Charité – University of Medicine Berlin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Charité – University of Medicine Berlin

Charité on yksi suurimmista yliopistosairaaloista Euroopassa. Kaikki kliininen hoito, tutkimus ja opetus toimittavat lääkärit ja tutkijat, jotka ovat korkeimman kansainvälisen tason mukaisia. Charité väittää ylpeänä yli puolet kaikista saksalaisista fysiologian tai lääketieteen Nobel-palkinnon saajista, mukaan lukien Emil von Behring, Robert Koch ja Paul Ehrlich. Charité on kansainvälisesti tunnettu erinomaisuudestaan opetuksessa ja koulutuksessa.

121289_121083_about-us-medical-neurosciences_460x337.jpg

Medical Neurosciences keskittyy translaatiotutkimukseen. Päätavoite on kaventaa kuilu menestyksistä penkillä ja hoidon hoidossa sängyssä. Yhdistämme laboratorion perustutkimuksen ja klinikan tiedekunnan, opiskelijoiden, kurssin sisällön ja infrastruktuurin suhteen. Ohjelma kattaa neurotieteen laajuuden molekyylin neurobiologiasta kognitiivisiin ja neurovaskulaarisiin sairauksiin.

Ohjelma rohkaisee opiskelijoita kehittämään omaa, henkilökohtaista ammattilaisiaan, tarjoamalla erilaisia valinnaisia luentoja ja laboratorioiden kiertovaihtoehtoja yhdistettynä yksilöllisten kehityssuunnitelmien suunnitteluun. Seurauksena on, että opiskelijat ovat kehittäneet erilaisia projekteja ja aktiviteetteja, kuten opiskelijoiden ylläpitämän uutiskirjeen CNS , osallistumisen tiedelohkoihin, itseorganisoituneita retriittejä, neuvoja ryhmiä ohjelman kehittämiseksi ja monia muita.

121288_121084_4844_460x337.jpg

University Sijainti

Berliini on jännittävä ja värikäs Saksan pääkaupunki, joka houkuttelee ihmisiä ympäri maailmaa. Tieteen kuumana paikkana Berliinissä asuu 13 yliopistoa, mukaan lukien Humboldt-Universität zu Berlin ja Freie Universität Berlin. Charité - Universitätsmedizin Berlin on näiden kahden arvostetun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta. Lisäksi täällä sijaitsee joukko ei-yliopistojen tutkimuskeskuksia, kuten Max Delbrückin molekyylilääketieteen keskus, Max Planckin inhimillisen kehityksen instituutti, Leibnizin molekyylifarmakologian tutkimuskeskus ja Max Planckin infektiobiologian instituutti.

Sijainnit

Berliini

Osoite
Charité — Universtätsmedzin Berlin
Charitéplatz 1

10117 Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin