Basic Health Care College Of FVH

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme tiimi, joka koostuu ammattitaitoisista ja osaavista työntekijöistä sosiaali- ja terveysalalla sekä pedagogisella alueella, joka on intohimoinen jatko-opiskelualasta. Tietomme ja kokemuksemme kattavat laajan valikoiman aloja, ja tarjoamme ammattitaitoa ja asiantuntemusta korkealla tasolla.

Keskitymme yrityksesi tarpeisiin ja perustumme tilanteeseen. Tämä tarkoittaa, että voimme suunnitella räätälöityjä, joustavia ja erikoiskursseja näinä päivinä tai konferensseja yksittäiselle työpaikalle.

Osaava ja kokenut kouluttajamme tiimi tietää mitä liikkuu. Meillä on sormi pulssissa ja voimme hyödyntää laajaa ammattimaista verkostoamme. Vahvistaaksemme yksittäisen osallistujan mahdollisuutta siirtymiseen otamme lähtökohdan käytännössä ja työskentelemme esimerkiksi erilaistamisen, toimintaoppimisen, simulaation ja digitaalisen oppimisen kanssa.

Jatkokoulutuksen osastolla keskitymme kehitykseen kaikilla tasoilla. Tiedämme, että työntekijät kohtaavat jatkuvasti uusia haasteita ja kysymyksiä. Ja tiedämme, että kehitys vaatii paljon yksittäisiä työntekijöitä. Osallistumme erilaisiin verkostoihin kunnallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla ja näemme yhteistyön tärkeänä osana oman osaamisen kehittämistä.

Sijainnit

Fredericia

Osoite
6. Julivej,67
7000 Fredericia, Tanska

Kolding

Osoite
Tvedvej,7
6000 Kolding, Tanska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: