Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa University of Medicine & Health Sciences

State-of-the-art Karibian lääketieteellisen koulun catering yksilölliset tarpeet sen opiskelijoille. UMHS pyrkii huippuosaamista, keskittyen pieni luokkakoot, korkea opiskelija säilyttäminen ja valtava tuloksia, jotka auttavat opiskelijoita saavuttamaan unelmansa.

UMHS kampuksilla

The University of Medicine ja Health Sciences (UMHS) kampuksen on vilkas ilmapiiri, joka tuo mieleen kollegiaalinen ympäristössä. Opiskelijat, tiedekunnan ja henkilökunnan jäsenet ovat kaikki omistettu lääketieteellinen koulutus. Eksoottinen paratiisi, St. Kitts erottuu henkeäsalpaava luonnon kauneutta. Kehua kristallinkirkkaat vedet, hiekka pehmeä rannat, koskematon ekosysteemien trooppisten sademetsien ja upea lepotilassa tulivuori. St. Kitts tarjoaa jokaiselle jotakin.

St. Kitts Campus

Opiskelija suorittaa Basic Science Program UMHS kampuksen Karibian saarella St. Kitts. Ensimmäisten neljän lukukauden St. Kitts, opiskelijat joutuvat malli oppimisympäristö, joka asettaa standardin modernin lääketieteen koulutusta.

Teknologia-Based Campus

UMHS toimii yksi uusimmista ja tekniikka kehittynyt kampuksilla. Kampuksella tarjoaa tekniikan kehitys on huippuluokan terveydenhuollon opetusta. Langaton ja verkottunut kampus on keskeinen osa varmistaa, että opiskelijat ovat valmiita loppuun koulutusohjelmaa. Hyödyntäminen ja ymmärtäminen opetusohjelmistojen ja automaattinen opetusohjelma oppiminen korostuu koko oppimisprosessia.

Kaikki luokkahuoneet ja laboratoriot on varustettu uusinta AV-laitteet ja on langaton liitettävyys opiskelijoille pääsyn tiedekunnan PowerPoint-esitykset ja luokka muistiinpanoja. Maksimoimaan oppiminen, opiskelijoiden tulee tuoda kannettavan tietokoneen / tabletti tietokoneita luokkaan.

Tunnustuksia ja HYVÄKSYNNÄT

UMHS opiskelijat ovat oikeutettuja istumaan Yhdysvaltain Medical Licensing suorittamisesta sen seurauksena IMED ja WHO AVICENNA listauksia.

Sen lisäksi, että St. Kitts akkreditointia, University of Medicine ja Health Sciences (UMHS) on myös täysi kuuden vuoden akkreditointia Akkreditointi komission Korkeakoulut of Medicine (ACCM). Kansainvälisesti tunnustettu Akkreditoija, ACCM (accredmed.org) seuraa Liaison Committee of Medical Education (LCME) standardit akkreditointi. LCME on valtuuttanut Yhdysvaltain opetusministeriön kuin accreditor Yhdysvaltain ja Kanadan lääketieteelliset koulut.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

Siirtyä kanssa lääketieteen tohtori tutkinto (MD), opiskelijan on läpäistyään perus- ja kliinisessä tieteessä ohjelmia ja siirtää Yhdysvalloissa Medical Licensing Tutkimu ... [+]

Visiomme on olla boutique lääketieteellisen koulun opiskelijoille, jotka ansaitsevat ja vaativat laadukkaan koulutuksen pienessä kouluympäristössä. Meidän tiedekunta on erittäin valtuutetuista ja palvelukseen pääasiassa Yhdysvalloista. He rakastavat opettaa ja omistaa lähes 100% ajastaan ​​opiskelijoille.

Basic Science Program, lukukautta 1-4, sijaitsee meidän state-of-the-art kampuksella kauniilla Karibian saaren St. Kitts. Perinteinen lääketieteellisen koulun opetussuunnitelmaan vertaa useimpiin Yhdysvaltain lääketieteellisissä tiedekunnissa. Opiskelijat testataan lohkossa muodossa koko lukukauden. Hylly tutkimukset, jotka simuloivat mini USMLE-tyyliin tutkimukset ovat myös integroitu lukuvuoden ohjelma. Pre-kliininen altistus alkaa ensimmäisellä puoliskolla ja jatkuu koko Basic Science Program.... [-]

Saint Kitts ja Nevis Basseterre Yhdysvallat New York
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi