Read the Official Description

Mitä huomisen lääkärin tai kliinisen psykologin on kyettävä tekemään? Mitkä sairaudet tulevat meille demografisen muutoksen kautta? Miten yksilöllinen, korkean teknologian lääke pysyy edullisena ja inhimillisenä?

Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane ( MHB ) näkee perustajajoukonsa ja ainutlaatuisen myyntipisteensä vastauksena yhteiskuntamme muuttuviin tarpeisiin yleisesti terveydenhuoltojärjestelmässä ja koulutuksessa lääkärille, psykoterapeutteille, kliinisille psykologeille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Pois maasta. Maan puolesta.

Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane ( MHB ) on valtakunnallinen yliopisto kunnallisessa ja voittoa tavoittelemattomassa yliopistossa. Se tarkoittaa innovatiivisia opetuskäsitteitä sekä tutkimuksen, opetuksen ja potilaan hoidon yhtenäisyyttä. Kolmella yliopistollisella sairaalalla Ruppiner Kliniken , Städtisches Klinikum Brandenburg ja Immanuel Klinikum Bernau , sydänkeskus Brandenburg ja tällä hetkellä yli 20 yhteistyössä toimivaa klinikkaa ja noin 100 opetuskäytäntöä yhdistämme tiedepohjaisen ja käytännönläheisen osaamisen uuden sukupolven lääkäreiden ja psykologien tutkimiseen.

Brandenburgin ammattikorkeakoulun tavoitteena on perustaa modernin ja käytännöllisen sekä vapaata ja kokonaisvaltaista koulutusta, joka täyttää tulevan ammatin vaatimukset. Ammattitaitoisten ja sosiaalisesti sitoutuneiden lääkäreiden ja psykologien pätevyyden ja koulutuksen avulla haluamme aktiivisesti auttaa nykyisten ongelmien ratkaisemisessa ja maan parhaan mahdollisen potilaan hoidon kannalta. Brandenburgissa. Ja sen jälkeen.

Medizinische Hochschule Brandenburg näkee itsensä julkiseksi hyvinvointiin keskittyväksi yliopistoksi, jolla on ainutlaatuinen kunta, sairaala ja diakoniikka. Perustavan impulssimme taustalla ja tavoitteemme perusteella haluamme olla ja tulla yliopistoksi, joka uskaltaa tehdä jotain rohkeaa opetuksessa ja tutkimuksessa, rohkeasti murtaa uuden kentän ja koulutuksen edelläkävijä ratkaisee kiireellisiä sosiaalisia kysymyksiä. Haluamme olla yliopisto, joka antaa tilaa lahjakkuuden kehittämiselle ja persoonallisuuden kehittämiselle.

Yliopisto, joka pyrkii kunkin yksilön yksilölliseen kehityspotentiaaliin, joka edistää ja vaatii sitä. Yliopisto, joka osoittaa kykynsä oppia, innovoida ja liittyä uudestaan ​​ja uudestaan ​​tulevissa tehtävissä. Yliopisto, joka ei ainoastaan ​​nauti opiskelusta vaan myös opettaa, tutkii ja työskentelee. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: yliopisto, jonka hyväntekeväisyys-yrittäjyysrakenteensa ja sen kuntien, sairaaloiden ja diakonian kumppaneiden erityispiirissä haluaa osallistua maan terveydenhuoltoon, terveyden tulevaisuuteen ja yhteiskunnalliseen muutokseen.

Lääketiede ja psykologia sydämen, käden ja aivojen kanssa

Tutkimuksessa keskitytään ikääntymisen lääkkeeseen, johon kuuluvat kaikki prosessit, mekanismit ja muutokset, jotka esiintyvät ikääntymisprosessina, johtaen sairauksiin tai rajoituksiin, jotka edellyttävät lääketieteellistä diagnoosia, hoitoa tai ennaltaehkäisyä.

Toisaalta MHB akateeminen itsetieto perustuu perustutkimuksen tuloksiin, mutta toisaalta se on myös suuntautunut kokonaisvaltaiseen, humanistiseen, henkilökohtaiseen ja integroituun lääkehoitoon ja psykologiaan, jossa on sydän, käsi ja aivot, jossa yksilölliset, fyysiset, sosiaaliset ja psykologiset Sijainti on keskeinen eikä vain lääketieteellinen tai tarjonta-tekninen tapaus.

Ruppiner Kliniken, Brandenburgin Städtische Klinikum Havelilla ja Immanuel Klinikum Bernau Heart Center Brandenburg toimivat yliopistoklinikoina ja takaavat professorinsa kanssa läheisen yhteyden tutkimuksen, opetuksen ja potilaan hoidon välillä. Muut yhteistyökykyiset klinikat ja opetuskäytännöt sekä joukko tunnettuja yhteistyökumppaneita terveyden, politiikan ja tieteen alalta ovat aktiivisesti mukana.

Brandenburgin valtio oli aiemmin ainoa maa-alue, jolla ei ollut omaa lääketieteellistä tiedekuntaa ja jossa ei tarjottu itsenäistä lääkäreiden koulutusta. MHB n perustamisen myötä tämä ero suljetaan asteittain. Joka vuosi 48 lääketieteen opiskelijaa, 42 perustutkintoa ja jatko-opiskelijaa, ja vuodesta 2016 aluksi 21 opiskelijaa Master-ohjelmassa Kliinisen psykologian ja psykoterapiassa (DI) alkaa.

Lääketieteen ja psykologian jatko-ohjelmien (kuten psykoterapian, luovan terapian ja muiden terveydenhuollon ammattien) suunnittelun yhteydessä MHB n jatkokehittäminen Brandenburgin lääketieteen ja terveystieteiden yliopistoon on mahdollinen tuleva perspektiivi.

Programs taught in:
Saksan kieli
Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane
Address
Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane Referat für Studienangelegenheiten Fehrbelliner Straße 38
16816 Neuruppin, Brandenburg, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 3391 3914210