Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Romaniassa Iaissa sijaitsevan Grigore T. Popa -yliopiston lääketieteen ja farmasian yliopisto on yksi maan vanhimmista ja arvostetuimmista laitoksista, ja se luokitellaan syventävän tutkimuksen ja koulutuksen yliopistoksi. Yliopisto on Agence Universitaire de la Francophonien jäsen ja korkealla sijalla Top 500 500 -tapahtumassa, Times Higher Education ja 25 parhaan U-Multirank-listan joukossa. Yli 9000 opiskelijaa Romaniassa ja yli 80 maasta ympäri maailmaa opiskelee yliopiston neljässä tiedekunnassa. Koulutusprosessin painopistealueena on poikkeuksellisten asiantuntijoiden koulutus, joilla on vahva teoreettinen ja käytännöllinen tausta ja jotka pystyvät selviytymään kaikista kilpailuista kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Lääketieteellisen biotekniikan tiedekunta mukauttaa koulutusohjelmansa jatkuvasti työmarkkinoiden tarpeisiin. Kun otetaan huomioon hyvin koulutettujen asiantuntijoiden kasvava kysyntä biolääketieteen raja-alueilla, lääketieteellinen bioinsinöörityö tarjoaa kumppanuuden, jossa mahdollisuus on niiden käyttäjien puolella. Haluamme, että sinulla on rohkeutta ottaa elämäsi käsiisi bioinsinöörin voimalla, fysioterapeutin taitoilla, luottamuksella mielessasi ja koulutuksella ja hengellä tarjotaksesi mahdollisuuksia nostaa sinut korkeimmalle huipulle toteutuneiden unelmien onnellisuus.


Kun olet valmistunut fysioterapiayrityksestä , työskentelet terveydenhoitopalvelujen alalla, joka liittyy suoraan kuntoutukseen ja optimoi potilasfunktion, lapsen tai aikuisen, jotta hän voi osallistua integroitumaan tiettyihin elämäntoimiin.

Fysioterapeutit asettavat staattisiin ja dynaamisiin liikuntaohjelmiin perustuvien yksilöllisten terapiasuunnitelmien vaiheet kliinisen diagnoosin mukaan ja käyttävät fysioterapiatekniikoita, kineettistä, ennalta ehkäisevää apua ja motorista kuntoutusmenetelmää.
Astu fysioterapian houkuttelevaan yliopistoon !

Älä epäröi OTA YHTEYTTÄ:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro


Lisää tietoa: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Biotekniikan erikoistumisopinnot valmistetaan sairaaloissa, akateemisissa laitoksissa, lääkeyhtiöissä, proteesilaitoksissa ja valtion virastoissa.

Lääketieteellisen biotekniikan asiantuntijat työskentelevät monimutkaisten lääketieteellisten laitteiden kanssa, suunnittelevat, kehittävät tai testaavat lääkinnällisiä laitteita ja osallistuvat aktiivisesti yhdessä lääketieteellisen henkilökunnan kanssa potilaiden toipumiseen.

Lääketieteelliset biotekniikka-aineet käyttävät biologiaa, fysiikkaa, matemaattisia malleja ja tietokonemulointia koskevaa osaamista uusien terapioiden ja lääketieteellisten bioteknologioiden kehittämiseen.

Katso futuuria BIOENGINEERIN voimalla!

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
ancagalaction@yahoo.com
Lisää tietoa: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Sijainnit

Iaşi

Osoite
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iașin lääni, Romania

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin