Saint James School of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Saint James School of Medicine on kansainvälinen lääketieteellinen koulu, jossa on kaksi kampusta Anguillan ja St. Vincentin ja Grenadiinien Karibian saarilla. Opiskelijat opiskelevat perusopintoja yhdellä Karibian kampuksistamme ja sitten tutkivat kliinisiä tieteitä kliinisen kierto-ohjelman kautta Yhdysvalloissa sijaitsevissa sairaaloissa.

Saint James School of Medicine on perustanut vuonna 2001 lääketieteellisten opettajien ja lääkäreiden yhteenliittymän yliopistoista ja oppilaitoksista Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Sataja opiskelijoita on valmistunut Saint Jamesista koulun perustamisen jälkeen. Meillä on nykyisin noin 1 000 opiskelijaa .

Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille USA: sta ja Kanadasta laadukasta ja kohtuuhintaista lääketieteellistä koulutusta . Saint Jamesin opetussuunnitelma valmistaa opiskelijoita Yhdysvaltojen lääketieteellisen lisensointikokeelle (USMLE) ja valmistuneet voivat harjoittaa lääkärinä Yhdysvalloissa ja Kanadassa .

Tehtävämme

Saint James School of Medicine (SJSM) tehtävänä on auttaa motivoituneita opiskelijoita ymmärtämään unelmansa lääketieteellisestä urakehityksestä riippumatta heidän etnisistä, uskonnollisista ja kulttuurisista taustastaan. Käytämme innovatiivisia opetusmenetelmiä muotoilemalla oppilaiden mieliä ja henkeä ja auttamalla heitä muuttamaan ihmisruumiin ja mielen myötätuntoisiksi parantajiksi. Opiskelijamme ovat koulutettuja harjoittamaan ammattiaan luottamuksella, tasapainoisesti nöyryyttä ja myötätuntoa.

Kymmenen syytä valita Saint James

  1. Sama korkeatasoinen lääketieteellinen koulutus ja mahdollisuudet kuin Yhdysvalloissa ja Kanadan lääketieteellisissä oppilaitoksissa, 1/3 kustannuksista
  2. CAAM-HP: n akkreditoima, tunnustettu Kanadan lääketieteellisen neuvoston hyväksymä. Meidän lääketieteellinen koulu on listattu lääkärikoulujen maailmassa, jossa on ECFMG® Sponsor Note. Sponsorointiasiakirjassa ilmoitetuille valmistumisvuosille opiskelijamme ja tutkinnon suorittaneet voivat hakea ECFMG: lle ECFMG-sertifikaattia ja USMLE® -ohjelmaa askelena ECFMG-sertifiointiin.
  3. Olemme ensimmäinen Karibian lääketieteellinen koulu tarjoamaan USMLE Step 1 Pass takuu.
  4. Alhaisin lukukausi kaikkien akkreditoitujen lääketieteellisten oppilaitosten keskuudessa, ja lukukausimaksu on 6,100 dollaria per lukukausi
  5. Apurahat ja lainat
  6. MCAT valinnainen
  7. Kolme ilmoittautumisjaksoa vuodessa. Aloita opintonsa valitsemalla
  8. Alhainen opiskelija-to-tiedekunnan suhde
  9. Kliiniset kiertoajat ovat taatut ACGME: n hyväksytyissä sairaaloissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa
  10. Korkea vastaavuusaste. Valmistuneilla on tällä hetkellä Yhdysvalloissa ja Kanadassa sairaaloissa monenlaisia ​​erikoisuuksia.

Sijainnit

Arnos Vale

Osoite
Arnos Vale, St. George, Saint Vincent ja Grenadiinit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin