Lue virallinen kuvaus

Tietoja CEL: stä

Meidän tehtävämme: Kehittää ja toimittaa innovatiivista, muunneltavaa ohjelmointia kaikenikäisille oppijoille ja kaikille taustoille.

New Brunswickin yliopisto on tarjonnut täydennyskoulutusohjelmia vuodesta 1950 lähtien. Vuonna 2002 UNB perusti täydennyskoulun (UNB CEL) täydennyskoulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen aikuisopiskelijoille sekä yksityisille ja yksityisille julkiset organisaatiot, paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti.

UNB CEL on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita, asianmukaisia ​​kursseja ja ohjelmia sekä räätälöityjä koulutusratkaisuja ja palveluita, jotka johtavat henkilökohtaiseen ja organisatoriseen kasvuun ja kehitykseen. Innovatiivisten kumppanuuksien avulla UNB CEL kehittää ohjelmia, jotka edistävät Atlantin kanadalaisten sosiaalisia, kulttuurisia ja taloudellisia kehitystarpeita.

Palvelumme kattavat koko skedulin, analyysistä ja suunnittelusta suunnitteluun ja kehittämiseen, elinikäisen oppimisen tarjoamiseen ja hallinnointiin vapaa-ajan, ura- ja ammattikoulutuksen, tutkinnon suorittamisen sekä luotto-ohjelmien verkossa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

University of New Brunswick College of Extended Learning

Sovelletun käyttäytymisen analysointi (ABA) -sertifikaattiohjelma valmistelee yksilöitä uraa päteviksi avustajien käyttäytymisen analyytikoiksi. ... [+]

Käytännön soveltaminen. Reaaliaikainen koulutus.

Sovelletun käyttäytymisen analysointi (ABA) -sertifikaattiohjelma valmistelee yksilöitä uraa päteviksi avustajien käyttäytymisen analyytikoiksi.

Koko ohjelman aikana oppilaat oppivat käyttäytymisen analyysin perustan, kuten kuinka ihmiset oppivat ja unlearn käyttäytymistä ja taitoja. Opiskelija saa myös taitoja käyttäytymisen analyysin sovelluksissa, kuten määrittämällä, miksi joku ryhtyy epäasianmukaiseen käyttäytymiseen, käyttäytymissuunnitelman laatimiseen ja miten hallinnoidaan jatkuvasti käyttäytymisen muutosohjelmia eettisesti.

Opiskelija voi soveltaa näitä näyttöön perustuvia taitoja monin eri tavoin ja asetuksin, kuten:... [-]

Kanada Fredericton
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
250 - 1000 tuntia
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
University of New Brunswick College of Extended Learning

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan osallistujille olennaisia ​​taitoja sovellettavaksi erilaisissa tehtävissä ja tukialoilla. ... [+]

Nykyiset tutkimukset viittaavat siihen, että jopa 4% Kanadan yksilöistä on FASD. Yksi kriittisimmistä ongelmista, joita tällä hetkellä Kanadan interventioalalla on, on pula ammattitaitoisesta työvoimasta FAS-diagnoosin, intervention ja tuen kasvavan kysynnän täyttämiseksi. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan osallistujille olennaisia ​​taitoja sovellettavaksi erilaisissa tehtävissä ja tukialoilla.

Huomaa: Hakijoilla on oltava varhaislapsuus, ihmispalvelun neuvonantaja tai muu vastaava tutkintotodistus tai tutkintotodistus tai vastaava kokemusten yhdistelmä asiaan liittyvillä aloilla ja soveltuvalla koulutuksella.

hyötyjäTyöskentele FASD: n kanssa kärsivillä yksilöillä kaikilla ikäryhmilläLuodaan ja ylläpidetään tehokasta ymmärrystä ja viestintää kohteiden, yksilöiden ja perheiden kanssaTarjoa edustajia ja tietoisuutta yhteisön resursseistaOsallistu tapaussuunnitteluun, kriisinhallintaan, raportointiin ja dokumentointiinOpettaa ja tukea oppimisprosessiaPerhe- ja osallistujan hoitosuunnitelmien kehittäminenKenen pitäisi osallistua?... [-]
Kanada Fredericton
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
20 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi

Kurssit

University of New Brunswick College of Extended Learning

Soveltavan käyttäytymisen analysointikoulutus perheille ja hoitajille sopii henkilöille, jotka kohtaavat päivittäisiä vaatimuksia erilaisten ikäisten, älyllisten vammaist ... [+]

Lasten käyttäytymiseen liittyvien haasteiden kasvattaminen on pitkä matka, mutta apu on matkalla

Soveltavan käyttäytymisen analysointikoulutus perheille ja hoitajille sopii henkilöille, jotka kohtaavat päivittäisiä vaatimuksia erilaisten ikäisten, älyllisten vammaisten, autismi-taajuuksien (ASD) tai yleisten käyttäytymishäiriöiden hoitamisessa. Kaikki tämän ohjelman kurssit perustuvat Applied Behavior Analysis (ABA) -periaatteisiin.

Tämä johdantokurssiohjelma koostuu online- ja ennalta tallennetuista luvuista, joiden avulla voit työskennellä omalla tahdillasi. Online-neuvonantaja on myös käytettävissä (sähköpostilla tai puhelinkonferenssilla) vastaamaan kysymyksiisi, keskustelemaan kokemuksista tai selventämään kurssimateriaaleja.... [-]

Kanada Fredericton
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi