Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskele Portugalin vanhimmalla ja suurimmalla hoitokoululla

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) on julkinen korkeakoulu ja kansallinen ja kansainvälinen viittaus hoitotyön kurinalaisuuden kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Portugalin suurin ja vanhin hoitotyön koulu järjestää yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten terveys- ja korkea-asteen oppilaitosten kanssa koulutusta, joka on suunnattu uusiin sosio-demografisiin tarpeisiin ja monikulttuurisuuteen maailmanlaajuisten työmarkkinoiden tarpeisiin ja elinikäinen oppiminen, joka on ensimmäinen houkutteleva hoitotyön opiskelija.

Kansainvälisesti tunnustetaan ja haetaan sen tiedekunnan pätevyyttä, tutkimusta ja innovointia kirjastojen, simulaatiokeskusten, jatko- ja jatko-opetuksen laadun sekä hoitotyön tutkimuksen kannalta. Se on ensimmäinen Portugalin sairaanhoitokoulu opiskelijoiden, opettajien ja muiden kuin professorien akateemisessa, tieteellisessä, teknisessä ja kulttuurisessa liikkuvuudessa, mikä varmistaa, että yli 30 prosenttia tutkinnon suorittaneista on ulkomailla opiskeluaikana.

Kaikilla tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus osallistua laajennushankkeisiin yhteisössä, tutkimushankkeissa, innovaatio- ja yrittäjyyshankkeissa osana toimielintä, jonka Maailman terveysjärjestö tunnustaa yhteistyökeskukseksi.

ESEnfC: n kouluttamat ammattilaiset ovat yhteiskunnallisesti tunnustettuja globaalin koulutuksensa huippuosaamisesta, mikä edistää kulttuuria, jolle on ominaista henkilön keskeisyys, heidän luovuutensa, innovaationsa, sitoutumisensa kouluhankkeeseen, työhön / opiskeluun liittyvä tyytyväisyys ja kaikilla koulutuksen, innovoinnin ja tutkimuksen aloilla.

Koulutustarjonta hoitotyössä

Ammatillisen koulutuksen alalla ESEnfC suorittaa hoito- ja jatkokoulutuksia sairaanhoitajille muodollisia jatko- ja jatko-kursseja, jotka edistävät korkeimmalla tasolla inhimillistä, kulttuurista, tieteellistä ja teknistä koulutusta ja , ammatillista koulutusta muille teknikoille ja terveydenhuollon toimijoille omalla alallaan.

Ylioppilaskoulutusta vain edistävällä toimielimellä on yli 2000 hoitotyön opiskelijaa, joiden opiskelijat ovat yli 30 maassa.

Sillä on sopimuksia 120 yliopiston kanssa yli 30 maassa, joista 26 on viiteyliopistoja Brasiliassa. Se mahdollistaa kaksinkertaisen tutkinnon Santa Catarinan liittovaltion yliopistossa.

sijainti

Toimielin sijaitsee Coimbrassa, joka tunnetaan myös nimellä opiskelijoiden kaupunki.

ESEnfC: llä on kolme rakennusta: Polo A, joka sijaitsee Santo António dos Olivais'n seurakunnassa, Mondego-joen oikealla rannalla, hyvin lähellä Coimbran yliopiston sairaaloita (jotka ovat osa CHUC-sairaalaa ja Coimbran yliopistokeskusta); Polo B, joka sijaitsee São Martinho do Bispon seurakunnassa (joen vasemmalla rannalla), aivan CHUC: n yleisen sairaalan vieressä (tunnetaan myös nimellä Covões-sairaala); ja Polo C, myös Santo António dos Olivais'n seurakunnassa, Rua Dr. José Alberto Reis.

Sijainnit

coimbra

Osoite
Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001
coimbra, Coimbra District, Portugali

coimbra

Osoite
Rua 5 de Outubro | Apartado 7001
coimbra, Coimbra District, Portugali

coimbra

Osoite
Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232
coimbra, Coimbra District, Portugali

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin