ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Higher School Osteopatian syntyi huhtikuussa 1990 sen nykyinen puheenjohtaja ja johtaja Roger Caporossi Studies, osteopaatti valmistui Teaching Company, Studies & tekniikat Osteopaattinen Research, asiantuntija koulutus ja käytännöistä tässä lajissa.

Perustaminen yksityisten korkeakoulujen rekisteröity rehtori Academy of Créteil - kansleri yliopistojen hyväksymä terveysministeriön antamalla asetuksella 9 päivänä elokuuta 2007, tehtävän ESO on muodostaa yksinomainen ammattilaisten, johtajat ja toimivaltaisia, mukaan suositusten International Society Osteopatian ja Maailman terveysjärjestön ehkäisyn ja terveyden säilyttäminen Organization.

ESO on historiallinen koulu osteopaattisen koulutuksen jälkeen poikamies Ranskassa. Todellakin, koska sen perustamisesta, perustaminen vie edeltäjä lähestymistapa koulutukseen osteopatia olemalla ensimmäinen:

vapauttaa Ranskassa, kun ylioppilastutkinnon tai vastaavan, koko kurssin yliopisto tyyppiä, 5 vuotta peruskoulutuksen koko ajan osteopatia, pyytää Linja terveys- ja sosiaaliministeriön laillisuuden ensimmäisen osteopaattisen koulutuksen jälkeen kandidaatin (1990) hakea rekisteröintiä sen korkeakoulutusta kanssa opetusministeriön (1992) formaatti opetusta asetettuja normeja Euroopan unionin Bologna (2001) vireille tarkastelun valinnan lopussa ensimmäisen vuoden aikana, integroitu valmistelevat (2003) sisällyttämään valmistumisen Ranskan Osteopatia aste, National Directory of Professional sertifioinnit (tutkintotodistus sertifioitu taso II asetuksen 10. huhtikuuta 2009 - OJ 21 huhtikuu 2009). Vuonna 2014 ESO vahvistettiin sisällyttämällä tutkinnon tason I (ministeriön asetuksella 20. tammikuuta 2014).

ESO on myös ja varsinkin ensimmäinen koulu osteopaatin olla ISO 9001 osalta vuoden 2003 toukokuussa laatua opetuksen, organisaatio ja johto Lloyd Register Quality Assurance, nro 1 maailmanlaajuisen organisaationsa sertifioinnin kansainväliset laatuvaatimukset. Tämä sertifiointi vahvistaa Ranskan Akkreditointi komissio (COFRAC) 13. toukokuuta 2003. Laatu opetussuunnitelman ehdottaman ESO, organisaatio, sisältö ja kesto ovat tänään ammattiin referenssinä peruskoulutus osteopatia, standardi, joka toimielimet ovat hengitystiheys vaativampia Ranskassa ja Euroopassa.

Sydämessä sijaitseva yliopiston kampukselle Marne-la-Vallée, Higher School Osteopatian on hyvällä paikalla, joka mahdollistaa sen ranskalaisten ja ulkomaisten opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa korkea-asteen opintoihin hiljaisella ja vihreällä vaikka lähistöllä Pariisi (Roissy Charles de Gaullen lentokentällä ja Orly 30 min., Paris Gare de Lyon 20 minuuttia. RER A). ESO on tyytyväinen 600 opiskelijaa vuodessa, kaikilla koulutusasteilla. Matkaa muiden korkeakoulujen kampuksella edistää vaihtoa ihmisten välillä eri taustoja.

Kurssit opetetaan tiedekunnan 120 opettajaa: osteopaatit Ranskan ja ulkomaisten ammattilaisten lääketieteen asiantuntijoiden, tutkijoiden, yliopistojen, tutkijoiden, tietenkin assistentit, TD ja TP.

Miksi ESO

Oikean koulu osteopatian on välttämätöntä.

Kriteerit ESO

Tilavat huoneet, moderni ja mukautettu opetus osteopatian.
Virkaikää historiallisen ensimmäinen koulu Ranskassa muodostaa yksin osteopaatit yli 20 vuotta kansainvälisessä muodossa jälkeen bin.
Tutkinto on rekisteröity RNCP, taso I osaston
Läsnäolo todellisen osteopaattisen klinikan valvoo ammattilaiset että taataan hoito "todellinen" potilaat 4 vuoden opiskelun.
Academic kumppanuudet (Reims, Evry).
Real resursseja tutkimukseen osteopatia (laboratoriotiimiä).
Rikas ja voimakas opiskelijaelämään.
Upotuskorkeus lähes 100%.

ESO lukuina

6000 m2 tilat sydämessä yliopiston keskustan Cité Descartes.
160 sidosryhmien osteopaatit, terveydenhuollon ammattilaisia, tutkijoita.
40 kuulemisen huonetta sisällä IA integroitu klinikalla.
80 ulkoiset kurssit (sairaalassa, klinikalla liike, urheiluseura ...).
10% opiskelijoista kaksoistutkinto kurssi Master.
1 tutkimusyksikkö
1 dokumentaatiokeskus (kirjasto, mediakirjasto).
2 opiskelija asuntojen 150 huonetta ja 190 huonetta.

Sijainnit

Pariisi

École Superieure d'Osteopathie

Osoite
Cité Descartes, 8 rue Alfred Nobel
Champs-Sur-Marne

77420 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 64 61 66 21