Lue virallinen kuvaus

Noin

Kaplanin visiona on tulla Singaporen "Private Education Institute of Choice" -ohjelmaksi, ja olemme sitoutuneet auttamaan opiskelijoita pääsemään urakehitykseen ja koulutuksellisiin tavoitteisiin elinikäisen oppimisen kautta.

Elämänikäisen integroidun oppimiskumppanina tarjoamme korkeakouluopetusta, ammattitaitoa ja ammattitaidon kehittämistä koskevia koulutusohjelmia, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden pysyä aina tärkeänä.

Tarjoamalla näitä mahdollisuuksia ja huippuosaamista opetuksessa ja oppimisessa, Kaplan pyrkii aina tekemään parhaansa opiskelijoillemme. Tavalliset tunnustuksemme ovat osoitus siitä.

Kaplan sai 9 palkinnot JobsCentral Learning Training- ja Education Development (TED) -palkinnolla 2016 ja 2017, jolloin Kaplan toi peräkkäisenä vuotena "Paras yksityinen oppilaitos", "Best Corporate Training Provider" ja "Gold Standard Service Provider "Valitussa kategoriassa / kurinalaisuus yksikössä.

Suoraan yksityisen koulutuksen tarjoajana Kaplan sai myös lukuisia tunnustuksia. Vuonna 2017 palkittiin myös Singaporen paras yksityinen oppilaitos ja johtava yritysjuridiikka

Tähän mennessä Kaplan on palvellut yli 65 000 tutkinnon suorittaneita1 ja myönsi yli 225 000 ammatillista todistusta2. Yli 550 korkeakoulututkinnot ja ammattitutkinnot ovat osoittaneet, että olemme sitoutuneet jatkuvaan innovaatioon ja ovat alan kannalta tärkeitä. Pyrimme myös luomaan ainutlaatuisen oppimisympäristön, jossa opiskelijoita yli 35 maasta ympäri maailmaa voidaan inspiroida erinomaisesti valitsemaan opintojaksoon.

Kehotan sinua tutkimaan Kaplania ja selvittämään, mitä voimme tehdä sinun koulutus- ja urasuunnitelmiesi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Apulaisprofessori Rhys Johnson

Päätoimittaja

Kaplan Singapore


Tehtävä

Kaplan Singapore auttaa yksilöitä saavuttamaan koulutus- ja urasuunnitelmansa. Kaplan Singapore rakentaa tulevaisuuden, yksi menestystarina kerrallaan.


Näkemys

Valittavana yksityisenä koulutuslaitoksena.


Arvomme ja kulttuurimme

Perusarvot määrittelevät yrityskulttuurimme ja tarjoavat puitteet sille, mitä Kaplan Singapore toimittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme joka päivä.

  • eheys

Kaplan Singapore paikat ovat eettisiä ennen kaikkea, koska oikeiden asioiden hoitaminen on ainoa tie pitkän aikavälin kasvuun. Eettisyyden ja eheyden on oltava vakaata.

  • tuntemus

Kaplan Singapore pyrkii aina oppimaan lisää ja käyttämään tätä tietoa opiskelijoiden, työtovereiden, työntekijöiden ja yhteisön hyväksi.

  • Tuki

Kaplan Singapore tarjoaa tukevan ympäristön opiskelijoille, työntekijöille ja yhteisölle. Kaikki Kaplan Singapore on suunniteltu tukemaan opiskelijoiden menestystä.

  • Tilaisuus

Kaplan Singapore etsii jatkuvasti uusia ja parempia tapoja luoda mahdollisuuksia opiskelijoille, työntekijöille ja yhteisöille. Tämä on perustavanlaatuinen tehtävänämme: Kaplan Singapore rakentaa tulevaisuuteen yhtä menestystarinaa kerrallaan.

  • tulokset

Kaplan Singapore onnistuu, kun opiskelijat menestyvät. Kaplan Singapore mittaa menestyksemme siitä, kuinka hyvin opiskelijat täyttävät mitattavissa olevat tavoitteensa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Kaplan Singapore

Hoitotyön kandidaatti tarjoaa mahdollisuuden rekisteröidylle sairaanhoitajalle Singaporessa ja ympäröivissä maissa, jotka pitävät Singaporen sairaanhoitolaitoksen rekiste ... [+]

Griffithin yliopistoRakenne ja sisältö

Hoitotyön kandidaatti tarjoaa mahdollisuuden rekisteröidylle sairaanhoitajalle Singaporessa ja ympäröivissä maissa, jotka pitävät Singaporen sairaanhoitolaitoksen rekisteröintiä rekisteröidyinä sairaanhoitajina päivitettäessä pätevyyttään ja taitojaan. Ohjelmaan on osallistunut 14 menestystä ja yli 350 tutkinnon suorittaneita ja opiskelijoita vuodesta 2003 lähtien. Ohjelma hyväksyy opiskelijakeskeisen lähestymistavan ja ohjaa nykyisten tietämyskeskusten nykyistä tietämystä ja kokemuspohjaa kohti ennakoivia ongelmanratkaisukeinoja.

Professional akkreditointi

Tämä tutkinto on akkreditoitu Singaporen hoitokunta.

Nykyaikainen hoitotyöJohtajuus ja hoitokäsitteet terveydenhuollon ammattilaisilleTerveys, laki ja etiikkaYmmärtäminen tutkimuksessa käytännössäKliininen terveystarkastusAmmatillinen viestintä sairaanhoitajilleKliininen opetus terveydenhuollon ammattilaisilleVanhempien henkilöiden hoitoSisäänpääsyvaatimuksetHyväksytyn Singaporen tutkintotodistuksen suorittaminen hoitotyön tai hoitotyön tutkinnossa, joka vastaa Australian tutkintotodistusta, jaRekisteröityminen Singaporen sairaanhoitolaitoksella rekisteröidyn sairaanhoitajan kanssa.Muut hoitotyön kelpoisuusvaatimukset voidaan hyväksyä tapauskohtaisesti.Vähimmäisraja-arvojen pistemäärä on 6,5 IELTS: llä (akateeminen) ilman alipistettä alle 6,0TAI vähintään 575 pistettä TOEFL: ssäTai Internet-pohjainen (iBT) TOEFL pisteet 79 (ei alipisteet alle 19)TAI mikään pistemäärä alle 3 ISLPR: n ammattitaidossa (vain ISLPR-kielipalvelut)TAI vähintään C-luokan Cambridge Certificate in Advanced English (CAE)TAI vähintään C-luokan Cambridge-todistuksen englannin kielen (CPE)TAI kokonaispistemäärä on 61 Pearson Test of English (akateeminen) ja vähintään 54 kaikkien viestintätaitoja.Englantilaisten testitulosten on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanhoja.Varten ottamista, yliopiston tunnistaa seuraavat Englanti kieli ottamista Pathway mukaisena Englanti kielellä pääsyvaatimukset säädetyllä tavalla, hyväksytysti suorittanut viimeisten 5 vuoden seuraavasti:Ainakin kahden viimeisen vuoden keskiasteen tai postsecondary pätevyys englannin kielen opetuksen ja arviointi / tutkimus. Hakijoiden on toimitettava kirje, jonka oppilaitoksen päätoimisto tai kirjaaja, jossa hän opiskelee, vahvistaa menestyksekkään kokopäiväisen opiskelun ja arvioinnin englannin kielellä.toimitustapa... [-]
Singapore
Request Info
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Kaplan Singapore

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle laajan valikoiman ja monipuolisen perustan erikoislääkärin hoitokursseille. Se on räätälöity tutkinnon suorittaneille tai terveydenhuollon jo ... [+]

Griffithin yliopistoRakenne ja sisältö

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle laajan valikoiman ja monipuolisen perustan erikoislääkärin hoitokursseille. Se on räätälöity tutkinnon suorittaneille tai terveydenhuollon johtajille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ymmärrystä nykyaikaisista terveyspalvelujen hallinnointikysymyksistä sekä niille ihmisille, jotka aloittavat uran terveydenhuollon alalla. Tätä ohjelmaa on kehitetty tukemaan opiskelijoita ja uraa hakeutuneita työskentelemään sekä Singaporen terveydenhuoltojärjestelmässä että muissa aasialaisissa terveydenhuollon palveluissa ja järjestelmissä. Työpaikkoja voi olla tarjolla terveydenhuoltopalvelujen alueelle siirtymiseen kiinnostuneille ammattilaisille tai uran alkuvaiheen ja keskivaiheen terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat edetä, laajentaa osaamistaan ​​ja / tai siirtyä hoitoon.... [-]

Singapore
Marraskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapore, Singapore
Verkkosivusto
Osoite
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapore, Singapore
Osoite
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapore, Singapore