University of Rzeszów - 6 Year M.D. Program in English, Faculty of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rzeszów on kasvava, vilkas kaupunki, noin 192 000 asukasta, joka sijaitsee Kaakkois-Puolassa. Rzeszowin yliopisto, joka on 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, on suuri julkinen yliopisto, jossa on yli 18 000 täysi- ja osa-aikaista opiskelijaa, joista 2 800 on läsnä lääketieteellisessä tiedekunnassa.

Rzeszówin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta Englanti-divisioona tarjoaa 6-vuotisen ohjelman, joka johtaa lääkäriin (MD). Lääketieteellinen tiedekunta English Division -opintojakso perustuu 6-vuotiseen eurooppalaiseen MD-ohjelmaan, joka koostuu 2 vuoden prekliinisestä harjoittelusta ja 4 vuoden kliinisestä harjoittelusta ja harjoittelusta sekä englannin kielikoulutuksesta.

6 vuoden MD-ohjelman sovellustiedot

Anatomian, histologian ja embryologian prekliininen ja kliininen opetus pidetään uudessa Morphological Science -rakennuksessa , jossa on moderni anatomia, histologia, oikeuslääketieteellinen lääketiede ja patomorfologiset laboratoriot. Tämä moderni rakennus on varustettu 250: n harjoittelijan opiskelijoille joka päivä ja luokkiin kuuluu 10-15 oppilasta. Kliininen koulutus annetaan 5 hengen ryhmissä. Morfologisen tiedeyksikön anatomian laboratorio on varustettu prosectortaulukoilla, joissa on kirurginen valaistus , konfokaalimikroskopia, laskennallinen tomografia forensis-lääketieteellisistä tarpeista, digitaaliset kolmiulotteiset ihmismallit virtuaalisessa anatomisessa pöydässä sekä täysin varustettu mikroskopian laboratorio. Jokaisella opiskelijalla on pääsy datapankkiristokirjaan, jossa on histologisia dioja ihmiselimiin.

Opiskelijoita opastetaan myös kliinisen maakunnan sairaalassa nro 1 ja kliinisen maakunnan sairaalassa nro 2 (kliinisen maakunnan sairaalan nro 2 vieressä Morfologisen tieteen rakennuksessa) Rzeszówissa ja useissa muissa paikallisissa sairaaloissa, jotka liittyvät lääketieteelliseen tiedekuntaan. Rzeszówin maakunnan sairaaloissa työskentelee yli 6000 lääketieteen ammattilaista .

Esikliinisen tutkimuksen kahden ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat suorittavat kursseja Anatomia, histologia, embryologia ja sytophysiologia, biokemia, biofysiikka, lääketieteellinen psykologia, fysiologia, molekyylibiologia, mikrobiologia parasiologian, immunologian, genetiikan, hygienian ja epidemiologian, tietotekniikan ja biostatiikan , Ensiapu, potilashoito, kansanterveys, lääketieteellinen etiikka, perheen tohtori ja hätäapua.

Pakolliset kesäharjoittelut kliinisessä sairaalan koulutuksessa suoritetaan usein paikallisissa sairaaloissa ja muissa Euroopan maissa, kuten Italiassa ja Saksassa.

Kliiniset kurssit vuosina 3-6 ovat patologia, patofysiologia, farmakologia, toksikologia, kliininen geenitekniikka, kuvantamistutkimus, dermatologia ja venerologia, tartuntataudit, katastrofilääketieteet, otolaryngologia, taudinaiheuttaja, sisätaudit, pediatria, sisätaudit, leikkaus, naistentautiotiede , Laboratoriodiagnostiikka, neurologia, perinnetieteet, anestesiologia, hätätaudit, silmätaudit, ydinlääketieteet, pulmonologia, transplantologia, psykiatria, ortopedia, neurokirurgia, urologia, onkologia, kliininen immunologia ja hätätapaus.

Tutkijalla, jolla on lääkärin ammattinimike, on mahdollisuus työskennellä julkisissa ja yksityisissä terveydenhuollon laitoksissa, tutkimuslaitoksissa ja tutkimus- ja kehittämiskeskuksissa sekä terveydenhuollon kasvatustietoutta koskevassa neuvonnassa ja tiedon levittämisessä.

Lääketieteellinen tiedekunta Englanti-osasto seuraa vakiintuneesta lääketieteellisestä oppilaitoksestamme puolalaisia ​​asukkaita. Tätä ohjelmaa tarjotaan korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka ovat osoittaneet huippuosaamisen biologisissa ja fysikaalisissa tieteissä ja pystyvät suorittamaan prekliinisen ja kliinisen lääketieteellisen koulutuksen puhuttuihin ja kirjallisiin englantiin. Ehdokkaita arvioidaan akateemisen historiansa perusteella ja haastattelu, joka arvioi biologian, kemian, fysiikan ja englannin kielen taitoa.

Sijainnit

Rzeszow

Osoite
aleja Tadeusza Rejtana,16C
35-001 Rzeszow, Podkarpackien voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin