Read the Official Description

Università Della Svizzera Italiana ( USI ) on italialainen ja englanninkielinen yliopisto, johon kuuluu viisi tiedekuntaa: arkkitehtuuri Mendrision kampuksella; Biomedical Sciences, viestintätieteet, taloustieteet ja tietotekniikka Luganon kampuksella. USI on aktiivinen monilla innovatiivisilla tutkimusaloilla ja osallistuu lukuisiin kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimusverkostoihin. Vaihdon ja yhteydenpito ammattien ja alumniensa kanssa USI tarjoaa myös tutkinnon suorittaneille urakehitystä, mikä takaa sujuvan siirtymisen työelämään.

Yli puolet nykyisestä 3000 opiskelijaa ja professoria ulkomailta tulevien ja useimmat maisteriohjelmien opetetaan Englanti, USI on kasvanut monikielinen oppilaitos suurella kansainvälisten leveys. USI : n pieni koko, sen korkea opettaja-opiskelija -suhde, eri tieteenalojen integrointi ja laadukas tekninen ja IT-infrastruktuuri muodostavat ihanteelliset olosuhteet tutkimukselle ja tutkimukselle kosmopoliittisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Università Della Svizzera Italiana perustettiin vuonna 1996 ja se herättää uuden haasteen, joka on ratkaiseva vaihe sen tulevaisuudelle. Nuori USI on vastaanottavainen kaikenlaisille mahdollisuuksille tutkia ja edelläkävijä. Se on valmis ottamaan rikastuttamaan uusia aloitteita; vapaat esittämään strategioita vastaamaan moderneihin ihmisiin kohdistuviin haasteisiin: ympäristöön, talouteen, yhteiskuntaan ja uuteen teknologiaan.

USI erottuu Sveitsin akateemisesta maisemasta alkuperäisille opetusohjelmilleen sekä kandidaatin että päällikön tasolla. Niistä tiedotetaan alueellisista ja historiallisista kulttuurisista syistä, mutta myös inspiroitu valmius toimia korkeakouluissa tällä hetkellä toteutetuilla uudistuksilla. Katso arkkitehtuurin akatemiaa ja kauppatieteellistä tiedekuntaa: niiden luominen oli täysin perusteltua, entinen loistava vuosisatainen perinne ja jälkimmäinen Luganon rahoituskeskuksen vahvuus resonanssilla valtakunnallisesti ja maailmanlaajuisesti. Tutustu sitten Sveitsin tietotekniikan tiedekuntaan, joka on ainutlaatuinen Sveitsissä ja tietotekniikan tiedekunnassa, niin että se on tullut Sveitsin kolmanneksi osaamiskeskukseksi kahden liittovaltion teknisen tutkimuslaitoksen jälkeen.

Yhdistetty etuoikeutettuun maantieteelliseen asemaansa - USI toimii siltana etelän (Lombardian) ja pohjoisen (Sveitsin koko Alppien välillä) välillä - nämä valinnat antavat yliopistolle identiteetin. USI on tyypillistä jatkuvasti kasvava opiskelijamäärä, kasvava menestys tutkimuksessa ja sen kansainvälisten toimijoiden kansainvälinen yhdistelmä (suurin osa Sveitsissä), opiskelijat, tutkijat ja tohtorikoulutettavat tai professorit.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

USI Università della Svizzera italiana

MSc tiedonannossa Management ja terveysministeriö tarjoavat Institute of Viestintä ja terveysministeriön USI tiedekunnan Viestinnän sijaitsee Lugano - Sveitsi. Tämä täysi ... [+]

MSc tiedonannossa Management ja terveysministeriö tarjoavat Institute of Viestintä ja terveysministeriön USI tiedekunnan Viestinnän sijaitsee Lugano - Sveitsi. Tämä täysipäiväistä opiskelua Ohjelma koostuu 120 op levinnyt yli 4 lukukautta (tavallinen kesto 2 vuotta) ja on täysin tarjotaan Englanti.

CMH tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla keskittynyt ja perusteellisesti ohjelman terveydenhuoltoalalle kun samalla saada laaja käsitys siitä, miten liiketoiminnan ja markkinoinnin toiminnot toimivat. Tämä on yhdistetty mahdollisuuden opiskella kahdessa eri kulttuureissa, itään kustannukset Yhdysvalloissa Virginia Tech ja Lugano Università della Svizzera Italiana, USI, joka perustuu Italian-speaking osa Sveitsin.... [-]

Sveitsi Lugano
September 2019
Full-time
4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

USI Atmosphere

Università della Svizzera italiana - Campus Mendrisio
Address
Università della Svizzera italiana via Buffi 13
CH-6900 Lugano, Ticino, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 58 666 40 00
Accademia di Architettura
Address
Accademia di architettura Università della Svizzera italiana Largo Bernasconi 2
CH-6850 Mendrisio, Ticino, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 58 666 50 00