Lue virallinen kuvaus

Jatko edustaa korkeinta koulutustaso Meksikossa ja sen ensisijaisena tavoitteena on ammattilaisten koulutukseen, asiantuntijoiden, tutkijoiden, humanistit tekniikan ja opettajien ja tutkijoiden osaa soveltaa, innovoida ja välittää nykytiedon akateemisesti relevantti ja yhteiskunnallisesti merkityksellisiä eri alojen ja tieteiden; mahdollisuus vaikuttaa kehitykseen Aguascalientes ja Meksikon.

Autonominen yliopisto Aguascalientes on vakiinnuttanut itsensä johtavana akateeminen status ja ennustetut kansallisesti ja kansainvälisesti sen akateemista laatua, lisääntynyt koulutusmahdollisuuksia, tutkimusta ja teknologian kehittämistä, sillä sekä kulttuurin levittäminen ja asioihin vaikuttamista sosiaalisia joka on ansainnut arvostusta ja tunnustusta, koska on on 92% sen institutionaalisilla ohjelmilla ja 100% sen toimielinten välisiä jatko-ohjelmia kansallispuiston laatuohjelmassa jatko (PNPC) National Council of Science and Technology Meksikossa hallintoelin tieteen ja teknologian maassa; vaikka kansainvälisesti jatkamme lisätä ohjelmia arviointiin eri virastojen. Toimielimen on myös 14-ohjelmia erikoisalaa liittyvät terveyssektorin suuntautunut ammatillinen ohjelmia, joista 78% on tasolla 1 suorittaman arvioinnin toimielinten valiokuntien arviointia of Higher Education ( CIEES); ja 21% ovat hyväksymiä PNPC. Vastaavasti 36% jatko-ohjelmia on arvioitu kansainvälisellä tasolla etenkin tehtävään Iberoamerican yliopiston Association of Graduate Studies (AUIP) ja Akkreditointi neuvoston kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat (ACBSP): tohtori hallinto Sciences, tohtori biologisia, tohtori sosiokulttuurinen Studies, Master of Educational Research, Master of Science: alueen kasvibioteknologian ja toksikologian, Master of Science Agronomic optioita tai Veterinary, filosofian maisteri ja Tietotekniikkainstituutin, Master vero- ja hallintotieteiden maisteri, saavuttaminen siten kohdistaen meidän jatko-ohjelmia laatutasoa maailmanlaajuisesti kilpailukykyisiä. Tällä hetkellä on kaksi jatko-ohjelmia arvioidaan.

UAA on integroitu opetus jatko-ohjelmia, joka vastaa Selkeitä elinikäiseen oppimiseen, joilla on korkea laatu tukena niiden tunnustamista järjestöjen ja / tai standardien huippuosaamisen tarjontaa ja joustavuutta lisääviä jotka mahdollistavat osoite eri koulutustarpeita ammattilaisten mukana niitä. Lisäksi siellä on monipuolinen valikoima, joka sisältää sekä suuntautunut ammatti ja tutkimusta, sekä institutionaaliset ja viranomaisten välistä ohjelmia, jotka täyttävät sosiaalisten tarpeiden ja kyky yliopiston tarjoamaan heille ohjelmia.

Haluavat akkreditoitua jatko-ohjelmia sekä kansallisesti että kansainvälisesti on ollut selvä viittaus ponnistelut yliopistossa. Toisaalta, koska hän on ohjannut kehitystä jatko pyritään saavuttamaan korkeat laatuvaatimukset; Toiseksi, koska tämän saavuttamiseksi, se on suunniteltu ja toteutettu varmuus järjestelmän ja laadun parantamiseen jatko on johtanut suuren prosenttiosuuden valtuutettujen ohjelmien ja korkea keskimääräinen hyötysuhde pääte.

Tunnusmerkki jatko ohjelmia autonominen yliopisto Aguascalientes on.

 • Opetussuunnitelmien.
 • opiskelijakeskeisen ohjelmia, joissa ohjaaja jäsen tiedeneuvoston ohjelman seurantaa ja ohjaaja, joka opastaa harjoittelussa osoitetaan.
 • Tutkimuksen kohteet voivat olla alueella tai laitoksen ulkopuolella, kannustetaan opiskelijoiden liikkuvuutta ja koulutusta kilpailukykyinen globaalissa maailmassa.
 • Hankitun koulutuksen avulla kehittää tutkimuksen, teknologian kehittämisen, innovoinnin ja sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseen.
 • Jatko-ohjelmia UAA, tuetaan omalla akateeminen henkilöstö, päteviä ja kokeneita ja riittävät täyttämään opiskelijoille varmistaa koulutuksen tutkijana ja vanhempi ammattilainen. Suuri osa opettajien tunnustetaan National Tutkijat System, toimivaltaisten tuotannon, siirron ja tiedon soveltaminen kansallisten ja kansainvälistä tunnustusta.
 • Jatkuva päivittäminen tieto on erittäin tärkeää, että jokainen ammattilainen. Siksi autonominen yliopisto Aguascalientes kehottaa kaikkia ammattilaisia ​​Varmista Academic Excellence opiskelee jatko kurssi tämän yliopiston ja saavuttaa kilpailukykyinen ja tarjota konkreettisia ratkaisuja ammattitoiminnassa.

Opiskelemaan autonominen yliopisto Aguascalientes päästä:

 • Tiedot, taidot, asenteet ja arvot vastaamaan heidän ammatillista kehitystä, tutkimusta enfrenarse työvoimaan ja edistää Aguascalientes ja Meksikossa.
 • Linkittää itse, asiantuntijoiden Opettajat kokivat toiminnan kautta tieteen, teknologian ja ammatillinen tutkimus nosti opetussuunnitelmassa.
 • Joka yhdistää kansallisia ja kansainvälisiä ansiosta neuvoja vastuullisen tuutorikoulutuksen ammattilaisia.
 • Kokemusta monitieteistä, tieteidenvälistä ja joukkue, jakaa etenemistä opinnäytetyön tai käytännön työtä opiskelijoiden kanssa eri aihealueilta työtä.

Kaikista edellä esitetyn tutkimuksen pääosasto ja opinnot kutsuu sinut vierailemaan koulutusmahdollisuuksia käytettävissä autonomisen yliopiston Aguascalientes päivittää ja vahvistaa ammatillista koulutusta ja tutkimusta. Tervetulleita. !!!

Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master of Science optioiden Agricultural, Veterinary, on ohjelma 169 opintopistettä joustavia, tutoral tilassa keskittyen tutkimusyhteistyötä ja keskittyi opiskelijan etu ... [+]

Master of Science optioiden Agricultural, Veterinary, on ohjelma 169 opintopistettä joustavia, tutoral tilassa keskittyen tutkimusyhteistyötä ja keskittyi opiskelijan etuja, jotka tultuaan valita yhden seuraavista kahdesta tietämyksen aloilla : Agronomic Sciences and Veterinary Science.

Opiskelijat, jotka valitsevat alalla Agricultural Sciences kehittää tutkimushankkeen Safety ja elintarviketalouden tai maatalouden ekosysteemin ja luonnonvarat. Samalla opiskelijat, jotka valitsevat alueen Veterinary Sciences kehittää tutkimushankkeen liittyvää Kotieläintuotannon ja terveys. Neljän lukukauden, opiskelija suunnittelee ja kehittää Väitöskirjatutkimuksessaan esitellään puolivuosittain edistymistä seminaareja, kursseja eri pakollisia ja valinnaisia ​​aineita ja tekee täydentäviä toimintoja, jotka muodostuvat tutkijana ja asiantuntija alueella. Kaikki opiskelijat suorittavat osana akateemista ja tutkimustoimintaa ulkopuolella UAA edellytyksenä täydentäviä toimia ja akateemista liikkuvuutta. Opiskelijoiden liikkuvuus tukee UAA ja yleensä tuetaan joidenkin toimijoiden välistä yhteistyötä. Koko ohjelman jokainen opiskelija tuottaa vähintään yhden tuotteen tutkimus- ja / tai teknologian kehittäminen peräisin hänen thesis, yhteistyössä valvontakomitealleen.... [-]

Meksiko Aguascalientes
Heinäkuu 2020
Espanjalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Tavoite: kouluttaa ammattilaisia ​​erikoistunut visuaalisen kuntoutus, joilla on laaja tietämys tieteiden liittyen ihmisten näkökyky, jonka avulla ne voivat havaita, diag ... [+]

GENERAL TARKOITUS

Kouluttaa erikoistuneita ammattilaisia ​​visuaalisen kuntoutus, joilla on laaja tietämys tieteiden liittyen ihmisten näkökyky, jonka avulla ne voivat havaita, diagnosoimaan, hoitaa, kuntouttaa poikkeavuuksia Kaksiokulaarinen näkö ja köyhien näköhavainnon soveltamalla tekniikoita ja menettelyjä suorittavat parempi näkemys.

PROFIILI TULOSLASKELMA

Ohjelma optikot tai vastaava kandidaatin tutkinto

TIEDON

Alueilla taittumisen, piilolinssit, kiikari visio ja ensihoidon. Vuonna peruskäsitteet tietotekniikka ja uudet teknologiat. Tietämys alalla optometrian laitteita.

KYVYT

Analyysi- ja synteesi tiedot. Englanti ymmärtämistä. Ilmentymistä suun ja kirjallisesti. Ja ongelmanratkaisu lähestymistapa. Itseopiskeluun. Autogestión. ... [-]
Meksiko Aguascalientes
Heinäkuu 2020
Espanjalainen
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi