Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme?

Olemme oppilaitoksessa ainutlaatuisen mallin maailmassa joustavuutta ja vaikutusmahdollisuuksia, joka antaa opiskelijalle, koska se voi valita oman koulutusohjelmaa mukaan elämänsä tarkoituksen.

Tukee tieteen positiivisen psykologian, yliopistomme malli takaa kilpailukykyä opiskelijoiden globaaliin markkinatalouteen ja edistää hyvinvointia ja onnellisuutta yhteisön jäsenet.

Nykyään 29 kampus sijaitsee 18 osavaltiossa Meksikossa ja TecMilenio Online® tarjous 2 koulutusohjelmiin, 28 uraa, 8 toimeenpano- ja uran 7 maisteria. Ottavat vision "kouluttaa ihmisiä elämään tarkoituksen ja taidot saavuttaa" yhteisöömme koostuu:

  • 60000 Valmistuneet
  • Yli 51000 Opiskelijat
  • Yli 4500 opettajaa
  • 1600 työntekijää

Kuten oppilaiden täytyy kehittää taitoja, jotka ovat haluttuja työnantajia, TecMilenio Yliopisto pyrkii jatkuvan parantamisen akateemisen laadun tarjotaan.

Edut on saatu, joilla on hyväksyntä ovat:

  • Pesiä ja systemaattinen prosessi, jotka auttavat jatkuva parantaminen yliopiston.
  • Tarjoavat asemointi markkinoilla sanoa, että sen parametrit ovat laadultaan tunnettuja.
  • Lisää vaihtoehtoja saavuttaa sopimuksia kansainvälisten yliopistojen.
school1

HISTORIA

A14 vuotta perustamisestaan ​​TecMilenio yliopisto on muutoksessa, joka vastaa globaalit megatrendit ja vaatimuksiin työelämän antaakseen opiskelijoita kehittämään elämänsä tarkoituksen ja tulla näyttelijä ja järjestäjä hänen oman oppimisen. Uusi yliopisto mallissa on 3 innovatiivisia ominaisuuksia. Kun otetaan huomioon kaikki tekee ainutlaatuisen mallin Meksikossa ja maailmassa.

räätälöity opettavainen kokemus Se antaa opiskelijalle mahdollisuuden valita 40% niiden opetussuunnitelman osaamisen todistuksia sopivaksi ammatillisia etuja opiskelijan vahvistamaan jatko profiilia.

tekemällä oppimista Se on peruskomponentti jokainen aiheista. Käytännön kokemus on suunniteltu opiskelija vahvistaa ja sisäistää paljon entistä tärkeämpää oppia ja näin tulee merkittäviä. Opiskelija kattaa neljä olennaista seikkaa oppiaineiden ja kaikkien koulutusohjelmien: kokemus, käsitteellistää, pohtivat oppimisen ja osaamisen hankkiminen osoittaa.

Paras paikka opiskella ja valmistautua olla onnellinen Se on kolmas ominaisuus, ja tämän yliopisto sisällytetty opiskelija tarvittavat taidot hankkia työkaluja ja toimintatapoja, joiden avulla he voivat kehittää hyvinvointia, onnellisempia ja on elämän tarkoitus. Tämä merkitsee sitä, että opiskelija vuorovaikutuksessa eri tieteenalojen positiivisen psykologian.

Ja varmistaa niiden onnistunut integroituminen työelämään, opiskelija elää Business lukukausi tai kaksi Tetramestres Business valtuutusjärjestelmissä sen materiaalien läpi upottamalla suunnitelmallisesti ja arvioida niiden opettajat ja johtajat yhtiön, joka toimii yhteistyössä työllisyystilanne.

school1
Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidad Tecmilenio

Professional kehittää tehokas ja terveellinen ravitsemukselliset strategioita. ... [+]

Graduate profiili Arvioida ravitsemustilaa yksilöiden ja sosiaalisten ryhmien. Suunnitella ja arvioida tehokkaita ravitsemuksellisia strategioita mukaan ongelmiin yksilöiden ja sosiaalisten ryhmien. Kattavasti hoitaa ruokapalvelut erityyppisiä. Luo ja hallinnoi yritysneuvonnan ja konsultointi aloilla ravitsemus. Käytä tieteelliset periaatteet ja eettiset päätöksentekoa fi. Tehokkaasti integroida moniammatillisessa tiimissä. Edistää myönteistä ja tehokasta muutoksia elämäntapa ihmisiä. kenttätyö Sairaaloiden, klinikoiden ja terveyskeskuksissa. Kuntosaleja, koulut ja yritykset, jotka tarvitsevat tukea ravitsemuksen ammattilaisille. yksityinen lääkäreiden vastaanotoilla. Voittoa tavoittelemattomat yhteisöt ja valtion laitokset. henkilökohtaista huomiota potilaisiin, joilla jatkuvan hoidon tarvetta niiden ravitsemustilan. Oman yrityksen. opetussuunnitelma ... [-]
Meksiko Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 More
Heinäkuu 2020
Espanjalainen
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Video Institucional 2014 Universidad Tecmilenio

Mensaje del Rector – Diciembre 2016