Lithuanian Sports University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lithuanian Sports University ( LSU ) on ylpeä siitä, että se on ainoa erikoistunut yliopisto Liettuassa, joka on yhdistänyt liikkeen ja urheilutieteen yli kahdeksan vuosikymmentä. Urheilussa ja siihen liittyvillä aloilla tehdyt tutkimukset ovat saamassa suosiotaan, ja samalla avataan uusia mahdollisuuksia onnistuneille tutkinnon suorittaneille. Terveellistä, aktiivista ja pitkää elämää tavoittelevien ammattilaisten tarve kasvaa jatkuvasti.

Siksi voit menestyä elämässä yhdessä LSU , jossa tutkimukset, urheilutiede ja käytäntö ovat toisiinsa yhteydessä. Poikkeuksellinen huomio jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle, tieteelliselle tutkimukselle ja urheilulajille tarjoavat joka päivä tietoa ja mielenkiintoista kokemusta. Tee oikea valinta ja se auttaa saavuttamaan tavoitteesi ja muuttumaan poikkeukselliseksi.

LSU tutkinnon suorittaneiden joukossa on monia tunnettuja tutkijoita, maailmankuuluja valmentajia, kuuluisia urheilijoita ja merkittäviä julkisia henkilöitä. Suuri osa LSU opiskelijoista ja tutkinnon suorittaneista on tullut olympialaisten, maailman ja eurooppalaisten mestaruuskilpailujen mestareiksi ja voittajiksi.

Sijainnit

kaunas

Lithuanian Sports University

Osoite
Lietuvos sporto universitetas
Sporto 6

44221 kaunas, Kaunasin lääni, Liettua
Puhelin
+370 37 302 644