Lue virallinen kuvaus


IMU - paremman terveydenhuollon tulevaisuus


International Medical University (IMU) on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteen ja terveystieteiden yliopisto, jolla on yli 24 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. Yliopisto on Malesiassa ensimmäinen yliopisto, joka tarjoaa tavanomaista ja täydentävää lääkettä, kaikki yhdessä katossa. Yliopisto on perustettu vuonna 1992 kansainvälisellä maineella ja tarjoaa korkeatasoista koulutusta ennen yliopistoa, jatko-, jatko- ja jatkokoulutusta. Sen perustutkinto-ohjelmat koostuvat sekä paikallisista kappaleista (IMU-tutkinto) että kansainvälisistä kumppanirennoista (kumppanin korkeakoulututkinto).


IMU oli edelläkävijä maailman ensimmäisen Partner Medical School -ohjelman avulla, jonka ansiosta opiskelija voi aloittaa koulutuksensa Malesiassa suorittaessaan tutkintonsa kansainvälisessä yliopistossa. Viimeisen 24 vuoden aikana IMU on kasvanut lääketieteellisestä korkeakoulusta ja 5 kumppanuusyliopistosta vuonna 1992 kansainvälisesti tunnustettuun korkeakouluun, jossa on yli 30 maailmanluokan yliopistokumppania Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Irlannissa, Kiinassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. . Tämän yhteistyön avulla IMU on tarjonnut yli 3500 opiskelijalle mahdollisuuden suorittaa tutkintonsa näissä arvostetuissa yliopistoissa.


IMU: n pääkampus sijaitsee Bukit Jalilissa, Malediassa Kuala Lumpurissa. Vuodesta 1999 lähtien IMU on perustanut kliiniset kampukset Serembanissa ja Kuala Pilahissa (Negeri Sembilan, Malesia) sekä Batu Pahat ja Kluang (Johor, Malesia). Tällä hetkellä yliopistossa on yli 3400 opiskelijaa eri ohjelmissa, ja noin 2 980 opiskelijaa sijaitsee Bukit Jalilissa, kun taas toisessa 420 kliinisessä kampuksessa. IMU on myös ollut isäntänä yli 200 kansainvälistä opiskelijaa, jotka edustavat yli 30 maata eri puolilla maailmaa.

Tähän mennessä IMU tarjoaa pre-yliopisto-ohjelmaa: Foundation in Science, useita lääketieteen ja terveystieteiden perustutkinto-ohjelmia: lääketiede, hammaslääketiede, apteekki, farmaseuttinen kemia, hoitotyö, hoitotieteet, ravitsemus, ravitsemus, psykologia ja biolääketieteellinen tiede , Lääketieteen bioteknologia, kiropraktiikka, kiinalainen lääketiede sekä jatkotutkinnot: MSc ja tohtorintutkinnot lääketieteellisissä ja terveystieteissä (tutkimuksesta), kansanterveystiede MSc, maisterin tutkinto maisterin tutkinnosta, analyyttinen ja farmaseuttinen kemia ja MSc molekyylilääketieteessä. IMU: n opetussuunnitelma perusopetuksen ohjelmille on verrattu kansainvälisiin standardeihin, ja kansainväliset kumppanuusyliopistot hyväksyvät sen, että luotto siirretään asiaankuuluviin ohjelmiin.


IMU: n oppimismalli perustuu keskeisiin arvoihin, mikä edistää opiskelijoiden kehittymistä osaaviksi ja osaaviksi terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ovat kriittisiä ajattelijoita, heijastavia ja silti ennakoivia. Tavoitteena on luoda terveydenhuollon loppututkinnon suorittaneita, jotka ovat sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen ja saaneet hyvää kansalaisuutta, johtajuutta ja eettistä käyttäytymistä.

Jatkuva pyrkimys akateemiselle huippuosaamiselle siirtyminen tutkimukseen oli luonnollinen edistyminen lääketieteen ja terveydenhuollon tutkimukseen sekä lääketieteelliseen koulutukseen. IMU: n tutkimustoiminnan odotetaan parantuvan entisestään, kun tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinstituutti (IRDI) on käynnistetty syyskuussa 2012.

Yliopistolla oli suuri läpimurto vuonna 2010 terveydenhoitokeskustensa alkaessa, mikä antoi IMU: n henkilökunnalle ja opiskelijoille mahdollisuuden vastaanottaa ja hoitaa potilaita. Terveydenhuollon keskukset, jotka toimivat opetuspaikkana IMU-opiskelijoille, tuovat allopaattisen (Länsi) lääketieteen ja täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen alat yhteen katon alle.


Nykyään IMU on integroitu lääketieteellinen ja terveydenhuollon laitos, joka tarjoaa koulutusta, terveydenhuoltoa ja tutkimusta yhteistyössä joidenkin maailman arvostetuimpien yksilöiden ja yliopistojen kanssa lääketieteen ja terveydenhuollon alalla.


Näkemys

IMU on innovatiivinen maailmanlaajuinen huippuosaamisen keskittyminen oppimiseen ja tutkimukseen, joka tukee oppilaiden ja ammattilaisten yhteisöä, joka on sitoutunut palvelemaan yhteiskuntaa, edistämään opiskelijoiden kehittymistä saavuttaakseen todellisen potentiaalinsa päteviksi, eettisiksi, huolehtiviksi ja kansalaisten ja visionäärien johtajiksi.

IMU on sitoutunut akateemiseen vapauteen ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien periaatteisiin tiedon etsimisessä ja soveltamisessa, henkisen, kasvatuksellisen ja tutkimuksen tuottavuuden korkeimmissa normeissa; ja perustamalla yksilöä kunnioittava oppimisorganisaatio.


Opetusmatka

Koulutuslaitoksena tehtävämme on:

 • Jatketaan entisestään IMU: ta huippuyksikkönä lääketieteen, apteekin ja muiden terveystieteiden alan perusopintoihin
 • Perustetaan IMU keskus korkeakoulutukseen, joka tarjoaa koulutusta monitieteisten ohjelmien kautta
 • Perustetaan IMU keskuksena jatkokoulutukseen ja jatkuvaan ammatilliseen koulutukseen
 • Kouluttaa ammattitaitoisia ja taitavia ammattilaisia, joilla on korkeat eettiset normit, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan ja parantamaan yhteisön elämänlaatua
 • Kouluttaa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​innovatiivisten tietotekniikan, erityisesti tietotekniikan, avulla opetuksen ja oppimisen prosessissa


Laatupolitiikka

Tavoitteenamme on olla innovatiivinen oppimisen ja tutkimuksen huippuosaamiskeskus, joka tuottaa ammattitaitoisia, huolehtivia ja eettisiä ammattilaisia, jotka ovat elinikäisiä oppijoita. Olemme sitoutuneet saavuttamaan henkisen, kasvatuksellisen ja tutkimuksen tuottavuuden korkeimmat vaatimukset.


8 Oppimisjakauma-alueet

IMU noudattaa kaikkien ohjelmien lopputulosperusteisia opetussuunnitelmia. Tämä tarkoittaa, että kaikki IMU-tutkinnon suorittaneet täyttävät kaikki hänelle odotetut odotetut tulokset ohjelmassa. Nämä tulokset on suunniteltu varmistamaan, että jatko on valmis työpaikalla. On olemassa kahdeksan yleistä tulosdomeenia, jotka ovat seuraavat:

 • Perustieteiden soveltaminen ammatin harjoittamiseen
 • Psykomotoriset taidot
 • Perhe- ja yhteisöasiat terveydenhuollossa
 • Tautien ehkäisy ja terveyden edistäminen
 • Kommunikointitaidot
 • Kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu ja tutkimus
 • Itseohjautuva elinikäinen oppiminen, jolla on tietoa ja resurssienhallintaa
 • Ammattitaito, etiikka ja henkilökohtainen kehitys

Yksittäiset ohjelmat soveltavat edellä mainittuja aloja kehittääkseen erityisiä opetustuloksiaan. Nämä tulokset ohjaavat kaikkia opetussuunnitelman osa-alueita sisällön ja organisaation, toimitus- ja koulutusasetusten, arvioinnin ja laadun suhteen.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

International Medical University

Kolmivuotinen IMU Biomedical Science -ohjelma korostaa kliinisen laboratoriotyön taitoja ja ihmisen elinjärjestelmää. jännittävä ja dynaaminen alue, joka on erittäin tärk ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

Kolmivuotinen IMU Biomedical Science -ohjelma korostaa kliinisen laboratoriotyön taitoja ja ihmisen elinjärjestelmää. jännittävä ja dynaaminen alue, joka on erittäin tärkeä ihmisten sairauksien ymmärtämiseksi ja hoitamiseksi. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa koko kolmivuotinen ohjelma IMU: ssa tai opiskella osaa ohjelmasta IMU: ssa ja siirtää yliopiston kumppaneille Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuosittain on kaksi sisäänottoa - heinäkuu ja syyskuu.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

Meidän nelivuotinen IMU Dietetics with Nutrition -ohjelma on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, joilla on vahva kiinnostus ruokaan, ihmisiin, tieteen ja lääketieteen ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

Meidän nelivuotinen IMU Dietetics with Nutrition -ohjelma on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, joilla on vahva kiinnostus ruokaan, ihmisiin, tieteen ja lääketieteen. Opit elämää ja ravitsemustieteitä, tutkimalla ruokavalion ja ravitsemuksen roolia tautien ehkäisyssä ja hoidossa. Samalla tarjoamme myös tilisiirtomäärän kumppanivaltioiden yliopistoille Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Tämän ohjelman valmistuneet voivat toimia ravitsemusterapeutteina valtiossa ja yksityissektorilla, tarjota terveydenhuollon palveluja, ruokapalvelujen hallintaa ja neuvontaa sairauksien hallintaa ja ennaltaehkäisyä varten.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

IMU Pharmaceutical Chemistry valmistuu 3 vuodessa (6 lukukautta) ja toteutetaan kokonaan IMU: ssa Malesiassa. Se on Malesiassa ensimmäinen ohjelma, joka tarjoaa täydellis ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

IMU Pharmaceutical Chemistry valmistuu 3 vuodessa (6 lukukautta) ja toteutetaan kokonaan IMU: ssa Malesiassa. Se on Malesiassa ensimmäinen ohjelma, joka tarjoaa täydellisen ja erikoistuneen koulutuksen farmaseuttiseen kemiaan. Opetussuunnitelma alkaa varhaisvaiheessa perustutustieteillä ja jatkuu myöhemmässä vaiheessa huumehoidon kehittämiseen liittyviin käytäntöihin ja taitoihin. Harjoittelu ja tutkimus ovat tämän ohjelman koulutuksen olennaisia ​​osia. Tämä ohjelma on akkreditoitu Royal Society of Chemistry, UK.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

Nelivuotinen IMU BSc (Hons) kiinalainen lääketiede -ohjelmassa korostaa kiinalaisen lääketieteen ja läntisen lääketieteellisen tiedekunnan integraatiota. Se tarjoaa jatko ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

Nelivuotinen IMU BSc (Hons) kiinalainen lääketiede -ohjelmassa korostaa kiinalaisen lääketieteen ja läntisen lääketieteellisen tiedekunnan integraatiota. Se tarjoaa jatko-opiskelijoille ammattimaisen pääsyn tason akupunktioon ja kiinalaiseen kasviperäiseen lääkehoitoon. IMU tarjoaa myös opintoviikkomaksun kumppanuusyliopistoille Australiassa ja Kiinassa. Ja 2 otosta vuosittain - helmikuu

Kiinalainen lääketiede on kokonaisvaltainen lääketiede, joka koostuu Kiinasta peräisin olevista, mutta silti nykyään käytännöllisistä terveyden suojelusta ja paranemisesta. IMU on yksi harvoista Malesiassa toimivista yliopistoista, jotka tarjoavat kiinalainen lääketiede englanninkielisessä ympäristössä. Ohjelma toimitetaan englanniksi, sitä tuetaan Mandarinilla tarvittaessa, ja Australia ja Kiina hyväksyvät tilisiirron. Molemmat kumppanuusyliopistot Australiassa ja Kiinassa ovat osa suurta WHO: n kiinalainen lääketutkimuskeskuksen verkostoa.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

Olemme ensimmäinen ja ainoa yliopisto, joka tarjoaa täydellisen kiropraktiikan koulutusohjelman Malesiassa sekä koko Kaakkois-Aasiassa. Ohjelma koostuu 4 vuoden akateemis ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

Olemme ensimmäinen ja ainoa yliopisto, joka tarjoaa täydellisen kiropraktiikan koulutusohjelman Malesiassa sekä koko Kaakkois-Aasiassa. Ohjelma koostuu 4 vuoden akateemisesta ja kliinisestä koulutuksesta. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus saada akateemisia opintopisteitä niille aiheille, jotka he ovat suorittaneet IMU: ssa ja käyttävät niitä opintoihinsa Australian RMIT-yliopistossa, Anglo-European College of Chiropractic (AECC) tai South Walesin yliopistossa Yhdistynyt kuningaskunta.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

Lääketieteellinen bioteknologia on vakiintunut monialainen lääketieteellinen tiedekunta, joka hyödyntää eläin- ja kasvisoluja sekä mikro-organismeja diagnostisten tuottei ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

IMU: n 3-vuotisen lääketieteellisen bioteknologian koulutusohjelma on linjassa Malesian biotekniikan painopisteiden kanssa, ja se on kehitetty vastaamaan korkeita kansainvälisiä standardeja, ja se hyväksyttiin Newcastlen yliopistosta Australiaan luottotietojen siirtämiseksi ohjelmaansa.

Lääketieteellinen bioteknologia on biotekniikan osa-alue, joka opettaa meitä käyttämään kaikkia eläviä organismeja, erityisesti soluja ja solumateriaaleja, tuottamaan lääke- ja diagnostisia tuotteita, jotka auttavat meitä elämään pidempään ja tuottavampaan elämään. Tämä pääaine tarjoaa opiskelijoille hyvän ymmärryksen biotekniikan perustekniikasta lääketieteellisen kehityksen kannalta. Lääketieteellisen bioteknologian vankka opetussuunnitelma IMU: ssa opettaa ja valmistaa oppilaita soveltamaan nykyisiä biotekniikkatekniikoita reaalimaailmaan, erityisesti biotekniikkayritysten, valtion virastojen ja kansainvälisten instituutioiden teollisen koulutuksen aikana.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

International Medical University

Tämä tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä missä tahansa apteekissa, sairaala- ja yhteisökäytännöistä lääketeollisuuteen. Lääketieteen asiantuntijoina provii ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

Apteekkiopetusta on vuodesta 2004 lähtien koulutettu ja koulutettu. Apteekkiohjelma on täysin akkreditoitu neljän vuoden farmasian tutkinto, jolla on mahdollisuus siirtyä kumppanuusyliopistoihimme, kuten Otagon yliopistoon, Uuteen-Seelantiin tai Tasmanian yliopistoon Australiaan.

Tämä tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä missä tahansa apteekissa, sairaala- ja yhteisökäytännöistä lääketeollisuuteen. Lääketieteen asiantuntijoina proviisorit ovat yhä tärkeämpiä rooleja ja integroidun terveydenhuollon tiimin tärkeä jäsen.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

IMU Hammaslääketieteen ohjelma tarjoaa vaihtoehdon 2 kappaletta opiskelijoille. Ensimmäinen kappale on toteutettu yhdessä IMU: n Malesian kanssa yhteistyössä englantilais ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

IMU Hammaslääketieteen ohjelma tarjoaa vaihtoehdon 2 kappaletta opiskelijoille. Ensimmäinen kappale on toteutettu yhdessä IMU: n Malesian kanssa yhteistyössä englantilaisten ulkomaisten kumppanuusyliopistojen kanssa, ja opiskelijat menevät ensimmäiseen vaiheeseen Malesiassa ja myöhemmissä vaiheissa yhdessä kumppaniyliopistoissamme. Menestyksekkäästi suoritettuaan opiskelijat saavat vastaavan kumppaniyliopiston tutkinnon. Toinen kappale on, että opiskelijat viettävät koko 5 vuotta perusopetuksen ohjelmasta IMU: ssa ja saavat Bachelor of Dental Surgery (BDS) -tutkinnon IMU: lta.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

IMU-hoitotyön kandidaatti on 4-vuotinen kokopäiväinen ohjelma, joka valmistaa opiskelijan tulemaan rekisteröidylle sairaanhoitajaksi, joka on pätevä harjoittamaan erilais ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

IMU-hoitotyön kandidaatti on 4-vuotinen kokopäiväinen ohjelma, joka valmistaa opiskelijan tulemaan rekisteröidylle sairaanhoitajaksi, joka on pätevä harjoittamaan erilaisissa ympäristöissä joko julkisessa tai yksityisessä terveydenhuollossa. Valmistuttuaan kandidaatin tutkintoon hoitotyöntekijä voi valita rekisteröidyn sairaanhoitajan tai harjoittaa jatkotutkintoa tai perusopetuksen erikoistumista äitiys-, ortopediseen, kriittiseen hoitotyöhön, munuaisen hoitoon, perioperatiiviseen hoitotyöhön, hoitotyöhön, gerontologian hoitoon ja muuhun . Valmistuneet voivat myös päättää jatkaa opintojaan maisterin ja tohtorin (PhD) tasolla.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutuks ... [+]

IMU on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteellinen ja terveydenhuollon yliopisto, jolla on yli 26 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. IMU saavutti SETARA-2017 Tier 6 -tilan (Outstanding) Aikuisten yliopiston luokassa.

IMU: ssa voit opiskella kahden ensimmäisen ja puolen vuoden tutkintoa IMU: ssa ja siirtää sen yhdelle kumppanuusyliopistolle Australiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa tai Kanadassa lääketieteen ohjelman loppuun saattamiseksi. Nämä kansainväliset kumppanuudet merkitsevät sitä, että IMU: n opetussuunnitelmaa on kehitetty vastaamaan näiden yliopistojen korkeita kansainvälisiä standardeja. IMU-lääketieteen opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa koko tutkinto IMU: ssa.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

International Medical University

Kurssi tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​terveyteen ja niihin liittyviin ammatillisiin taustoihin tietämystä ja taitoja kansanterveystiede ja siihen liittyvillä aloill ... [+]

Kansanterveys on tauti ja tauti taudin ennaltaehkäisyyn, elämän pidentämiseen ja terveyden edistämiseen. Kansanterveys ei koske pelkästään terveyden ylläpitämistä vähentämällä tai eliminoimalla taudin riskejä ja ympäristöterveyttä koskevia vaaroja, parantamalla sosiaalisia olosuhteita ja edistämällä terveitä käyttäytymismalleja ja elämäntapoja, ja se kattaa myös terveydenhuollon palvelujen jakelun ja optimaalisen hallinnan.

Kurssi tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​terveyteen ja niihin liittyviin ammatillisiin taustoihin tietämystä ja taitoja kansanterveystiede ja siihen liittyvillä aloilla, jotka tekevät niistä tehokkaampia tekijöitä terveydenhuollon alalla.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

Molekyylilääketieteen MSM on suunniteltu tieteen ja lääketieteen tutkinnon suorittaneille, jotka etsivät pitkälle kehitettyä koulutusta molekyyli- ja tautitutkimuksessa. ... [+]

Molekulaarinen lääketiede on tunnustettu nykyaikaisen lääketieteellisen tutkimuksen keskeiseksi painopistealueeksi, ja se oli helpottanut hiljattaista läpimurtoa sairauden diagnosoinnissa, hoidossa ja hoidossa. Esimerkiksi on mahdollista selvittää useita aineenvaihduntatuotteita ja toksiinia, joka on johdettu lääkeaineesta, joka perustuu interomikaaliseen lähestymistapaan, suunnittelemaan erittäin spesifisiä ja yksilöllisiä hoitoja genomitutkimuksen, bioinformatiikan ja kemoinformatiikan arvioinnin avulla ja parantamaan uusien lääkkeiden hyötyosuutta käyttämällä nano-annostusta.

Molekyylilääketieteen MSM on suunniteltu tieteen ja lääketieteen tutkinnon suorittaneille, jotka etsivät pitkälle kehitettyä koulutusta molekyyli- ja tautitutkimuksessa. Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota poikkeuksellinen opetussuunnitelma, jonka avulla oppilaat saisivat taitoja, jotka täyttävät korkeimmat tieteellisen tarkkuuden vaatimukset ja odotukset. Opetussuunnitelma on innovatiivinen ja perustuu maailmankuulun tiedekunnan osaamiseen, joka on myös intohimoinen tutkija. Core moduulit esittelevät viimeisintä tieteellistä kehitystä molekyylilääketieteessä, joka toimitetaan innovatiivisen andragogian avulla. Opiskelija arvostaa yksinkertaisten ja monimutkaisten molekyylien roolia ihmisen sairauksissa ja tavat, joilla järjestelmäbiologia, laskennallinen biologia ja kemiallinen genetiikka ovat muuttaneet tutkimusstrategioita ja -menetelmiä kantasolusteknologiassa ja terapeuttisissa aineissa, lääkkeiden suunnittelussa ja kehityksessä sekä lääketieteellisessä ja kliinisessä tutkimuksessa .... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Medical University

IMU: n maisterin tutkinnon analyyttinen ja farmaseuttinen kemia sopii tutkinnon suorittaneille kemian, apteekin tai vastaavien tieteenalojen ja on kohdennettu viimeaikais ... [+]

IMU: n maisterin tutkinnon analyyttinen ja farmaseuttinen kemia sopii tutkinnon suorittaneille kemian, apteekin tai vastaavien tieteenalojen ja on kohdennettu viimeaikaisia ​​tutkinnon tai nykyisissä työpaikoissa sisällä lääketeollisuuden tai kemian liittyvien teollisuudenalojen.

Kurssi tarjoaa jatko-opiskelijoille mahdollisuuden terävöittää, laajentaa ja lisätä nykyistä tietämystään ja ymmärrystäan lääkeaineiden löytämisen, lääkkeiden suunnittelun, lääkekehityksen, lääkemikrobiologian, tuotteiden kaupallistamisen, bioteknologian markkinoiden, lääketeollisuuden nykyisten suuntausten, kehittyneiden analyyttisten kemia, erotustekniikat, tutkimusmenetelmät, kirjoitusosaaminen, vihreä kemia, laadunhallinta, luonnontuote ja sääntely-ympäristö.... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

International Medical University

IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) jatko-tutkinto-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden apteekkien tutkinnon suorittamaan heidän koulutustarpeensa nykyaikaisena perusterveyde ... [+]

IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) jatko-tutkinto-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden apteekkien tutkinnon suorittamaan heidän koulutustarpeensa nykyaikaisena perusterveydenhuollon apteekkina. IMU: n tarjoama MPP-ohjelma on ainutlaatuinen ja ensimmäinen sellainen, jota Malesialainen yksityinen laitos tarjoaa paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Apteekkikäytännössä on kolme erikoistumista:

Kliininen apteekkisosiaalinenApteekkien hallinta

Tämä maisteriohjelma antaa paremmat valmiudet tutkinnon perustiedot ja taidot lisätä uransa mahdollisuuksia kliininen tai konsultti apteekki alalla Kliininen apteekki tai sosiaalinen

Tärkeimmät tekijät

aste

Master of Pharmacy Practice... [-]

Malesia Kuala Lumpur
Request Info
Saksan kieli
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 57000 MY
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Sijainnin osoite
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Sijainnin osoite
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY