International Medical University

Esittely

Lue virallinen kuvaus


IMU - paremman terveydenhuollon tulevaisuus


International Medical University (IMU) on Malesian ensimmäinen ja perustettu yksityinen lääketieteen ja terveystieteiden yliopisto, jolla on yli 24 vuotta erityistä huomiota terveydenhuollon koulutukseen. Yliopisto on Malesiassa ensimmäinen yliopisto, joka tarjoaa tavanomaista ja täydentävää lääkettä, kaikki yhdessä katossa. Yliopisto on perustettu vuonna 1992 kansainvälisellä maineella ja tarjoaa korkeatasoista koulutusta ennen yliopistoa, jatko-, jatko- ja jatkokoulutusta. Sen perustutkinto-ohjelmat koostuvat sekä paikallisista kappaleista (IMU-tutkinto) että kansainvälisistä kumppanirennoista (kumppanin korkeakoulututkinto).


IMU oli edelläkävijä maailman ensimmäisen Partner Medical School -ohjelman avulla, jonka ansiosta opiskelija voi aloittaa koulutuksensa Malesiassa suorittaessaan tutkintonsa kansainvälisessä yliopistossa. Viimeisen 24 vuoden aikana IMU on kasvanut lääketieteellisestä korkeakoulusta ja 5 kumppanuusyliopistosta vuonna 1992 kansainvälisesti tunnustettuun korkeakouluun, jossa on yli 30 maailmanluokan yliopistokumppania Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Irlannissa, Kiinassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. . Tämän yhteistyön avulla IMU on tarjonnut yli 3500 opiskelijalle mahdollisuuden suorittaa tutkintonsa näissä arvostetuissa yliopistoissa.


IMU: n pääkampus sijaitsee Bukit Jalilissa, Malediassa Kuala Lumpurissa. Vuodesta 1999 lähtien IMU on perustanut kliiniset kampukset Serembanissa ja Kuala Pilahissa (Negeri Sembilan, Malesia) sekä Batu Pahat ja Kluang (Johor, Malesia). Tällä hetkellä yliopistossa on yli 3400 opiskelijaa eri ohjelmissa, ja noin 2 980 opiskelijaa sijaitsee Bukit Jalilissa, kun taas toisessa 420 kliinisessä kampuksessa. IMU on myös ollut isäntänä yli 200 kansainvälistä opiskelijaa, jotka edustavat yli 30 maata eri puolilla maailmaa.

Tähän mennessä IMU tarjoaa pre-yliopisto-ohjelmaa: Foundation in Science, useita lääketieteen ja terveystieteiden perustutkinto-ohjelmia: lääketiede, hammaslääketiede, apteekki, farmaseuttinen kemia, hoitotyö, hoitotieteet, ravitsemus, ravitsemus, psykologia ja biolääketieteellinen tiede , Lääketieteen bioteknologia, kiropraktiikka, kiinalainen lääketiede sekä jatkotutkinnot: MSc ja tohtorintutkinnot lääketieteellisissä ja terveystieteissä (tutkimuksesta), kansanterveystiede MSc, maisterin tutkinto maisterin tutkinnosta, analyyttinen ja farmaseuttinen kemia ja MSc molekyylilääketieteessä. IMU: n opetussuunnitelma perusopetuksen ohjelmille on verrattu kansainvälisiin standardeihin, ja kansainväliset kumppanuusyliopistot hyväksyvät sen, että luotto siirretään asiaankuuluviin ohjelmiin.


IMU: n oppimismalli perustuu keskeisiin arvoihin, mikä edistää opiskelijoiden kehittymistä osaaviksi ja osaaviksi terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ovat kriittisiä ajattelijoita, heijastavia ja silti ennakoivia. Tavoitteena on luoda terveydenhuollon loppututkinnon suorittaneita, jotka ovat sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen ja saaneet hyvää kansalaisuutta, johtajuutta ja eettistä käyttäytymistä.

Jatkuva pyrkimys akateemiselle huippuosaamiselle siirtyminen tutkimukseen oli luonnollinen edistyminen lääketieteen ja terveydenhuollon tutkimukseen sekä lääketieteelliseen koulutukseen. IMU: n tutkimustoiminnan odotetaan parantuvan entisestään, kun tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinstituutti (IRDI) on käynnistetty syyskuussa 2012.

Yliopistolla oli suuri läpimurto vuonna 2010 terveydenhoitokeskustensa alkaessa, mikä antoi IMU: n henkilökunnalle ja opiskelijoille mahdollisuuden vastaanottaa ja hoitaa potilaita. Terveydenhuollon keskukset, jotka toimivat opetuspaikkana IMU-opiskelijoille, tuovat allopaattisen (Länsi) lääketieteen ja täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen alat yhteen katon alle.


Nykyään IMU on integroitu lääketieteellinen ja terveydenhuollon laitos, joka tarjoaa koulutusta, terveydenhuoltoa ja tutkimusta yhteistyössä joidenkin maailman arvostetuimpien yksilöiden ja yliopistojen kanssa lääketieteen ja terveydenhuollon alalla.


Näkemys

IMU on innovatiivinen maailmanlaajuinen huippuosaamisen keskittyminen oppimiseen ja tutkimukseen, joka tukee oppilaiden ja ammattilaisten yhteisöä, joka on sitoutunut palvelemaan yhteiskuntaa, edistämään opiskelijoiden kehittymistä saavuttaakseen todellisen potentiaalinsa päteviksi, eettisiksi, huolehtiviksi ja kansalaisten ja visionäärien johtajiksi.

IMU on sitoutunut akateemiseen vapauteen ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien periaatteisiin tiedon etsimisessä ja soveltamisessa, henkisen, kasvatuksellisen ja tutkimuksen tuottavuuden korkeimmissa normeissa; ja perustamalla yksilöä kunnioittava oppimisorganisaatio.


Opetusmatka

Koulutuslaitoksena tehtävämme on:

 • Jatketaan entisestään IMU: ta huippuyksikkönä lääketieteen, apteekin ja muiden terveystieteiden alan perusopintoihin
 • Perustetaan IMU keskus korkeakoulutukseen, joka tarjoaa koulutusta monitieteisten ohjelmien kautta
 • Perustetaan IMU keskuksena jatkokoulutukseen ja jatkuvaan ammatilliseen koulutukseen
 • Kouluttaa ammattitaitoisia ja taitavia ammattilaisia, joilla on korkeat eettiset normit, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan ja parantamaan yhteisön elämänlaatua
 • Kouluttaa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​innovatiivisten tietotekniikan, erityisesti tietotekniikan, avulla opetuksen ja oppimisen prosessissa


Laatupolitiikka

Tavoitteenamme on olla innovatiivinen oppimisen ja tutkimuksen huippuosaamiskeskus, joka tuottaa ammattitaitoisia, huolehtivia ja eettisiä ammattilaisia, jotka ovat elinikäisiä oppijoita. Olemme sitoutuneet saavuttamaan henkisen, kasvatuksellisen ja tutkimuksen tuottavuuden korkeimmat vaatimukset.


8 Oppimisjakauma-alueet

IMU noudattaa kaikkien ohjelmien lopputulosperusteisia opetussuunnitelmia. Tämä tarkoittaa, että kaikki IMU-tutkinnon suorittaneet täyttävät kaikki hänelle odotetut odotetut tulokset ohjelmassa. Nämä tulokset on suunniteltu varmistamaan, että jatko on valmis työpaikalla. On olemassa kahdeksan yleistä tulosdomeenia, jotka ovat seuraavat:

 • Perustieteiden soveltaminen ammatin harjoittamiseen
 • Psykomotoriset taidot
 • Perhe- ja yhteisöasiat terveydenhuollossa
 • Tautien ehkäisy ja terveyden edistäminen
 • Kommunikointitaidot
 • Kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu ja tutkimus
 • Itseohjautuva elinikäinen oppiminen, jolla on tietoa ja resurssienhallintaa
 • Ammattitaito, etiikka ja henkilökohtainen kehitys

Yksittäiset ohjelmat soveltavat edellä mainittuja aloja kehittääkseen erityisiä opetustuloksiaan. Nämä tulokset ohjaavat kaikkia opetussuunnitelman osa-alueita sisällön ja organisaation, toimitus- ja koulutusasetusten, arvioinnin ja laadun suhteen.

Sijainnit

Kuala Lumpur

Osoite
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,


57000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia

Seremban

Osoite
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malesia

Batu Pahat

Osoite
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

83000 Batu Pahat, Johor, Malesia

Kluang

Osoite
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

86000 Kluang, Johor, Malesia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin