Lue virallinen kuvaus

Saint James School of Medicine on kansainvälinen lääketieteellinen koulu, jossa on kaksi kampusta Anguillan ja St. Vincentin ja Grenadiinien Karibian saarilla. Opiskelijat opiskelevat perusopintoja yhdellä Karibian kampuksistamme ja sitten tutkivat kliinisiä tieteitä kliinisen kierto-ohjelman kautta Yhdysvalloissa sijaitsevissa sairaaloissa.

Saint James School of Medicine on perustanut vuonna 2001 lääketieteellisten opettajien ja lääkäreiden yhteenliittymän yliopistoista ja oppilaitoksista Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Sataja opiskelijoita on valmistunut Saint Jamesista koulun perustamisen jälkeen. Meillä on nykyisin noin 1 000 opiskelijaa .

Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille USA: sta ja Kanadasta laadukasta ja kohtuuhintaista lääketieteellistä koulutusta . Saint Jamesin opetussuunnitelma valmistaa opiskelijoita Yhdysvaltojen lääketieteellisen lisensointikokeelle (USMLE) ja valmistuneet voivat harjoittaa lääkärinä Yhdysvalloissa ja Kanadassa .

Tehtävämme

Saint James School of Medicine (SJSM) tehtävänä on auttaa motivoituneita opiskelijoita ymmärtämään unelmansa lääketieteellisestä urakehityksestä riippumatta heidän etnisistä, uskonnollisista ja kulttuurisista taustastaan. Käytämme innovatiivisia opetusmenetelmiä muotoilemalla oppilaiden mieliä ja henkeä ja auttamalla heitä muuttamaan ihmisruumiin ja mielen myötätuntoisiksi parantajiksi. Opiskelijamme ovat koulutettuja harjoittamaan ammattiaan luottamuksella, tasapainoisesti nöyryyttä ja myötätuntoa.

Kymmenen syytä valita Saint James

 1. Sama korkeatasoinen lääketieteellinen koulutus ja mahdollisuudet kuin Yhdysvalloissa ja Kanadan lääketieteellisissä oppilaitoksissa, 1/3 kustannuksista
 2. CAAM-HP: n akkreditoima, tunnustettu Kanadan lääketieteellisen neuvoston hyväksymä. Meidän lääketieteellinen koulu on listattu lääkärikoulujen maailmassa, jossa on ECFMG® Sponsor Note. Sponsorointiasiakirjassa ilmoitetuille valmistumisvuosille opiskelijamme ja tutkinnon suorittaneet voivat hakea ECFMG: lle ECFMG-sertifikaattia ja USMLE® -ohjelmaa askelena ECFMG-sertifiointiin.
 3. Olemme ensimmäinen Karibian lääketieteellinen koulu tarjoamaan USMLE Step 1 Pass takuu.
 4. Alhaisin lukukausi kaikkien akkreditoitujen lääketieteellisten oppilaitosten keskuudessa, ja lukukausimaksu on 6,100 dollaria per lukukausi
 5. Apurahat ja lainat
 6. MCAT valinnainen
 7. Kolme ilmoittautumisjaksoa vuodessa. Aloita opintonsa valitsemalla
 8. Alhainen opiskelija-to-tiedekunnan suhde
 9. Kliiniset kiertoajat ovat taatut ACGME: n hyväksytyissä sairaaloissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa
 10. Korkea vastaavuusaste. Valmistuneilla on tällä hetkellä Yhdysvalloissa ja Kanadassa sairaaloissa monenlaisia ​​erikoisuuksia.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

M.D.

Saint James School of Medicine

Tarjoamme sinulle kohtuuhintaisen, käytännön lääketieteellisen koulutuksen, jotta voit valmistautua pitkään, palkitsevaan lääketieteelliseen uraan. Ylin MD-ohjelma kattaa ... [+]

Tarjoamme sinulle kohtuuhintaisen, käytännön lääketieteellisen koulutuksen, jotta voit valmistautua pitkään, palkitsevaan lääketieteelliseen uraan. Ylin MD-ohjelma kattaa perus- ja kliiniset tieteet. 10-lukukauden ohjelma vie läpi USMLEn vaiheet 1 ja 2, valmistumisesi lääketieteen tohtorin tutkintoon.

Karibian perustaidot

Vietät viisi lukukautta (20 kk), jotka opiskelevat Basic Sciences -ohjelmaa kahdella Karibian lääketieteen kampuksella, Saint James Anguilla tai Saint James St Vincent. Turvalliset, ystävälliset kampustamme tarjoavat sinulle positiivisen oppimisympäristön ja läheisen tukisyhteisön, jossa on yksi-one tutorointi, mentorointi, oppimismahdollisuudet oppilaille, opiskelijaklubeille ja aktiviteeteille.... [-]

Saint Vincent ja Grenadiinit Arnos Vale
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi