Lue virallinen kuvaus

CADFEM esocaet edistää ammattitaidon pätevyys alalla simulaation kautta seminaareja, verkko-oppiminen, ja yliopisto kursseista. Siksi koulutusjärjestelmämme etenemismahdollisuudet voit vahvistaa taitojasi monenlaisia ​​CAE-vastuut riippumatta simulaattorien käytät. Tätä varten teemme yhteistyötä professorit ja arvostettu alan asiantuntijoita, jotka tuovat asiantuntemusta eri yliopistojen ja ammattialalla.

Osallistumalla koulutusjärjestelmässämme etenemisen mahdollisuuksia sinulla on mahdollisuus edetä simulointi asiantuntemusta uusimman teknologian tai täyttää mitään tietoa aukot kautta seminaareja. Ohjelmamme tarjonta on varmasti hyötyä työsi laatua, jonka avulla voit suorittaa enemmän tehokkuutta, luovuutta ja innovointia. Sinulla on mahdollisuus parantaa uran, mikä puolestaan ​​vaikuttaa oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden lyhyellä aikavälillä, ja lopulta vaikuttaa elämääsi myönteisesti pitkällä aikavälillä. Loppujen lopuksi viettää merkittävä osa elämää työssä.

Meidän ura-integroitu koulutusmahdollisuudet eivät valitettavasti ole vapaa, mutta ne ovat varmasti sen arvoista: osallistujista ovat vahvistaneet, että investointien aikaa ja rahaa on maksettu pois!

Simulation Based Engineering / Computer Aided Engineering (CAE) Simulointi insinööritoimisto on johdonmukainen käyttö simuloinnin koko tuotekehityksen prosessi - alustavan analyysin ensimmäinen konseptin ideoita jatkuvan arvioinnin ja parantaa tuotteiden ominaisuuksia eri kehitysvaiheissa kunnes optimoinnin koneen käsittelyä tai muita vaihtoehtoisia tutkimuksia. Käyttö FEM (finite element method) tai CFD (computational fluid dynamics) alkoi useita vuosia sitten, etenkin ilmailualan, autoteollisuuden ja insinöörin, joten nykyään menetelmät on perustettu lähes kaikilla teollisuuden aloilla sekä muissa sovelluksissa kuten lääketieteessä. Nykyiset menetelmät mahdollistavat simuloida kokonaisia ​​järjestelmiä ja tutkia valmiita tuotteita realistinen korkean paineen skenaarioiden etukäteen.

Simulaatiot auttaa meitä saamaan kokonaisvaltainen käsitys tuotteen ja vastata avainkysymys: Voiko tuotteen täyttää mitä se lupasi asiakkaalle?

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

esocaet Studies by CADFEM

Periaatteet engineering löytyy monipuolinen lääketieteen ja lääketieteellisen teknologian soveltaminen, esimerkiksi suun ja kasvojen kirurgia, ortopedia ja kardiologian. ... [+]

periaatteet engineering löytyy monipuolisin Lääketieteen ja lääketieteellisen teknologian sovellus, esimerkiksi suun ja kasvojen kirurgia, ortopedia ja kardiologian. Monitieteinen työ on avain uusien innovaatioiden tällä alalla. Tämä kurssi Tarjonnallamme insinöörien tarvittavaa lääketieteellistä perustukset.

Ohjelman yleiskatsaus

Uusi todistus ohjelma nimeltä "Simulation in Human Medicine", jossa insinöörit voivat oppia tarvittavaa lääketieteellistä perustavaa tietoa tarvittava lääketieteellisiin sovelluksiin, Tarjotaan yhteistyössä Center for Training ja Advanced Education yliopiston Witten / Herdecke.

Mahdolliset astettaCertificate of Advanced Studies moduuli Studies Ohjelma alkaa syyskuussa / lokakuussa Joustava aikataulutus: Certificate voi suorittaa kuuden kuukauden kuluessa Kattava yhdistelmä moduuleja tarvitaan E xperienced professorit eri yliopistoista ja alan Opetuskieli on Englanti Elinikäinen oppiminen: jälkeenkin tutkinnonsuoritustietoja, voit ottaa moduulin kursseista. Osallistuja Group Ihanteellinen ehdokkaat ovat merkonomien, jotka on jo kerätty työkokemus tekniikan tai tieteen ja jotka ovat kiinnostuneita ammatillisen tai hallinnollisen uraa tuotekehityksen jossa keskitytään lääketieteen, kuten lääketieteellisen teknologian. Koska tutkimus valvotaan erikseen, se myös otetaan huomioon edut tulokkaita sekä kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat siirtää muihin sovelluksiin. Moduuli Course Tuotteet Anatomia, fysiologia ja patologia Medical Simulation Project Radiologinen diagnostiikka ja Medical visualisointi University Certificate ... [-]
Saksa Witten Dortmund Grafing
Lokakuu 2019
Englanti,Saksan kieli
Part-time
6 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi