Universal Caribbean University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa

UCU lupaa hyödyntää uusia innovaatioita ja korkean teknologian oppimisvälineitä tulevien nuorten lääkäreiden, tutkijoiden ja tutkijoiden kouluttamiseksi ja kouluttamiseksi paremmin 2000-luvulle.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Miksi valita UCU?

 • Edullinen, yksinkertaisesti sinulle suunniteltu koulutus.
 • Korkeasti koulutetut professorit, joilla on MD-tutkinto / jatko-tutkinto ja joilla on kokemusta lääketieteen opiskelijoiden opettamisesta vastaavilla aloilla.
 • 1:10 Opettajan ja opiskelijan suhde. Yksi opiskelijoiden mentoroinnista USMLE-vaiheen 1 ja 2 tenttien läpäisemistä varten.
 • Tutkimusmahdollisuudet kliinisinä vuosina sidosairaaloissa ja muissa tutkimuslaitoksissa.
 • UCU tarjoaa apua hakijoiden hakemisessa ja Yhdysvaltojen oleskeluluvan saamisessa.

Tiedekunta ja opiskelijat tekevät yhteistyötä rakentaakseen vahvan perustan, joka sisältää:

 1. Aktiivinen oppiminen ja kriittinen ajattelu.
 2. Tehokas viestintätaidot.
 3. Opetus, joka on suunnattu lääketieteellisen koulutuksen suorittaneille ja vaadittavien lupakokeiden suorittamiselle Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa
 4. Opiskelijat ovat riittävän valmistautuneita sekä perustieteisiin että kliiniseen koulutukseen.
 5. Sitoutuminen edistämään sen yhteisön terveyttä ja hyvinvointia, jossa he palvelevat.

Kuinka Universal Caribbean University pyrkii saavuttamaan nämä tavoitteet:

 1. Yliopisto pyrkii kansalliseen ja kansainväliseen näkyvyyteen ammattitaidon, monimuotoisuuden, ajantasaisuuden ja strategisen kasvun kautta
 2. Oppilaisten lääkäreiden säännöllisten luokkaopetusten ja laboratorioiden lisäksi opetusosaston tehtävänä on:
  1. Didaktiset luennot, jotka on erityisesti suunnattu ongelmanratkaisutaitoihin
  2. Ryhmäkeskustelu ja ohjaus
  3. Osaamisasemat ja aktiivisen oppimisen ohjelmat
  4. Tietokoneistettu ja virtuaalinen käytännön oppiminen

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

Miksi St. Kitts?

 • Lähellä Yhdysvaltain mannerosaa.
 • paratiisi saari
 • Erittäin turvallinen
 • Ystävälliset ihmiset
 • 1 Yhdysvaltain dollari = 2,70 EY: n dollari (Itä-Karibian dollari)

Näimme tarpeen parempaan lääketieteelliseen kouluun, joka todella välittää opiskelijoiden tulevaisuudesta.

Uutena lääketieteellisenä kouluna UCU hankkii kaikki tarvittavat akkreditoinnit yliopistomme menestymiseksi, joten opiskelijamme voivat olla ylpeitä sanoessaan: "Olemme valmistuneet Universal Caribbean University ". UCU: n ohjelmassa hyödynnetään uusia innovaatioita ja korkean teknologian oppimisvälineitä tulevien nuorten lääkäreiden, tutkijoiden ja tutkijoiden kouluttamiseksi ja kouluttamiseksi paremmin 2000-luvulle.

Kun kasvaa, niin tulee myös yliopistoamme.

Tilamme on hyvin varustettu nykyaikaisimmalla luokkahuoneella opettajilleen ja opiskelijoilleen, joihin mahtuu 30 opiskelijaa kerrallaan. Luokkahuoneissamme on 60 tuuman televisio, jotta et vain kuuntele luentoja, vaan opiskelijat katsovat myös interaktiivisia oppimisvideoita. Uskomme, että koulutuksen tulisi olla nautinnollista.

Korostamme ennaltaehkäisevän lääketieteen koulutusta ja muita erityisohjelmia, joiden tarkoituksena on kouluttaa opiskelijoita, joista tulee lopulta maailmanluokan päteviä lääkäreitä potilaille missä tahansa ympäristössä, olipa kyse sitten maaseudun sairaalasta, etäyhteisöstä, yksityisestä käytännöstä tai suuresta lääkärikeskuksesta.

Tarjoamme useita ohjelmia St. Kitts -lääketieteellisessä koulussa, pääkonttorimme sijaitsee Floridassa kliinisiä toimistoja varten. Ohjelmamme sisältävät nelivuotiset MD-ohjelmat

Jos etsit korkealaatuista lääketieteellistä koulutusta ulkomailla ja tunnet olosi kotoisaksi, Universal Caribbean University on oikea paikka sinulle.

Tehtävä

Tavoitteenamme UCU: n lääketieteellisessä koulussa on valmistaa opiskelijamme tulevalle lääketieteen ammattilaisten sukupolvelle johtamisen, huippuosaamisen ja elinikäisen oppimisen edistävän koulutuksen avulla.

Tiedekunta ja opiskelijat tekevät yhteistyötä luodakseen vahvan perustan aktiivisella oppimisella ja kriittisellä ajattelulla, tehokkaalla viestintätaidolla, sitoutumisella edistämään palvelemansa yhteisön terveyttä ja hyvinvointia.

Tiesitkö

Yhdysvalloissa on pulaa jopa 120 000 lääkäristä vuoteen 2030 mennessä. Pula jaetaan neljään laajaan luokkaan: perusterveydenhuolto, lääketieteelliset erikoisuudet, kirurgiset erikoisuudet ja muut erikoisuudet. Perusterveydenhuollon lääkäreistä 14 000–49 300 ja muusta kuin perusterveydenhuollon erikoislääkäreistä 34 000–70 000 lääkäriä.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Sijainnit

Basseterre

Osoite
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Saint George Basseterren seurakunta, Saint Kitts ja Nevis

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin