kokeellinen leikkaus on tarkoitettu lääketieteellisten alojen teoreettisten perusteiden tutkimiseen, jotka käyttävät kirurgisia toimenpiteitä laajimmassa merkityksessä.

Tutkimuksen aiheena ovat vaurioituneiden solujen, kudosten ja elinten molekyyliset, rakenteelliset, aineenvaihdunta- ja patofysiologiset muutokset, jotka tapahtuvat patologisten prosessien kehittämisen aikana, mahdollisesti niiden kokeellisen induktion myötä, ja jotka vaikuttavat kirurgisesti. Erityistä huomiota kiinnitetään eri kudosrakenteiden korjaamiseen ja parantamiseen.

Näitä prosesseja tutkitaan geneettisessä, immunologisessa ja endokrinologisessa kontekstissa. Yllä mainitun erikoistumisen perusteella perustetaan kokeellisen leikkauksen aiheita eri lääketieteen alojen jatko-opintoihin (tieteenalat - kirurgia, ortopedia, urologia, plastiikkakirurgia, gynekologia ja synnytys, otorolaryngologia). Eri erikoisalojen erityisaiheet määrittelee esimies aina yhdistämällä kliinisen ja teoreettisen työn.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Tohtorikoulutusohjelma "Lääketieteellinen kuvantamismenetelmä" kattaa erilaisia biologisen ja lääketieteellisen kuvan analyysin laadullisia ja määrällisiä menetelmiä. Myö ... [+]

Tohtorikoulutusohjelma "Lääketieteellinen kuvantamismenetelmä" kattaa erilaisia biologisen ja lääketieteellisen kuvan analyysin laadullisia ja määrällisiä menetelmiä. Myös uusien kuvantamistekniikoiden ja -menetelmien tutkimusta ja kehittämistä sekä tietojen analysointia, käsittelyä ja tulkintaa korostetaan. Tutkinto-ohjelma liittyy läheisesti molekyylibiologiaan, molekyylien kuvantamiseen, radiologiaan, ydinlääketieteeseen, patologiaan ja moniin muihin biolääketieteen perustavanlaatuisiin ja kliinisiin kenttiin. Opinnäytetyön kesto on kolme (3) vuotta.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvausAsianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessäVäitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessäTentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.... [-]
Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Homologinen ja heterogeeninen geeniekspressio ja sen säätely, geenikäsittelyn mikro-organismien teollinen kanta, proteiinien ribosomaalisen biosynteesin aste. Lääketietee ... [+]

Homologinen ja heterogeeninen geeniekspressio ja sen säätely, geenikäsittelyn mikro-organismien teollinen kanta, proteiinien ribosomaalisen biosynteesin aste. Lääketieteen sovellutusalojen (perinnölliset ja tartuntataudit, rokotteet, uudet lääkkeet), maatalouden (siirtogeeniset organismit, kasvien ja eläinten jalostus), ekologian ja bioteknologian vaikutus.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin tasavallan tiedeakatemian molekyyligeneettisen instituutin kanssa.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvausAsianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessäVäitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessäTentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.... [-]
Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Toiminnallisesti määritelty tieteenala, joka tutkii elinten säätelytoimintoja vasteena ja organismin spesifisten järjestelmien mukauttamisessa muutoksiin ulkoisessa ja si ... [+]

Toiminnallisesti määritelty tieteenala, joka tutkii elinten säätelytoimintoja vasteena ja organismin spesifisten järjestelmien mukauttamisessa muutoksiin ulkoisessa ja sisäisessä ympäristössä normaaleissa ja patologisissa tiloissa. Siirtymisen siirtyminen tiettyjen toimintojen välillisten ilmenemismuotojen tutkimuksista omien toiminnallisten ja säätelymekanismiensa tutkimukseen solu- ja molekyylitasolla pyrkii käyttämään saatuja tietoja ihmisen sairauksien ehkäisyyn, diagnosointiin ja hoitoon.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin tiedeakatemian Fysiologian instituutin kanssa.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvausAsianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessäVäitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessäTentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.... [-]
Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Second Faculty of Medicine

Tutkimuksen tavoitteena on eukaryoottisten solujen perusrakenteellisten komponenttien dynamiikka, suhteet ja funktionaalinen karakterisointi normaaleissa fysiologisissa o ... [+]

Tutkimuksen tavoitteena on eukaryoottisten solujen perusrakenteellisten komponenttien dynamiikka, suhteet ja funktionaalinen karakterisointi normaaleissa fysiologisissa olosuhteissa ja patologisissa prosesseissa sekä niiden mallinnuksessa. Lisäksi funktionaalisten solujen, kuten solusyklin, liikkeen jne. Yleiset ilmentymät, mukaan lukien sen säätelymekanismit. Metodinen maamerkki on vytochemie, in situ -hybridisaatio, elektronimikroskopia, kuva-analyysi, biologinen koe in vivo ja in vitro. Tämä ohjelma on päällekkäinen useiden muiden alojen kanssa, erityisesti molekyylibiologiassa, biokemiassa ja fysiologiassa.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä kokeilulääketieteen instituutin, molekyyligeneettisen instituutin, Mikrobiologian instituutin ja Tšekin tiedeakatemian fysiologian instituutin kanssa.... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

About the Second Faculty of Medicine

Sijainnin osoite
Charles University in Prague
2nd Faculty of Medicine
V Úvalu 84
150 06 Praha 5 - Motol

Prague, Prague, CZ
Sosiaalinen media